ŠPANIJA OLE z AVTOBUSOM

<
>
Kratek opis: 
Vključen polni penzion, postanek v mondenem Monte Carlu, obisk Barcelone, živahne katalonske prestolnice in počitnice na Costa Bravi.

Vrsta ponudbe:

Prevoz:

259,00€

1. dan: SLOVENIJA - ITALIJA - FRANCIJA
Zbor potnikov v popoldanskih urah in vožnja z vmesnimi postanki čez Italijo, Azurno obalo in Provanso proti Španiji.
 
2. dan: FIGUERES - COSTA BRAVA
V dopoldanskih urah prihod v Španijo. Postanek v Figueresu, rojstnem mestu Salvadorja Dalija, enega največjih in najbolj ekscentričnih umetnikov 20. stoletja. Po želji ogled njegovega nenavadnega muzeja ter vožnja do letoviškega središča na obali Costa Brava - divji, strmi in skalnati obali, ki se vleče od Francije proti Barceloni, ter ustvarja slikovite in skrite zalive. Nastanitev ter prosto popoldne za sprostitev in raziskovanje letoviškega središča.
 
3. dan: IZLET V BARCELONO
Izlet v prestolnico Katalonije, v Barcelono. Z avtobusom se bomo zapeljali mimo glavnih znamenitosti. Ustavili se bomo pri simbolu mesta, znameniti cerkvi Sagrada Familia (zunanji ogled), ki jo gradijo že več kot 100 let, nadaljevali po aveniji Diagonal mimo zanimivih hiš znanega arhitekta Gaudija do največjega evropskega stadiona Camp Nou (po želji notranji ogled). Nato se bomo zapeljali na grič Montjuich, kjer stojijo objekti z olimpijskih iger 1992, končali pa v centru. Tu se bomo sprehodili po glavni ulici La Rambla s številnimi bari in uličnimi umetniki. V prostem času po želji obisk La Boquerie, ene najlepših tržnic v Evropi, mestnega akvarija ali nakupovalnega središča Mare Magnum. Zvečer povratek na Costa Bravo.
 
4. dan: POČITNICE NA COSTA BRAVI (MONTSERRAT, MARINELAND)
Dan namenjen kopanju, sprehodom in druženju. Predlagamo izlet na katalonsko sveto goro Montserrat, v idilični naravi. Obiskali bomo benediktinski samostan, kjer hranijo kipec črne Marije in predstavlja simbol Katalonije. Ustavili se bomo tudi v eni od vinskih kleti, kjer pridelujejo peneče katalonsko vino, Cava. Dan lahko preživite bolj ležerno in se odločite za obisk vodnega parka Marineland, v večernih urah pa si ogledate predstavo viteških iger ali predstavo tradicionalnega fl amenka.
 
5. dan: COSTA BRAVA - MONAKO - ITALIJA
Prosto dopoldne in slovo od Costa Brave ter vožnja skozi Francijo proti domu. Krajši ogled oziroma nočni sprehod skozi eno najmanjših državic na svet, kneževino Monako, ki je dom številnih bogatašev in gosti eno najbolj priljubljenih dirk Formule 1. Ogled mondenega Monte Carla s številnimi luksuznimi hoteli, restavracijami, klubi … Sprehod do znamenitega Casina. Nočna vožnja proti Sloveniji.
 
6. dan: ITALIJA - SLOVENIJA
Prihod v Slovenijo predvidoma v jutranjih oz. dopoldanskih urah.
 
OPOMBA: Posamezni izleti na destinaciji se lahko kombinirajo z ostalimi potniki oz skupinami, prav tako se lahko spremeni vrstni red ogledov. Cene doplačil so informativne narave, saj na povišanja cen ponudnikov in odpiralni čas žal ne moremo vplivati. Obisk Marinelanda je možen samo v poletnih mesecih. Doplačilo za manjšo skupino se nanaša na osnovno potovanje oz število potnikov, ki potujejo na osnovnem programu in ni vezano na dodatne izlete na destinaciji.

 

Cene/Termini: 

CENA NA OSEBO: od 259 € do 309 € (odvisno od termina) 
 
ODHODI 2019:  22. mar. ,   05. apr. ,   19. apr. ,   26. apr. ,   28. apr. ,   17. maj ,   31. maj ,   12. jun. ,   26. jun. ,   17. jul. ,   14. avg. ,   28. avg. ,   18. sep. ,   25. sep. ,   25. okt. ,   27. okt.

Cena vključuje: 

avtobusni prevoz po programu, trije polpenzioni v hotelu 3* na Costa Bravi, zunanje oglede, izlet v Barcelono, spremstvo in organizacijo potovanja.

Doplačila: 

MOŽNO DOPLAČILO ZA MANJŠO SKUPINO: na posameznem avtobusu med 35 in 44 potnikov 30 €.

MOŽNA DOPLAČILA ob prijavi: enoposteljna soba 60 €, izlet na Montserrat in kleti s pokušnjo: 35 €; vstopnina v Camp Nou: 27 €

MOŽNA DOPLAČILA na poti: mestna turistična pristojbina: 3 - 5 € (plačilo v recepciji hotela), Dalijev muzej 14 €, vodni park Marineland (samo poleti) 39 €, viteške igre 42 €, predstava flamenka 32 €, ogled akvarija v Barceloni 20 €.

Popusti: 

Otroci 2 - 12 let na dodatnem ležišču: -15%.

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo): 

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI: 

Premija znaša 4,046% od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

 

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE VZAJEMNA TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

več informacij...

 

 

 

 

 

Potrebujete pomoč?

+386 (0)5 368 15 00

Sorodne destinacije