NOČNI GARDALAND

Kratek opis: 
celodnevna zabava v največjem in najbolj atraktivnem zabaviščnem parku Italije, na avtobusu bomo poskrbeli za animacije in nagradne igre

Vrsta ponudbe:

Prevoz:

64 €

1. dan: Nočni Gardaland
Odhod v zgodnjih jutranjih urah. Vožnja do Gardskega jezera, kjer vas čaka nora celodnevna zabava v zabaviščnem parku, ki ga uvrščajo med pet najboljših zabaviščnih parkov na svetu. Več kot 40 različnih atrakcij je razdeljenih po tematskih sklopih, ki zagotavljajo zabavo za vsako starost in okus: najmlajšim je namenjen domišljijski svet zmajčka Pateršiljčka in Pujse Pepe, ljubiteljem avantur svet faraonov in mumij, tobogani, divje vodne brzice Atlantide in vratolomne vožnje z vlaki. Adrenalinski navdušenci lahko uživate na vožnji na Blue Tornado, vratolomnih ,,rollercoasterjih’’ Sequoia Adventure, X Raptor, Magična gora, Oblivion – črna luknja …, ki z neverjetnimi obrati, veliko hitrostjo in višinskimi spusti zagotavljajo nepozabno izkušnjo. Ne izpustite novih odrskih postavitev in 4-D doživetij, ki vas bodo popeljala v neznane svetove. Dan bodo popestrile parade ter nastopi glasbenikov, plesalcev, klovnov in akrobatov. V zabaviščnem parku so številne trgovine s spominki in restavracije. Obilo zabave, atrakcij in novosti je dovolj razlogov, da obiska parka ne smete zamuditi! Povratek iz dnevnega Gardalanda je predviden v zgodnjih večernih urah. Povratek z nočnega Gardalanda je predviden okvirno ob 23. 30 uri, prihod v Ljubljano ob pribl. 04. 00 uri in v Celje ob pribl. 05. 00 uri zjutraj naslednjega dne.
 
Pomembno 31. oktobra je Gardaland v znaku Halloweena. Odprt bo predvidoma do polnoči. Odhod avtobusa je predviden po zaprtju parka.

Datum odhoda: 
2020: 25. jun. , 27. jun. , 14. jul. , 25. jul. , 4. avg. , 11. avg. , 15. avg. , 18. avg
Cene/Termini: 

CENA NA OSEBO pri minimalno 45 potnikih: 64 € 

Število dni: 
1 dan
Cena vključuje: 
  • avtobusni prevoz
  • vstopnino v Gardaland
  • cestnine in ostale pristojbine
  • stroške spremstva in organizacije izleta.
Doplačila: 

Doplačilo na poti: obisk Sea Life 7 € 

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo): 

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI: 

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

 

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

 

 

 

 

 

 

Potrebujete pomoč?

+386 (0)5 368 15 00

Sorodne destinacije