LONDON

<
>
Kratek opis: 
Ustavili se bomo pri St. Paul's Cathedral na najvišji točki Londona in pred mostom Tower Bridge, ki je kombinacija dvižnega in visečega mostu preko reke Temze...

Vrsta ponudbe:

Prevoz:

1. DAN: Slovenija – Italija - London
Avtobusni transfer iz kraja po dogovoru v Italijo (letališče Benetke ali Trst). Polet letala v London. Po pristanku panoramska vožnja z avtobusom skozi London mimo pomembnejših mestnih znamenitosti s postanki pri St. Paul's Cathedral na najvišji točki Londona in pred mostom Tower Bridge, ki je kombinacija dvižnega in visečega mostu preko reke Temze. Večerja v enem izmed lokalov v mestu. Vožnja do hotela. Nočitev.
 
2. DAN: London
Po zajtrku bomo izstopili na slavnem Trafalgar Squaru, se sprehodili mimo konjeniške straže do Downing Streeta, skozi park St. James in že bomo pri domovanju britanske kraljeve družine - Buckinghamski palači. Nato še do parlamenta (Palace of Westminster) in Big Bena, znamenitega stolpa z uro, eno največjih turističnih atrakcij v svetu. Popoldan se sprehodimo po največji nakupovalni ulici v mestu - Oxford Street ali obiščemo British Museum. Po želji obisk slavnih voščenih lutk v muzeju Madame Tussaud's. Zvečer spoznamo še Piccadilly, vedno živahni Leicester Square. Večerja v enem od lokalnih pubov. Nočitev.
 
3. DAN: London – Italija - Slovenija
Po zajtrku nadaljevanje ogledov  po mestu. Ali vožnja do pomorskega Greenwicha (razgledna točka, ničelni poldnevnik, Cutty Sark). V eno smer potujemo s posebno DLR železnico, ki jo krmili računalnik, povratek pa z ladjico, kot je to v svojih časih rad počel sam Henry VIII. Ob dogovorjeni uri transfer na letališče in polet letala na letališče v Italijo (Benetke ali Trst). Po pristanku transfer do kraja odhoda.
 
CENA: kontaktirajte nas za ceno
CENA VKLJUČUJE: letalski prevoz na relaciji Trst/ Benetke – London – Trst/ Benetke, avtobusni transfer do letališča in nazaj, panoramski ogled mesta z avtobusom, 2 x nočitev zajtrkom v hotelu 2*, 2 x večerja v lokalnem pubu, zunanje ogled po programu, osnovno nezgodno zavarovanje , vodenje in organizacijo strokovne ekskurzije.
DOPLAČILA: vstopnine med ogledi, izlet v Greenwich.

Datum odhoda: 
Po želji skupine
Cene/Termini: 

Pokličite za ceno!

Cena vključuje: 

letalski prevoz na relaciji Trst/ Benetke – London – Trst/ Benetke, avtobusni transfer do letališča in nazaj, panoramski ogled mesta z avtobusom, 2 x nočitev zajtrkom v hotelu 2*, 2 x večerja v lokalnem pubu, zunanje ogled po programu, osnovno nezgodno zavarovanje , vodenje in organizacijo strokovne ekskurzije

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo): 

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI: 

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

 

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

 

 

 

 

 

 

Potrebujete pomoč?

+386 (0)5 368 15 00

Sorodne destinacije