PARIZ z LETALOM

<
>

Vrsta ponudbe:

Prevoz:

1. DAN: Iz kraja po dogovoru se bomo odpeljali v popoldanskih urah, sledi vožnja do letališča in po opravljenih obveznostih bomo poleteli v francosko prestolnico. Po pristanku transfer do hotela (namestitev), sledi triurni krožni ogled mesta z avtobusom. Ob dogovorjeni uri se z metrojem zapeljemo v mesto in si ogledamo Palačo Chaillot, Eifflov stolp, Hotel des Invalides,... Zvečer se sprehodimo po Elizejskih poljanah ali zapeljemo s panoramsko ladjo po reki Seni. Sledi vračanje v hotel in nočitev.
2. DAN: Po zajtrku bo sledil podrobnejši ogled mesta z metrojem: Eifflov stolp, muzej Louvre, trg Concorde, Vendome in Etoile, slavolok zmage, opera, mestna hiša, mestna četrt. Seveda boste imeli tudi nekaj prostega časa za individualna potepanja. Zvečer nas čaka še sprehod do Montmartra in bazilike Sacre Coeur ali obisk katerega od kabarejev na radoživem Pigallu. Vračanje v hotel in nočitev.
3. DAN: Po zajtrku boste nadaljevali z individualnimi ogledi. Po želji se boste lahko s hitro železnico (RER) odpravili do Versaillesa in si ogledali sončni dvorec, ki ga je na vrhuncu svojega vladanja dal zgraditi francoski kralj Ludvik XIV. ter čudovite grajske vrtove. Lahko obiščete tudi muzej Louvre.. Pozno popoldan se bomo poslovili od Pariza in se odpeljali do letališča. Po pristanku vožnja v kraj odhoda.

  • ODHOD: po želji skupine 
  • CENA VKLJUČUJE: letalski prevoz, letališke pristojbine, transfer letališče – hotel – letališče, 2 x pol penzion, osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacija izleta. 

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo): 

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI: 

Premija znaša 4,046% od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

 

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE VZAJEMNA TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

več informacij...

 

 

 

 

 

Potrebujete pomoč?

+386 (0)5 368 15 00

Sorodne destinacije