Pet alpskih dežel

Kratek opis: 
Začutite utrip petih alpskih dežel skozi potovanje v Avstrijo, Švico, Liechtenstein, Nemčijo in Italijo.

Vrsta ponudbe:

Prevoz:

199 €

1. dan: LJUBLJANA–KITZBÜHEL–WATTENS–INNSBRUC–FELDKIRCH / večerja
Odhod avtobusa ob 6.00 z obračališča mestnega prometa na Dolgem mostu, v Ljubljani. Vožnja skozi Karavanški predor, mimo Spittala in Lienza, do svetovno znanega športnega središča Kitzbühla, krajši postanek. Zapeljali se boste ob reki Inn do Wattensa, kjer si boste ogledali zelo obiskan muzej kristalov Swarovski. Vožnja v prestolnico dežele Tirolske–Innsbruck (doplačilo) in ogled mestnih znamenitosti: staro mestno središče s stolnico Sv. Jakoba, “Zlata strešica” ... Nadaljevanje vožnje do Feldkircha. Nastanitev v hotelu v okolici, večerja in prenočevanje.
 
2. dan: FELDKIRCH–VADUZ–ST. GALLEN–RENSKI SLAPOVI–MAINAU–FELDKIRCH / zajtrk, večerja
Po zajtrku vožnja do kneževine Liechtenstein. Ogled glavnega mesta Vaduz z vlakcem (doplačilo), s katerim boste spoznali zgodovino mesta. Vožnja do srednjeveškega mesta St. Gallen. Sprehod po mestu, ki se ponaša s katedralo Sankt Gallen pod zaščito Unesca in je znana predvsem po svoji knjižnici, ki hrani tudi knjige iz 9. stoletja. Vožnja mimo Wintherturja do znamenitih Renskih slapov in vožnja z ladjico pod Renske slapove. Ob Renu se boste zapeljali v Nemčijo in obiskali otok Mainau, ki ga imenujejo tudi Rožni otok (doplačilo). Vsi ljubitelji narave in cvetja bodo na otoku Mainau uživali v njegovih lepotah. Vrnitev v hotel, večerja in prenočevanje.
 
3. dan: FELDKIRCH–INNSBRUCK–BRIKSEN–LJUBLJANA / zajtrk
Po zajtrku se boste zapeljali do Innsbrucka in si ogledali skakalno legendo Bergisel (doplačilo), eno od štirih skakalnic novoletne skakalne turneje, od koder se razprostira fantastičen pogled na olimpijsko mesto Innsbruck. Po avtocesti se boste zapeljali čez znani evropski most „Europabrücke“ na prelaz Brenner. Tam boste že v Italiji in po avtocesti se boste spustili do Briksna, kjer si boste ogledali mesto in znamenitosti sedeža nekdanje briksenške škofije. Vožnja po Dravski dolini skozi Karavanški predor do Ljubljane. Prihod v poznih večernih urah.

Datum odhoda: 
2020: 30.4., 29.5., 18.9.
Cene/Termini: 

CENA NA OSEBO

  • pri udeležbi najmanj 45oseb - 199EUR
  • pri udeležbi najmanj 30 oseb - 239 EUR

 

Število dni: 
3 dni
Cena vključuje: 
  • avtobusni prevoz po programu
  • cestnine in parkirnine
  • 2 polpenziona v hotelu 3* v dvoposteljnih sobah
  • vožnja z ladjico na Renske slapove
  • stroški organizacije in vodenja potovanja
  • DDV
Doplačila: 

Obvezna doplačila
Ob prijavi: obvezno doplačilo pri udeležbi manj kot 45 oseb 40,00 EUR/osebo

Dodatna ponudba
Doplačila ob prijavi: muzej Swarovski 17,00 EUR/osebo, enoposteljna soba 50,00 EUR/osebo, Bergisel 8,50 EUR/osebo
Na kraju samem: vstopnina Mainau 17 EUR, vlakec Vaduz 7 EUR

Popusti: 

15 % do 12 let starega otroka v spremstvu dveh odraslih oseb

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo): 

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI: 

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

 

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

 

 

 

 

 

 

Potrebujete pomoč?

+386 (0)5 368 15 00

Sorodne destinacije