MOBILNE HIŠICE STELLA MARIS - NOVO 2018

<
>
FIRST MINUTE -15%
Kratek opis: 
Mobilne hišice kamp Stella Maris Umag čakajo svoje goste v novi podobi in s številnimi novostmi! Bodite med prvimi, ki bodo uživali v popolnoma preurejenem kampu z novo recepcijo in restavracijo, bazenom,...

Vrsta ponudbe:

Prevoz:

Mobilne hišice v popolnoma prenovljen kamp Stella Maris Umag čaka svoje goste v novi podobi in s številnimi novostmi! Bodite med prvimi, ki bodo uživali v popolnoma preurejenem kampu z novo recepcijo in restavracijo, bazenom, izboljšanimi parcelami in možnostjo namestitve v mobilnih hišicah.
Privlačna lokacija vas bo odpeljala v središče dogajanja. To je popoln kraj za tiste, ki iščejo aktivne počitnice. V bližini kampa je 16 teniških igrišč, igrišči za odbojko in rokomet na mivki ter prečudovite plaže. Tu so tudi vsebine za otroke in animacija – odlična zabava za najmlajše goste. Vsak bo našel nekaj zase.
 
Stella Maris Resort Umag je top destinacija v času teniškega turnirja Plava Laguna Croatia Open Umag, ene od največjih športnih prireditev na Hrvaškem. Nedaleč od kampa boste uživali v vrhunskih tekmah in klubih, barih na plaži, koncertih in spremljevalnih zanimivih dogodkih.
 
Mobilne hišice Superior: za 4+2 osebi, velikosti pribl. 32 – 34 m2. Obsegajo dve spalnici, od tega eno z zakonsko posteljo in drugo z dvema ločenima ležiščema, dnevni prostor z raztegljivim kavčem,  popolnoma opremljeno kuhinjo s hladilnikom in pomivalnim strojem, dve kopalnici s tuš kabino ter teraso z mizo, stoli in ležalniki. Vsebujejo klimatsko napravo, SAT TV in sef.
 
Plaže in bazeni
V kampu:
o veliki zunanji kompleks bazenov – bazen za odrasle, otroški bazen, baby bazen
V Stella Maris Resortu:
o prodnata plaža (Laguna)
o naravna in tlakovana plaža
o mivkasta plaža (Pinia)
o zunanji bazen s sončiščem
o bazen za otroke in dojenčke
o vodno igrišče za otroke
o ležalniki in senčniki na plaži (ob doplačilu)
 
Animacija in zabava
o igrišča za otroke
o DEJAVNOSTI ZA OTROKE – Mini Club za otroke od 5 do 12 let
o DEJAVNOSTI ZA ODRASLE – Športni program, vključno z dejavnostmi, kot so streching, keep fit in vodna aerobika ter turnirji v odbojki na mivki
o VEČERNA ZABAVA – glasba v živo večkrat na teden
o Organizirane dejavnosti v kampu so na voljo od 18. 6. do 9. 9.
 
Hišni ljubljenčki
o Bivanje hišnih ljubljenčkov je dovoljeno na vseh parcelah in v mobilnih hišicah v kampu.
o Doplačilo za hišne ljubljenčke je 98 HRK ~ 13 EUR za ljubljenčka na dan.
o Kopanje s hišnimi ljubljenčki je dovoljeno na označenem delu plaže kampa.
o Tuši za hišne ljubljenčke.
o Hišni ljubljenčki morajo biti med bivanjem v kampu pod stalnim nadzorom lastnika.
o Hišnim ljubljenčkom ni dovoljen vstop v restavracijo, na recepcijo, območje bazena in druge dele plaže.

Lega: kamp Stella Maris leži 2 km severno od Umaga in je urejen v sklopu velikega turističnega centra, ki poleg kampa obsega še bungalove, apartmaje, hotele in teniški center.

 

Plaža: od kampa oddaljena prib. 200m (mivkasta in prodnata ter betonirani deli). Mobilne hišice so od morja oddaljene 300-400 m.

 

Cene/Termini: 

Kontaktirajte nas za ceno!

Cena vključuje: 

najem, poraba vode, elektrike, posteljnino in brisače (menjava 1x tedensko), parkirišče za 1 avto.

Doplačila: 

turistična taksa 1,10 €/osebo/dan (otroci 12-18 let 0,55 €/dan); NA RECEPCIJI: mala žival 13€/dan, končno čiščenje 35 €

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo): 

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI: 

Premija znaša 4,046% od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

 

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE VZAJEMNA TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

več informacij...

 

 

 

 

 

Opomba: Opisi hotelov in apartmajev posameznih ponudnikov se med seboj razlikujejo, predvsem po tipih sob, storitvah in doplačilih. Slike so simbolične. Zavezujoč je organizatorjev opis hotela, ki vam ga posredujemo v postopku rezervacije.