PARIZ z LETALOM - 4 DNI

Kratek opis: 
Ogled vseh najpomembnejših znamenitosti mesta luči in ogled enega izmed največjih in najstarejših muzejev na svetu - Louvre.

Vrsta ponudbe:

Prevoz:

499 €

1. dan: SLOVENIJA - PARIZ
Polet v Pariz. Po pristanku panoramski avtobusni ogled mesta, kjer bomo spoznali vse najpomembnejše znamenitosti mesta luči: Opera Garnier, muzej Louvre, katedrala Notre Dame, Luxemburški vrtovi, trg Concorde, Elizejske poljane. Postanek ob Palači Chaillot za prve fotografije Eifflovega stolpa. Nastanitev v hotelu in nadaljevanje ogledov z metrojem in peš. Zvečer po želji vzpon na Eifflov stolp in kasneje možnost vožnje ladjo po reki Seni, najlepši pariški aveniji.
 
2. dan: PARIZ
Podroben ogled mesta z metrojem: muzej Louvre, ki je eden najstarejših in največjih muzejev na svetu, najživahnejši trg v Parizu - place de la Concorde, najdražji pariški trg - place Vendome in Etoile, slavolok zmage, mestni otok s katedralo Notre Dame, boulevard St. Germain in St. Michel z Latinsko četrtjo, kjer bomo imeli nekaj prostega časa za individualna potepanja. Zvečer se bomo sprehodili do bohemskega Montmartra in bazilike Sacre Coeur, ki ji francozi pravijo Bela golobica. Po želji bomo obiskali katerega od kabarejev na radoživem Pigallu.
 
3. dan: PARIZ (DISNEYLAND ALI GRADOVI OB LOARI )
Dan namenjen ogledom priljubljenih galerij in muzejev. Po želji pa se boste napotili na GRADOVE OB LOARI. V tem primeru bo dan v znamenju zelene pokrajine in mogočnih gradov. Ogled najveličastnejšega med njimi - gradu Chambord. Mogočen grad v Amboisu dominira nad mestecem. Sledila bo vožnja do reke Cher in enega najlepših renesančnih vodnih gradov v Evropi - grad Chenonnceau, ki ga obdajajo prelepi vrtovi. Po ogledih se boste polni vtisov vrnili v Pariz. Nekateri se boste napotili v Disneyland (z RER - om) in preživeli dan poln zabave in norih doživetij.
 
4. dan: PARIZ - SLOVENIJA (VERSAILLES)
Ob doplačilu se boste lahko odpravili do Versaillesa in si ogledali sončni dvorec, ki ga je na vrhuncu svojega vladanja dal zgraditi francoski kralj Ludvik XIV. Pozno popoldan vožnja na letališče.
 
OPOMBA: poleti so predvideni z letališča JP Ljublja - na. V primeru, da ne bo odhod z letališča JP Ljublja - na bo s katerega od bližnjih letališč in sicer za doplačilo.
 
PREDVIDENE ČASOVNICE
  LJU - CDG         0640 0845  
  CDG- LJU         1955 2145  

 

Cene/Termini: 

CENA NA OSEBO: od 499 € do 569 € (odvisno od termina)
 
ODHODI 2019: 21. mar. ,   26. apr. ,   27. apr. ,   02. maj ,   08. maj ,   23. maj ,   22. jun. ,   27. jun. ,   05. jul. ,   19. jul. ,   15. avg. ,   22. avg. ,   12. sep. ,   26. sep. ,   10. okt. ,   26. okt.

Cena vključuje: 

letalski prevoz v obe smeri, letališke in varnostne pristojbine, zunanje oglede po programu, tri urni avtobusni ogled mesta, tri nočitve z zajtrki v hotelu 3*, prevoz letališče - hotel - letališče, stroške spremstva in organizacije potovanja.

Doplačila: 

MOŽNO DOPLAČILO ZA MANJŠO SKUPINO: med 15 in 24 potniki 20€.
MOŽNA DOPLAČILA ob prijavi: enoposteljna soba 99 do 120€ (odvisno od termina).
MOŽNA DOPLAČILA na poti: vzpon na Eifflov stolp 25€, križarjenje z ladjico po Seni 15€, Izlet v Versailles 25€ (min 15 potnikov), vstopnina v dvorec v Versaillesu 18€, vstopnina na vrtove 10€, prevoz v Eurodisney 15 €, vstopnina v Eurodisney odrasli 79 €, otroci 71 €, podzemna železnica 15 € deset voženj, celodnevni izlet na gradove ob Loari (vstopnina v dva gradova, min. 20 potnikov) 98 €, (v primeru premalo prijav lahko uredimo izlet v tujem jeziku - informativna cena je 149€), izlet v Versailles (prevoz RER ali bus in vodnik) z vstopnino v dvorec Versailles 40 €, vstop - nina v vrtove 10 €, obisk varieteja 80 - 120€, vstopnine po izbiri (Louvre, Versailles…). Mladi do 26. leta imajo v nekatere muzeje prost vstop. Posamezni obroki. Sobe 1/2+1 so na vprašanje

Popusti: 

Otroci 2 - 12 let na dodatnem ležišču: - 10%

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo): 

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI: 

Premija znaša 4,046% od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

 

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE VZAJEMNA TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

več informacij...

 

 

 

 

 

Potrebujete pomoč?

+386 (0)5 368 15 00

Sorodne destinacije