Mobilne hišice KAMP BRIONI

<
>
Kratek opis: 
Kamp Brioni leži nasproti Brionov, približno 5 km do Fažane. Kampu sencu daje borov gozd in drevesa oljk.

Vrsta ponudbe:

Prevoz:

Lega: ex kamp Puntižela, leži nasproti Brionov, prib. 7 km do Pule, 5 km do Fažane. Kampu senco daje borov gozd in drevesa oljk.
 
Plaža: 1500 m dolga, večinoma prodnata z nekaterimi skalnatimi in kamnitimi deli.
 
Namestitev: v mobilnih hišicah, več tipov mobilnih hišic, od morja so hišice oddaljene prib. 250 m.
 
Mobilna hiška Aqua Sole (24 m2) je namenjena za največ 5 odraslih oseb in 1 otroka. Ima eno zakonsko spalnico in eno spalnico s tremi enojnimi ležišči. Kavč v dnevnem prostoru se lahko spremeni v dodatno ležišče. V kuhinji je hladilnik z majhnim zamrzovalnikom ter štedilnik s 4 ploščami. Kopalnica je opremljena s tuš kabino, umivalnikom in WC-jem. Vsa okna so opremljena z mrežami proti komarjem. Zunaj je udobna vrtna garnitura z mizo, stoli, senčnikom in 2 ležalnika ali pokončnim stolom. Klima je na voljo z doplačilom. Televizije ni.
Kajenje v hiškah je prepovedano.
 
Ponudba kampa: recepcija, restavracija, trgovina, prodaja sadja, pekarna, trafika, lokal na plaži.
 
Internet: WiFi na območju recepcije, doplačilo.
 
Šport: potapljaški center, vodni športi, namizni tenis, najem pedalinov, odbojka na mivki, nogomet, odbojka, košarka, privez čolnov (50 m od kampa), teniška igrišca (2 km).
 
Animacija: otroško igrišče, otroška animacija (6x tedensko, julij in avgust).
 
Domače živali: dovoljene – manjše do 10 kg, predhodna najava (doplačilo).

Cene/Termini: 

Kontaktirajte nas za ceno !
Opozorilo: v kampu pogosto obstaja več ponudnikov in tipov hišk, zato se lahko opisi hišk znotraj istega kampa razlikujejo. Opisi hišk, kjer je organizator TA Marco Polo d.o.o., veljajo izključno za te hiške. Drugi organizatorji lahko imajo drugačne tipe hišk ali storitve, vključene v ceno. Z veseljem vam pomagamo poiskati pripadajoči opis hiške glede na izbrano ceno in organizatorja.

Cena vključuje: 

najem, poraba vode, elektrike in plina, parkirišče za 1 avtomobil. Brisače prinesete svoje. 

Doplačila: 

NA RECEPCIJI: turistična taksa 1,10 €/osebo/dan (otroci 12-18 let 0,55 €/dan), prijava 1 €/osebo, klima 5 €/dan, otroška posteljica 2 €/dan (na vprašanje), končno čiščenje opravite sami ali doplačate 40 €; posteljnina dvojna 20 €/set, enojna 15 €/set, kavcija 100 €.
 

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo): 

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI: 

Premija znaša 4,046% od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

 

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE VZAJEMNA TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

več informacij...

 

 

 

 

 

Potrebujete pomoč?

+386 (0)5 368 15 00

Sorodne destinacije

Opomba: Opisi hotelov in apartmajev posameznih ponudnikov se med seboj razlikujejo, predvsem po tipih sob, storitvah in doplačilih. Slike so simbolične. Zavezujoč je organizatorjev opis hotela, ki vam ga posredujemo v postopku rezervacije.