Mobilne hišice ŠANGULIN BIOGRAD

<
>
Kratek opis: 
Kamp Biograd Šangulin se nahaja nekaj minut hoje od centra mesta Biograd, približno 300–400 m od peščene in prodnate plaže. Hišice tip DAISY in MAGNOLIA so nove 2017.

Vrsta ponudbe:

Prevoz:

Kamp Biograd Šangulin se nahaja nekaj minut hoje od centra mesta Biograd, približno 300–400 m od peščene in prodnate plaže. 

Sprehajalna steza, ki vodi do centra mesta, ni pravšnja le za romantične sprehajalce, ampak jo lahko izkoristite za kotalkanje in kolesarjenje z otroki. Želite videti še kaj? Brž na trajekt in se podajte na izlet na otok Pašman ali švignite z ladjico na Kornate. Vas mika pogled na slapove reke Krke? Morda pa ogled zgodovinskega mesta Zadar ali Šibenik? 

Športni navdušenci se bodo razveselili bližnjih teniških igrišč. Po aktivnem dnevu si pripravite jedi z žara, saj je v sklopu kampa na voljo skupni žar. Otroci se bodo razveselili mini otroškega igrišča. 

V manjšem kampu je 13 klimatiziranih mobilnih hišk za 4–5 oseb in 5–7 oseb. V kampu na voljo tudi brezplačen WiFi. 

V bližini najdete supermarket in pekarno, stojnice s svežim sadjem in zelenjavo ter več barov in restavracij.
 
Lega: v borovem gozdičku poleg turističnega naselja Mediteransko selo, cca 600m od centra mesta.
 
Plaža: peščena in prodnata plaža Soline, oddaljena 250m.
 
Ponudba naselja: recepcija, možnost izletov (Plitvička jezera, slapovi Krke…).
 
Mobilne hišice: vse mobilne hišice imajo klimo, SAT TV, električni grelnik, hladilnik z zamrzovalnikom, plinski štedilnik, posodo, posteljnino, komarnike in teraso.
 

  • MH 2–5 Rodi: 24 m²; dnevni prostor z opremljeno kuhinjsko nišo, hladilnik z zamrzovalnikom, kuhalna plošča, sat. TV, brezplačen WiFi, klimatska naprava, spalnica z zakonskim ležiščem, spalnica z ločenima ležiščema in pogradom, kopalnica s prho, delno pokrita terasa. 

 

  • MH 2–4 Daisy: 28 m²; dnevni prostor z opremljeno kuhinjsko nišo, hladilnik z zamrzovalnikom, kuhalna plošča, sat. TV, brezplačen WiFi, klimatska naprava, spalnica z zakonskim ležiščem, spalnica z ločenima ležiščema, kopalnica s prho, delno pokrita terasa. 

 

  • MH 2–5 Magnolia: 28 m²; dnevni prostor z možnostjo ležišča (za eno osebo), z opremljeno kuhinjsko nišo, hladilnik z zamrzovalnikom, kuhalna plošča, sat. TV, brezplačen WiFi, klimatska naprava, spalnica z zakonskim ležiščem, spalnica z ločenima ležiščema, 2 kopalnici s prho, delno pokrita terasa.

 
Šport: v bližini teniška igrišča, kolesarjenje.
 
Internet: WiFi v celotnem kampu brezplačno.
 
Koristne informacije: Nastanitev v hiški je mogoča po 15. uri (pozen prihod je treba javiti), zapustiti pa jo je treba do 9. ure. V mobilnih hiškah so z doplačilom dovoljeni tudi psi.
 
Hišni ljubljenčki: na vprašanje.

 

 

Cena vključuje: 

najem, porabo klime, elektrike, vode in plina, 1x tedensko menjava posteljnine in brisač (2 brisači na osebo), parkirišče za en avto, končno čiščenje (razen kuhinje in posode, ki jo morajo gosti očistiti sami), koriščenje skupnega žara.

Doplačila: 

Na recepciji: turistična taksa 1,10 €/osebo/dan (otroci 12-18 let 0,55 €/dan), mala žival 7 €/dan, dodatni avtomobil 3 €/dan.

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo): 

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI: 

Znaša 3,146% od zneska celotnega aranžmaja in velja za odpoved v primeru bolezni enega izmed potnikov ali smrti v ožjem družinskem krogu do 1 dan pred odhodom.

 

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE VZAJEMNA TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

več informacij...

 

 

 

 

PLAČILO NA OBROKE

Z NLB plačilno kartico MasterCard, Visa in/ali Karanta lahko plačujete na do 12 obrokov, brez obresti in stroškov.

več informacij ...

 

Potrebujete pomoč?

+386 (0)5 368 15 00

Sorodne destinacije

Opomba: Opisi hotelov in apartmajev posameznih ponudnikov se med seboj razlikujejo, predvsem po tipih sob, storitvah in doplačilih. Slike so simbolične. Zavezujoč je organizatorjev opis hotela, ki vam ga posredujemo v postopku rezervacije.