Remisens premium hotel KVARNER

<
>
Kratek opis: 
Remisens Premium Hotel Kvarner (4*) v Opatiji je prvi hotel na jadranski obali.

Vrsta ponudbe:

Prevoz:

59,00 €

Remisens Premium Hotel Kvarner (4*) v Opatiji je prvi hotel na jadranski obali. Zgrajen je bil leta 1884, njegova arhitektura pa je sinonim za eleganco in prefinjenost opatijskih hotelov.
Remisens Premium Hotel Kvarner (4*) v Opatiji je prvi hotel na jadranski obali, ki je bil v celoti obnovljen leta 2014. Zgrajen je bil leta 1884, njegova arhitektura pa je sinonim za eleganco in prefinjenost opatijskih hotelov.
Posvetite se sebi in uživanju v sproščenem in mirnem vzdušju wellness in spa centra, zunanjega bazena, obdanega z zelenjem, ali zasebne plaže s pogledom na modrino Kvarnerja. Prepustite se romantičnemu gastronomskemu doživetju ob najokusnejših specialitetah à la carte restavracije. Remisens Premium Hotel Kvarner je avtentičen hotel z značajem (»hôtel de charme«), intimen in nevsakdanji. Ponuja poseben doživljaj bivanja, prilagojen vsakemu posameznemu gostu.
Remisens Premium Hotel Kvarner z lokacijo v bližini opatijskih znamenitosti ponuja izvrstno namestitev na Opatijski rivieri.
Zgodovinski hotel
Remisens Premium Hotel Kvarner je prvi hotel, ki je bil zgrajen na jadranski obali in ima posledično posebej pomembno vlogo v opatijski in hrvaški zgodovini turizma. Od svoje izgradnje leta 1884 velja Remisens Premium Hotel Kvarner za začetnika turistične tradicije mesta, v svoji zgodovini pa je gostil številne slavne osebnosti, kot sta avstrijski cesar Franc Jožef in plesalka Isadora Duncan.
Hotel je bil v celoti obnovljen leta 2014 in se je s kategorizacijo štirih zvezdic pojavil na trgu v najlepši preobleki od nastanka. Zdaj obratuje v skladu z visokimi standardi, ki jih narekuje pripadnost hotelom Remisens Premium. Poleg prenove vseh sob je Remisens Premium Hotel Kvarner dobil tudi novo območje Revital, ki daje novo razsežnost revitalizacijskemu oddihu.
Arhitektura Remisens Premium Hotela Kvarner v neoklasicističnem slogu je res nekaj posebnega. Fasada je renovirana glede na izvirno obliko. Velika okna ponujajo čudežen pogled na morje, medtem ko notranja oprema s številnimi detajli spominja na slavno preteklost hotela. Zunanja terasa dominira nad okolico ob obalnem sprehajališču Lungomare. Remisens Premium Hotel Kvarner prevevata zgodovina in prefinjenost.
 
Namestitev: 58 sob in apartmajev, klima, LCD TV, sušilec za lase, telefon, brezžični internet, mini bar, sef
 
Storitev: samopostrežna zajtrk in večerja
 
Ponudba: sef na recepciji, internetni kotiček, nočni bar, igralnica, kiosk z domačim in tujim tiskom, trgovine, prva pomoč, banka,
 
Internet: brezžični internet
 
Bazeni in wellness: zunanji bazen z morsko vodo (9x9 m), notranji bazen z ogrevano morsko vodo (5 x 9 m), ležalniki ob notranjem bazenu (do zasedbe mest), ležalniki in sončniki na hotelski plaži in ob zunanjem bazenu (doplačilo), brisače za plažo in bazen, SPA center ob najavi (nad 16 let), masaže, prostor za sporščanje.
 
Zabava in animacija: dnevni animacijski program (razen ob sobotah in nedeljah), sreda do nedelja joga, jutranji tek, telovadba; večerni glasbeni program vsak dan 15.6.-01.09. oziroma ob ponedeljkih in četrtkih.
 
Domače živali: dovoljene (predhodna najava, doplačilo).
 
Parkirišče: hotelsko parkirišče (doplačilo, omejeno število mest)

Cene/Termini: 

NOVO LETO

HOTEL TIP SOB STORITEV BAZEN 29.12.-30.12. 01.01.-02.01. 30.12.-31.12. 31.12.-01.01.
HOTEL REMISENS PREMIUM HOTEL KVARNER 4* 1/2 TWC superior POLP DA
morska voda
83,00 100,00 187,00
1/2 TWCM premium 91,50 110,00 205,00
Minimalno bivanje 3 dni
PAKET VKLJUČUJE: polpenzion, kopanje v notranjem bazenu z morsko vodo, svečana silvestrska večerja z glasbo v živo.
POPUSTI: otrok do 3.leta brez ležišča  BREZPLAČNO, (2+1) otrok do 12 let BREZPLAČNO, odrasla oseba 15% (1+1) otrok do 12 let 30% 2 otroka do 12 let z eno odraslo osebo vsak 50%.
DOPLAČILA: turistična taksa do 31.12. 1,35 €/osebo/dan, turistična taksa do 01.01. 3 €/osebo/dan (otroci 12-18 let 50%), prijava 0,50 €/osebo enkratno, single use 70%, krajše bivanje +10%, otroška posteljica 13,50 €/dan, mala žival 27 €/dan, parkirišče cca 10 €/dan

 

 

Cena vključuje: 

polpenzion, prost vstop v notranji bazen z ogrevano morsko vodo (kjer so notranji bazeni)

Doplačila: 

turistična taksa 1,35 €/osebo/dan (otroci 12-18 let 0,55 €), prijava 0,50 €/osebo enkratno, krajše bivanje +10%, otroška posteljica 13,50 €/dan, mala žival 27 €/dan, parkirišče cca 10 €/dan

Popusti: 

otrok do 3. leta brez ležišča BREZPLAČNO, (2+1) otrok 3-12 let 15%, odrasli 15%; (1+1) otrok do 3. leta BREZPLAČNO, odrasla oseba doplača single use 70%.

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo): 

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI: 

Premija znaša 4,046% od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

 

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE VZAJEMNA TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

več informacij...

 

 

 

 

 

Potrebujete pomoč?

+386 (0)5 368 15 00

Sorodne destinacije

Opomba: Opisi hotelov in apartmajev posameznih ponudnikov se med seboj razlikujejo, predvsem po tipih sob, storitvah in doplačilih. Slike so simbolične. Zavezujoč je organizatorjev opis hotela, ki vam ga posredujemo v postopku rezervacije.