Umag

Hotel Melia Coral se nahaja v naselju Katoro. Hotel nudi nekoliko več miru in sprostitve, saj je namenjen le gostom, starejšim od 16 let.
Prevoz:
Cena od:
Mobilne hišice PARK UMAG ležijo v Karigadorju, 9 km od Umaga, obdan z bujnim zelenjem.
Prevoz:
Cena od:
Hotel Sol Garden Istra leži 3 km od središča Umaga, v naselju Katoro. Skalnata plaža s ploščadmi za sončenje je oddaljena 250 m.
Prevoz:
Cena od:
41,50 €
Hotel Sol Umag stoji le korak do morja na polotoku Punta, med mestom Umag in Resortom Stella Maris. Skalnata plaža je oddaljena pribl. 30m.
Prevoz:
Cena od:
43,00 €
35,69 €
Guest House Adriatic se nahaja ob morju v naselju Punta, kilometer od centra Umaga in tik ob ACI marini.
Prevoz:
Cena od:
27,00 €
22,41 €
Hotel Sol Aurora leži v turističnem naselju Katoro. Rahlo skrit med palmami, bori in ostalo sredozemsko vegetacijo daje občutek zasebnosti in miru, kar omogoča sproščene...
Prevoz:
Cena od:
36,00 €
29,88 €
MELIA ISTRIAN VILLAS se nahajajo v Stella Maris Resortu, obdane so z zelenjem borovega gozda, le par korakov od samega morja.
Prevoz:
Cena od:
89 €
Apartmaji Sol Stella ležijo v borovem gozdičku, ob znameniti plaži Laguna. Apartmaji se nahajajo v Stella Maris Resortu, v katerem se vsako leto izvaja profesionalno...
Prevoz:
Cena od:
38 €
Hotel Sol Sipar leži na polotoku Punta, tik ob morju, približno 1,5 km od mestnega središča. Hotel je bil v letu 2017 v celoti prenovljen.
Prevoz:
Cena od:
48,00 €
39,84 €
Village Sol Garden Istra v Umagu je popolna izbira za družine z otroci in rekreativce. Vodni park, izpopolnjen z bazeni, slapovi in drugimi atrakcijami, je popolna...
Prevoz:
Cena od:
40,00€

Strani