Obiranje mandarin v dolini Neretve

<
>
Kratek opis: 
Dolina Neretve je najlepša ko zorijo mandarine. Za zabavo je pri Jozotu vedno poskrbljeno.

Vrsta ponudbe:

Prevoz:

188 €/osebo

1. dan: LJUBLJANA−NOVO MESTO−ŠIBENIK– PRIMOŠTEN–TROGIR–SPLIT–MAKARSKA RIVIERA / večerja
Odhod avtobusa iz Ljubljane ob 5.00 uri. Vožnja mimo Novega mesta do Metlike in po avtocesti skozi Liko in Dalmacijo do Šibenika. Naprej boste potovali ob obali do Primoštena. Postanek za ogled in osvežitev, nato nadaljevanje potovanja ob obali v Trogir. Postanek za ogled mesta z lokalnim vodnikom: katedrala Sv. Lovre, lepi majhni trgi, ozke mestne ulice, trdnjava Kamerlengo, čudovita rogirska riva,..Po ogledu nekaj prostega časa za uživanje v mestu. Popoldne vožnja ob Kaštelanskem zalivu proti Splitu in po avtocesti, skozi predor Sveti Ilija na Makarsko riviero, ki je poznana po svojih čudovitih peščenih plažah. Nastanitev v hotelu na Makarski rivieri. Večerja v hotelu, po večerji možnost druženja, prenočevanje.
 
2. dan: DOLINA NERETVE / zajtrk, kosilo, večerja
Po zajtrku se boste mimo Baćinskih jezer zapeljali v dolino Neretve. Dan bo namenjen obiranju mandarin in uživanju ob čudovitih pogledih na zelena drevesa, polna dišečih in sočnih mandarin. Ob prihodu vam bodo postregli s suhimi figami in pijačo dobrodošlice, nato boste pričeli z »berbo«. Seveda pa ne boste nabirali ves dan. S posebnimi čolni »trupicami« boste zapluli po kanalih ob Neretvi in po jezeru Kuti, opazovali in fotografirali naravo, vodne ptice, čudovito okolje in še in še ... Domačini vam bodo pripravili pristno domače kosilo z neretvanskimi specialitetami s pijačo in zabavo v tipični restavraciji (Pri Jozotu), v prijetnem okolju, ob jezeru Kuti. Tam ali ob poti proti hotelu boste lahko po želji nakupili še nekaj pridelkov iz delte Neretve (suhe fige, travarico, med, paradižnik …). Pozno popoldne boste dobre volje in polni prijetnih vtisov zapustili prijazne gostitelje in se zapeljali nazaj proti hotelu, kjer se boste po večerji še malo poveselili in se pogovorili o doživetjih pri obiranju mandarin. Prenočevanje.
 
3. dan: MAKARSKA RIVIERA−MAKARSKA−LJUBLJANA / zajtrk
Po zajtrku prosto za uživanje ob morju, sprehode ali lep panoramski izlet z ladjo ob obali. V opoldanskih urah se boste zapeljali v Makarsko. Postanek za sprehod po mestu ali ob morju. Po postanku vožnja skozi predor Sv. Ilija, po avtocesti skozi Dalmacijo in Liko proti Sloveniji. Prihod v Ljubljano v večernih urah.
Jeseni se tradicionalno odpravljamo v dolino Neretve, na prijetno druženje ob obiranju mandarin. Tudi tokrat vam v Kompasu ponujamo nepozaben tridnevni program, ki vključuje dva polpenziona v hotelih na Makarski rivieri, obiranje mandarin v dolini Neretve, vožnjo s trupicami po kanalih Neretve in dobro kosilo z zabavo pri Jozotu. Vse to in še 3 kg mandarin po osebi!
 

Datum odhoda: 
4., 11., 18., 25. (zagotovljen odhod), 31. oktober, 8. november 2019
Cene/Termini: 

NE SPREGLEJTE - CENA NA OSEBO

 • pri udeležbi najmanj 45 oseb - 188 EUR
 • pri udeležbi najmanj 35 oseb -208 EUR

 

Število dni: 
3 dni
Cena vključuje: 
 • avtobusni prevoz po programu
 • cestnine in parkirnine
 • 2 polpenziona v dvoposteljnih sobah v hotelu najmanj 3* na Makarski rivieri
 • obiranje mandarin (vsak udeleženec dobi 3 kg mandarin)
 • vožnja s trupicami po delti Neretve
 • kosilo z zabavo in pijačo
 • ogled jezer v Imotskem
 • ogledi po programu
 • stroški vodenja in organizacije potovanja
 • DDV
Doplačila: 

Obvezna doplačila ob prijavi: obvezno doplačilo pri udeležbi manj kot 45 oseb 20,00 EUR/osebo
Doplačila ob prijavi po želji: enoposteljna soba 48,00 EUR/osebo, izlet z ladjo z aperitivom 16,00 EUR/osebo

Popusti: 

10 % do 12 let starega otroka v spremstvu dveh odraslih oseb

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo): 

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI: 

Premija znaša 4,046% od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

 

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE VZAJEMNA TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

več informacij...

 

 

 

 

 

Potrebujete pomoč?

+386 (0)5 368 15 00

Sorodne destinacije