Mobilne hišice KAMP PARK UMAG

<
>
Kratek opis: 
CampingIN Park Umag se nahaja v kraju Karigador pri Umagu, ki je od mesta Umag oddaljen pribl. 8 km. Priljubljen kamp, obkrožen z bujnim zelenjem, nudi vso udobje. Tukaj boste zagotovo našli idealno mesto za...

Vrsta ponudbe:

Prevoz:

V kraju Karigador pri Umagu se nahaja CampingIN Park Umag, ki je od mesta Umag oddaljen pribl. 8 km. Betonirana in delno prodnata plaža z naravno senco se razteza vzdolž 3 km dolge promenade in je od hišk oddaljena pribl. 100–400 m, odvisno od nastanitve. Na plaži so označena posebna mesta, kjer je dovoljeno kopanje psom. 

Priljubljen kamp, obkrožen z bujnim zelenjem, nudi vso udobje. Tukaj boste zagotovo našli idealno mesto za družinske počitnice. Zunanji bazenski kompleks z bazenom za otroke in dojenčke s piratsko ladjo je nalašč za otroško veselje. Prepustite jih dnevni in večerni animaciji, kjer bo polno smeha, ali pa obiščite zabavno-izobraževalni eko park s prikazom istrskih znamenitosti. 

Svojo odvečno energijo lahko otroci porabijo na igriščih z igrali, vi pa na tenis igrišču, z odbojko na mivki ali gimnastiko v vodi. Ste navdušeni nad vodnimi športi? Deskanje na vodi, vožnje z banano, parasailing, najem pedalinov, kanujev in skuterjev je kot nalašč za vas. 

V kampu se nahaja 229 mobilnih hišk, primernih za 4–6 oseb, kjer boste našli vso udobje doma. 6 hišic Superior se nahaja ob skupnem bazenu. Na recepciji in v hiškah classic in superior je na voljo brezplačen WiFi. 

Za zajtrk si privoščite sveže in dišeče pekovsko pecivo iz pekarne, sestavine za kosilo pa lahko nakupite v supermarketu. Ne skrbite, če vam kateri dan ne bo do kuhanja. V kampu namreč najdete picerijo, à la carte restavracijo, bar s prigrizki, za osvežitev s hladno pijačo in sladoledom pa bo tudi poskrbljeno.

Opozorilo: v kampu pogosto obstaja več ponudnikov in tipov hišk, zato se lahko opisi hišk znotraj istega kampa razlikujejo.
 
Lega: v Karigadorju, 9 km od Umaga in 6 km od Novigrada.
 
Plaža: skalnata in kamnita, oddaljena cca 400m.
 
Bazen: zunanji kompleks treh bazenov z gusarsko ladjo.
 
Ponudba naselja: recepcija, restavracije, bari, picerija, trgovina, pekarna, ribarnica, ambulanta, frizer in masaže, pralnica perila in sušilnica.
 
Namestitev: v mobilnih hišicah različnih tipov; vse imajo klimo, hladilnik z zamrzovalnim delom. SAT TV v vseh hišicah razen 1/4-6 VILLA.
CLASSIC PARK: prib. 24 m2, kuhinja in jedilni kot z raztegljivim ležiščem za največ 2 otroka do 12 let, 2 spalnici (ena z zakonsko posteljo, druga z ločenimi ležišči), kopalnica (prha/WC), pokrita lesena terasa s sedežno garnituro in ležalniki. Hišice tip CLASSIC MORJE so nameščene bližje morja. Od morja 100-300 m.
SUPERIOR: 32-36 m2, kuhinja in jedilni kot jedilni kot z raztegljivim ležiščem za največ 2 otroka do 12 let, 2 spalnici (ena z zakonsko posteljo, druga z ločenimi ležišči), 2 kopalnici (prha/WC), pokrita lesena terasa s sedežno garnituro in ležalniki. Skupni bazeni 24 m2, ki si ga hišica deli še s 6-8 drugimi hišicami.
1/4-6 VILLA: 22-27 m2 + terasa 12 m2 (pokrito 8 m2), 2 spalnici (ena s francosko posteljo, druga z ločenima ležiščema), dnevni prostor z raztegljivim kavčem (primerno za največ 2 otroka do 15 let), kuhinjska niša, kopalnica (prha/WC).
1/4-6 VILLA RIVIERA: 27-32 m2 + terasa 15 m2 (pokrito 8 m2), 2 spalnici (ena s francosko posteljo, druga z ločenima ležiščema), dnevni prostor z raztegljivim kavčem (primerno za največ 2 otroka do 15 let), kuhinjska niša, kopalnica (prha/WC).
1/6 VILLA RIVIERA: 32 m2 + terasa 15 m2 (pokrito 8 m2), 3 spalnice (ena s francosko posteljo, dve z ločenima ležiščema), dnevni prostor s kuhinjsko nišo, kopalnica (prha/WC).
PARK: 32 m2, do 6 oseb. Kuhinja in jedilni kot, 3 spalnice (ena z zakonsko posteljo, dve z ločenimi ležišči), kopalnica (prha/WC), pokrita lesena terasa s sedežno garnituro. Od morja 400 m.
ARIA: 34,4m2, nove 2016, do 6 oseb, 3 spalnice (ena z zakonsko posteljo, drugi dve z ločenimi ležišči – lahko pograd), kopalnica (prha/WC), dodaten WC, kuhinja in jedilni kot. Dodatno: pomivalni stroj. Od morja 400 m.
 
Šport: večnamensko igrišče, odbojka na mivki, nogomet, namizni tenis, gimnastika v vodi, pilates, joga, aerobika, mini golf, teniška igrišča, vodni športi, najem koles, otroška animacija.
 
Internet: brezžični internet brezplačno, internetni kotiček (doplačilo).
 
Hišni ljubljenčki: niso dovoljeni.

Cene/Termini: 

Kontaktirajte nas za ceno !

Doplačila: 

Obvezno doplačilo ob prijavi: 6. oseba 5€/dan.
DOPLAČILA na recepciji: turistična taksa 1,10 €/osebo/dan (otroci 12-18 let 0,60 €/dan), prijava gosta 1€/osebo/enkratno, kavcija 100 €, končno čiščenje 40 €.                          
Po želji: posteljnina 15 € dvojna oz. 10 € enojna, otroški stol 2 €/dan in otroška posteljica 2 €/dan (ob rezervaciji najavljeno je brezplačno). Brisače niso vključene v ceno!

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo): 

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI: 

Premija znaša 4,046% od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

 

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE VZAJEMNA TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

več informacij...

 

 

 

 

 

Potrebujete pomoč?

+386 (0)5 368 15 00

Sorodne destinacije

Opomba: Opisi hotelov in apartmajev posameznih ponudnikov se med seboj razlikujejo, predvsem po tipih sob, storitvah in doplačilih. Slike so simbolične. Zavezujoč je organizatorjev opis hotela, ki vam ga posredujemo v postopku rezervacije.