Mobilne hišice kamp OLIVA

<
>
Kratek opis: 
Mobilne hišice kamp OLIVA se nahaja v kraju Rabac, ob morju in dolgem zalivu. Senco mu daje nasad oljk, po katerih je dobil kamp tudi ime.

Vrsta ponudbe:

Prevoz:

Mobilne hiške Oliva se nahajajo v očarljivem zalivu pod srednjeveškim mestecem Labin, ki je oddaljeno pribl. 5 km. Do središča Rabca pridete po sprehajalni poti nad morjem, oddaljeno pa je pribl. 700 m. Lepa prodnata plaža je pribl. 400 m vstran, na njej pa je možen najem sončnikov in ležalnikov. Opremljene so tudi s prhami. 

Kamp si deli tako plažo kot ostalo ponudbo naselja s hotelskim kompleksom. Ime je dobil po nasadu oljk, ki daje kampu senco. Priljubljen je med družinami z otroki. Slednjim so na voljo otroško igrišče, trampolini in tobogani, sicer pa imate tukaj možnosti za številne vodne športe in ostale oblike rekreacije. Minigolf, košarka, nogomet, tenis … Ste si že izposodili pedalin? 

Osvežitev boste našli tako v morju kot v zunanjem sladkovodnem bazenu, ki se nahaja na čudovitem vrtu pri hotelih. Otroci se bodo razveselili otroškega bazena, na voljo pa je tudi notranji ogrevan bazen v sklopu hotelskega kompleksa, ki je med poletjem zaprt. 

V kampu se nahaja več kot 200 klimatiziranih mobilnih hišk za 5 oseb. WiFi je v kampu na voljo z doplačilom. 

V sklopu naselja najdete še trgovino, restavracijo in bare, več gostinske ponudbe pa najdete v središču, lahko pa si doplačate tudi polpenzion s samopostrežnimi obroki in pijačo ob večerji.
 
Lega: v zalivu Maslinica, v bližini hotelskih kompleksov Mimosa/Hedera/Narcis. Cca 600m od centra Rabca.
 
Plaža: Prodnata, primerna za otroke, oddaljena cca 500m.
 
Ponudba naselja: recepcija, trgovina, restavracija, picerija, bar.
 
Bazen: notranji in zunanji bazeni Maslinica Resort.
 
Mobilne hišice:
1/4-5 hišica – 21,7 m2, največ 4 odrasli in 1 otrok do 12 let, spalnica z zakonsko posteljo, spalnica z ločenima ležiščema, dnevni prostor z raztegljivim kavčem, kuhinjska niša, tuš/WC, terasa, SAT TV, klima, parkirišče.
1/4-6 hišica DE LUXE– 32 m2, spalnica z zakonsko posteljo, spalnica z ločenima ležiščema, dnevni prostor z raztegljivim kavčem, kuhinjska niša, dve kopalnici, terasa, SAT TV, klima, parkirišče.
 
Storitev: najem hišice ali polpenzion (samopostrežna zajtrk in večerja v eni od restavracij hotelov Maslinica Resort).
 
Šport: mini golf, košarka, nogomet, teniška igrišča, izposoja pedalinov, potapljaški center, vodni športi, tobogani, trampolini, otroško igrišče.
 
Internet: brezžični internet (doplačilo).
 
Hišni ljubljenčki: dovoljeni ob predhodni najavi (doplačilo).

Cena vključuje: 

NAJEM: poraba vode, plina, elektrike, klimo, posteljnino, klimo, koriščenje bazena;
POLPENZION: poraba vode, plina, elektrike, klimo, posteljnino,  koriščenje bazena, 1 pijačo pri večerji (voda + vino ali pivo ali sok)

Doplačila: 

DOPLAČILA, NAJEM: turistična taksa 1,10 €/osebo/dan (otroci 12-18 let 0,60 €/dan), brisače 10€/osebo, končno čiščenje 15€/hišico, otroška posteljica 5€/dan, mala žival 5€/dan + 10€/čiščenje, krajše bivanje +30%, polpenzion + 1 pijača 18 €/osebo/dan (po želji).
DOPLAČILA, POLPENZION: turistična taksa 1 €/osebo/dan (otroci 12-18 let 0,50 €/dan), brisače 10€/osebo, končno čiščenje 15€/hišico, otroška posteljica 5€/dan, mala žival 5€/dan + 10€/čiščenje, krajše bivanje +30%.

Popusti: 

POPUSTI (polpenzion): otrok do 6 let BREZPLAČNO, 6-15 let 16 EUR/dan.
FIRST MINUTE: 10% popusta za rezervacije do 31.03.2018 (velja samo za najem)!

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo): 

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI: 

Premija znaša 4,046% od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

 

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE VZAJEMNA TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

več informacij...

 

 

 

 

 

Potrebujete pomoč?

+386 (0)5 368 15 00

Sorodne destinacije

Opomba: Opisi hotelov in apartmajev posameznih ponudnikov se med seboj razlikujejo, predvsem po tipih sob, storitvah in doplačilih. Slike so simbolične. Zavezujoč je organizatorjev opis hotela, ki vam ga posredujemo v postopku rezervacije.