SILVESTROVANJE V SARAJEVU - odhod tudi iz Nove Gorice in Ajdovščine

<
>
Kratek opis: 
Sarajevo vas bo z utripom življenja na baščaršiji popolnoma prevzelo. Čevapčiči ali pleskavica v lepinji in prava bosanska kava ob novoletnem vzdušju.
214,00 €

1. dan: LJUBLJANA–HRVAŠKA–DOLINA REKE BOSNE–SARAJEVO / večerja
Odhod avtobusa s parkirišča Dolgi most v Ljubljani ob 6.uri. Vožnja po avtocesti mimo Zagreba do Slavonskega Broda in naprej skozi Dervento in Doboj, ob reki Bosni do Sarajeva. Prihod v Sarajevo v popoldanskih urah. Po prihodu krajši krožni avtobusni ogled mesta, nato prevoz do lepega hotela v termalnem zdravilišču Ilidža pri Sarajevu. Nastanitev v hotelu. Popoldne prosto za počitek, sprehod po letovišču ali za kopanje v hotelskem bazenu. Za doplačilo dobra samopostrežna večerja v hotelu z živo glasbo, prenočevanje.
2. dan: SARAJEVO / ogled mesta, stolp Avaz, veselo silvestrovanje v hotelu
Po zajtrku prevoz v center mesta. Sprehod po mestu v spremstvu lokalnega vodnika in ogled mestnih zanimivosti: staro mestno jedro z Baščaršijo, Gazi Husrevbegova džamija, medresa, turški nakupovalni center bezistan, številne obrtniške delavnice in trgovinice, stara turška restavracija Morića han, katedrala, Principov most, viječnica,… Po ogledu prosto za uživanje v živahnem mestnem predprazničnem vrvežu, nakup spominkov, individualne oglede,.. Priporočamo obisk enega od lokalov na baščaršiji in tipično bosansko malico (čevapčiči ali pleskavica v lepinji) ali pravo bosansko kavo. Popoldne prevoz do poslovne stavbe Avaz, najvišje stavbe na Balkanu. Vzpon z dvigalom do razgledne ploščadi na vrhu in ogled panorame mesta, sarajevske kotline in okoliških planin. Popoldne povratek v hotel in prosto za pripravo na silvestrovanje. Zvečer veselo silvestrovanje v restavraciji z zabavo ob živi glasbi in odlično večerjo z bogatim izborom bosanskih in internacionalnih jedi in vključenim bogatim izborom alkoholnih in brezalkoholnih pijač. Prenočevanje
3. dan: ILIDŽA / izviri reke Bosne, kopanje v Termalni rivieri Ilidža ali v hotelu, Sarajevo (izlet po dolini Neretve skozi Jablanico v Mostar)
Po zajtrku prost dan za uživanje v udobju, ki ga nudita lep hotel in termalno zdravilišče Ilidža. Možnost kopanja v hotelskem bazenu ali termalni rivieri Ilidža, sprehod do izvirov reke Bosne, .. Za doplačilo priporočamo lep avtobusni izlet po dolini Neretve skozi Konjic in Jablanico v Mostar. Postanek za sprehod po mestu in ogled zanimivosti v spremstvu lokalnega vodnika, nato nekaj prostega časa za kosilo, individualne oglede, nakup spominkov,… Popoldne povratek proti Sarajevu in zvečer prihod nazaj v hotel. Za doplačilo dobra samopostrežna večerja v hotelski restavraciji, z zabavo ob živi glasbi, prenočevanje.
4.dan: ILIDŽA –SARAJEVO–HRVAŠKA–LJUBLJANA
Po zajtrku slovo od hotela. Postanek v centru Sarajeva za zadnje oglede, nakupe ali kosilo. V opoldanskih urah odhod iz Sarajeva. Vožnja skozi Zenico in Doboj in naprej po Hrvaški proti Sloveniji. Prihod v Ljubljano v večernih urah. Nastanitev v hotelu ob Ohridskem jezeru, večerja, prenočevanje.

Cene/Termini: 

Odhod 30.12., 4 dni/3 noči 
Cena na os.: od 214 EUR
Cena na os. za vstop v NOVI GORICI ali AJDOVŠČINI : od 229 EUR

Cena vključuje: 
 • avtobusni prevozi in ogledi po programu
 • 3x nočitev z zajtkom v dvoposteljnih sobah v lepem hotelu Hollywood
 • 4* v termalnem zdraviliškem kompleksu Ilidža pri Sarajevu
 • veselo silvestrovanje ob živi glasbi z odlično samopostrežno večerjo in pijačami
 • dvigalo na stolp Avaz
 • lokalnega vodnika v Sarajevu
 • slovenskega vodnika na poti
 • stroški organizacije potovanja
Doplačila: 

Obvezna doplačila
Ob prijavi:
 

 • obvezno doplačilo pri udeležbi manj kot 45 oseb 20,00 EUR/osebo

Dodatna ponudba
Doplačila ob prijavi:
 
 

 • samopostrežni večerji ob živi glasbi v hotelu36,00 EUR/osebo
 • izlet v Mostar (min. 20 potnikov) 30,00 EUR/osebo
 • enoposteljna soba 42,00 EUR/osebo
Popusti: 

Popusti

 • 10 % do 12 let starega otroka v spremstvu dveh odraslih oseb

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo): 

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI: 

Znaša 3,146% od zneska celotnega aranžmaja in velja za odpoved v primeru bolezni enega izmed potnikov ali smrti v ožjem družinskem krogu do 1 dan pred odhodom.

 

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE VZAJEMNA TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

več informacij...

 

 

 

 

PLAČILO NA OBROKE

Z NLB plačilno kartico MasterCard, Visa in/ali Karanta lahko plačujete na do 12 obrokov, brez obresti in stroškov.

več informacij ...

 

Potrebujete pomoč?

+386 (0)5 368 15 00

Opomba: Opisi hotelov in apartmajev posameznih ponudnikov se med seboj razlikujejo, predvsem po tipih sob, storitvah in doplačilih. Slike so simbolične. Zavezujoč je organizatorjev opis hotela, ki vam ga posredujemo v postopku rezervacije.