MIRABILANDIJA

Kratek opis: 
Nora zabava v drugem največjem zabaviščnem parku v Italiji

Vrsta ponudbe:

Prevoz:

63 €

1. dan: Mirabilandija
Vabljeni v Mirabilandijo, drugi največji zabaviščni park v Italiji, ki se nahaja na kar 250. 000 kvadratnih metrih zelenih površin, hkrati pa ponuja 44 atrakcij in 12 različnih predstav v živo. V nepozabnem spominu vam bo zagotovo ostala tudi predstava policijske akademije z neverjetnimi kaskaderji na motorjih, avtomobilih in tovornjakih. Odhod iz Celja in Ljubljane v zgodnjih jutranjih urah. Vožnja v Mirabilandijo. Celodnevni obisk parka, kjer je na voljo 44 atrakcij in 12 predstav v živo. V parku se nahaja tudi 50 m visok vlak smrti v Evropi – Katun roller coster, ki doseže hitrost 104 km/h. Najbolj nor pa je spust po 27 m mokrem slapu Niagara, rafting Rio Bravo ter številne druge atrakcije. Zagotovo se boste lahko nasmejali tudi ob predstavi »policijske akademije« v živo in obiskali plažo bogato s številnimi atrakcijami, tobogani, palmami, ležalniki, bari, restavracijami in celo peskom iz Egipta. Po želji pizza večerja v parku in nato vožnja proti domu. Predvidena vrnitev v Slovenijo v poznih večernih urah.

Datum odhoda: 
13. apr. , 27. apr. , 1. maj. , 2. maj. , 9. maj. , 23. maj. , 6. jun. , 27. jun. , 4. jul. , 18. jul. , 15. avg. , 22. avg. , 30. avg. , 5. sep. , 19. sep. , 26. sep. , 10. okt. , 31. okt.
Cene/Termini: 

CENA NA OSEBO pri minimalno 45 potnikih: od 63 € 

Število dni: 
1 dan
Cena vključuje: 
  • avtobusni prevoz na navedeni relaciji,
  • vstopnico za obisk parka,
  • spremstvo in organizacijo izleta.
Doplačila: 

DOPLAČILO ZA MANJŠO SKUPINO:

  • na posameznem avtobusu med 35 in 44 potniki 10 €.

MOŽNO DOPLAČILO na poti:

  • vstopnina na »Mirabilandia plažo« skupinska (od 15 oseb) 10 €, individualna 16 €.
Popusti: 

otroci do 1,30 m višine: - 6 %

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo): 

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI: 

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

 

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

 

 

 

 

 

 

Potrebujete pomoč?

+386 (0)5 368 15 00

Sorodne destinacije