Opozorilno sporočilo

Selective filter "Kraj (field_kraj) (selective)" has limited the amount of total results. Please, review you query configuration.

Lasten prevoz

Ruleta med hoteli LIFECLASS v PORTOROŽU. Ime hotela znano ob prejemu voucherja.
Prevoz:
Cena od:
58,00€
Ruleta med hotelima MIRAMAR in ALLEGRO - ime hotela izveste ob rezervaciji.
Prevoz:
Cena od:
Hotel & Casa Valamar Sanfior se nahaja na polotoku, oddaljen samo 50m od plaže pod borovci.
Prevoz:
Cena od:
39,00€
35,00€
Hotel Vesna predstavlja srce zdravilišča. V njem se dnevno zvrstijo različne prireditve, zabavni popoldnevi in kulturna večerna dogajanja.
Prevoz:
Cena od:
41,00 €
32,80€
Aparthotel Rosa zagotavlja miren in sproščujoč oddih. Sprostite se in uživajte v pogledu na idilično zeleno okolico in se prepustite brezskrbnemu udobju bivanja.
Prevoz:
Cena od:
45,00€
Hotel Čatež leži v središču Term Čatež, v kraju Čatež ob Savi. S hodnikom je povezan z zimsko Termalno Riviero, kjer poletje traja vseh 365 dni v letu.
Prevoz:
Cena od:
46,00€
Apartmaji v Vasi Lipa so del mirnega in zelenega okoliša apartmajskega naselja v Termah Olimia. Kot nalašč za tiste, ki se želijo umiriti in sprostiti, stran od...
Prevoz:
Cena od:
39,00€
Turistično naselje sestavlja sklop hišic - bungalovov, kritih s slamo, ki nudijo romantičen oddih stran od mestnega vrveža po dostopni ceni.
Prevoz:
Cena od:
56,00€
36,00€
Prenovljen hotel Izvir je kot nalašč za posebna razvajanja. Povezan je s termalnim centrom ter centrom zdravja in sprostitve Corrium in je primeren za vse goste.
Prevoz:
Cena od:
46,00€
Spa & Sport Resort Sveti Martin se nahaja v zelo mirni okolici, obkrožen je z neokrnjeno naravo in obogaten z zdravilno termalno vodo. Od slovensko-hrvaške meje (...
Prevoz:
Cena od:
35,00€

Strani