MOVIELAND PARK ali CANEVA AQUAPARK ob Gardskem jezeru

<
>

Vrsta ponudbe:

Prevoz:

ODHOD: po želji skupine
Odhod avtobusa v jutranjih urah iz kraja po dogovoru. Vožnja v Italijo po avtocesti z vmesnim postankom za malico. Po prihodu v park, ki leži v bližini Gardskega jezera, se bomo ves dan prepustili številnim dogodivščinam in atrakcijam, ki jih ponuja park. Obiskali boste deželo filmov - Movieland. Zagotavljajo nepozaben dan v družbi filmskih junakov in adrenalinskih atrakcij: simulator podmornice U571 vas popelje v globine morja, s stolpa Hollywod Tower se s prostim padom spustite 50 metrov globoko, lahko pa pomagate Termintarju premagati nasprotnike in se v divji vožnji pridružite policistom s filma Policijska akdemija. Adrenalinska Tomb Ryder in Hiša strahov sta preizkušnji za najpogumnejše, v stilu največjih filmskih zvezd pa dan lahko spoznate zgodba o Zorru.
2. MOŽNOST: obisk sosednjega zabaviščnega parka - Aqua Paradise ali Vodni paradiž, ker se naužijete adrenalinskih podvigov na različnih napravah na vodi, toboganih, (Black Hole, Crazy River). Kopalke in brisača pa so tukaj obvezna oprema. Vsekakor vas čakajo nepozabne dogodivščine, ki vam bodo za vedno ostale v lepem spominu. Park ponuja tudi številne restavracije, kjer se lahko okrepčate. Posebej znana je Rock'n'Roll restavracija, kjer se odvija veliko zabavnega programa z animatorji. Ob dogovorjeni uri vračanje proti domu. Prihod v kraj odhoda je predviden v poznejših večernih urah.
CENA:

  • 48 EUR  pri najmanj 55 oseb 
  • 51 EUR  pri najmanj 45 oseb
  • 58 EUR  pri najmanj 35 oseb

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz na navedeni relaciji, vstopnina v park Movieland ali Aqua Paradise, osnovno nezgodno zavarovanje, spremstvo in organizacijo izleta.
POPUST: Na 10 učencev potuje 1 spremljevalec BREZPLAČNO.
DOPLAČILA: vstopnina za dodatni - drugi park Aqua Paradise 6 EUR.

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo): 

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI: 

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

 

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

 

 

 

 

 

 

Potrebujete pomoč?

+386 (0)5 368 15 00

Sorodne destinacije