V PARIZ in DISNEYLAND z avtobusom

Kratek opis: 
Obisk Miki Miške v Disneylandu in vožnja v Disneyland vključena v ceno.

Vrsta ponudbe:

Prevoz:

239,00€

1. dan: SLOVENIJA - FRANCIJA
Odhod v poznih popoldanskih urah. Nočna vožnja v Francijo.
 
2. dan: VES DAN PARIZ
Dopoldanski prihod v Pariz in vožnja do hotela, kjer bomo oddali prtljago. Nadaljevanje ogledov z metrojem. Pri veličastni palači Chaillot bomo naredili prve fotografije, nato se bomo sprehodili do Ecole Militaire (Vojaška šola) in Hotel des Invalides... Zvečer po želji vzpon na Eifflov stolp in možnost panoramske vožnje z ladjo po reki Seni.
 
3. dan: PARIZ - VERSAILLES
Nadaljevanje s podrobnejšimi ogledi in sicer predela kjer so: muzej Louvre, ki je eden najstarejših muzejev in tretji največji na svetu, slavolok zmage, opera, mestna hiša, mestni otok s katedralo Notre Dame, boulevard St. Germain in St. Michel z Latinsko četrtjo, kjer boste imeli čas za kosilo. Popoldan po želji izlet v Versailles in ogled znamenitega sončnega dvorca Ludvika XIV. Zvečer sprehod do Montmartra in bazilike Sacre Coeur ali obisk katerega od kabarejev na radoživem Pigallu...
 
4. dan: PARIZ EURODISNEY
Ljubitelji zabave in avantur se bomo odpravili do zabaviščnega parka Eurodisney in preživeli dan poln zabave ter norih doživetij... Če bomo ostali v mestu in si privoščiti prost dan, se bomo sprehajali, klepetali ob kavici v čisto pravem “cafeju”. Mogoče se boste poglobili v slikarstvo in kiparstvo v katerem od muzejev. Pozno popoldan se boste z vodnikom s hitro železnico pridružili skupini v Disneyu.
 
5. dan: NEMČIJA - SLOVENIJA
Po nočni vožnji prihod v Slovenijo.

 

Cene/Termini: 

CENA NA OSEBO: od 239 € do 249 € (odvisno od termina)
 
ODHODI 2019: 20. feb. ,   26. apr. ,   30. apr. ,   01. maj ,   22. maj ,   12. jun. ,   21. jun. ,   03. jul. ,   17. jul. ,   14. avg. ,   27. avg. ,   12. sep. ,   26. sep. ,   09. okt. ,   25. okt. ,   30. okt.

Cena vključuje: 

avtobusni prevoz, cestne in ostale pristojbine, zunanje oglede, dve nočitvi z zajtrkom v hotelu 2/3*, vožnjo v Eurodisney, stroške spremstva in organizacije potovanja.

Doplačila: 

MOŽNO DOPLAČILO ZA MANJŠO SKUPINO: na posameznem avtobusu med 35 in 44 potnikov 40 €.
MOŽNA DOPLAČILA ob prijavi: enoposteljna soba 75 €.
MOŽNA DOPLAČILA na poti: vzpon na Eifflov stolp 25 €, križarjenje z ladjico po Seni 15 €, izlet v Versailles 25€ (min 15 potnikov), vstopnina v dvorec v Versaillesu 18€, vstopnina na vrtove 10€, , vstopnina v Eurodisney 79 €odrasli, 71 € otroci, podzemna že - leznica 15 € /10 vozovnic, obisk varieteja 80 - 110€, vstopnine po izbiri 10 - 15€ (posamezni obroki 18 - 25 €. Mladi do 26. leta imajo v nekatere muzeje prost vstop. Zaporedje ogledov se lahko spremeni.

Popusti: 

Otroci 2 - 12 let na dodatnem ležišču: - 15%

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo): 

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI: 

Premija znaša 4,046% od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

 

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE VZAJEMNA TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

več informacij...

 

 

 

 

 

Potrebujete pomoč?

+386 (0)5 368 15 00

Sorodne destinacije