PARIZ z AVTOBUSOM

<
>

Vrsta ponudbe:

Prevoz:

1. DAN: Iz kraja po dogovoru se bomo odpeljali v popoldanskih urah, sledi vožnja čez Italijo ali Avstrijo in Nemčijo. Nočna vožnja proti Franciji z vmesnimi postanki.
2. DAN: V Pariz bomo prispeli v dopoldanskih urah. Obiskali bomo dvorec ‘sončnega kralja’ Ludvika XIV v Versaillesu in se sprehodili po čudovitih grajskih vrtovih. Sledi nastanitev v hotelu in počitek. Zvečer nas čaka sprehod po mestu ali po dogovoru vožnja z ladjo po reki Seni mimo čudovitih palač (priporočamo). Prenočevanje.
3. DAN: Po zajtrku sledi ogled mesta: trg Concorde, Vendome in Etoile, Slavolok zmage, Mestna hiša, katedrala Notre Dame, Eifflov stolp, Boulevard St. Germain in St. Michel z Latinsko četrtjo. Vmes boste imeli nekaj prostega časa za nakupe ali individualno kosilo. Sledi povratek v hotel. Zvečer se bomo sprehodili po Montmartru in si ogledali baziliko Sacre Coeur ali obiskali enega od nočnih lokalov – kabarejev na Pigalu. Prenočevanje.
4. DAN: Po zajtrku priporočamo obisk Eurodisneja s hitro železnico (RER) ali ogled muzeja v Louvru, lahko se boste povzpeli na Eifellov stolp ali izkoristili prosti čas za morebitne drobne nakupe in oglede do poznejšega popoldanskega odhoda iz Pariza. Nočna vožnja preko Nemčije, Avstrije…
5. DAN: Prihod domov v Slovenijo v popoldanskih ali večernih urah.

  • ODHOD: po želji skupine
  • CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz, 2 x nočitev z zajtrkom v hotelu, zunanje oglede po programu, osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacijo izleta.

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo): 

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI: 

Premija znaša 4,046% od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

 

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE VZAJEMNA TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

več informacij...

 

 

 

 

 

Potrebujete pomoč?

+386 (0)5 368 15 00

Sorodne destinacije