Valamar Collection Girandella Family

<
>
AKCIJA -20%
Kratek opis: 
Novo in sodobno naselje Valamar Girandella Resort leži pribl. 1,5 km od središča mesta Rabac.

Vrsta ponudbe:

Prevoz:

Novo in sodobno naselje Valamar Girandella Resort leži pribl. 1,5 km od središča mesta Rabac. Lepa prodnata plaža, ki se v objemu mediteranskega rastja spogleduje z modrino morja, je oddaljena pribl. 50 m. 

Premium Girandella Resort je z letom 2017 v novi preobleki. V resortu boste našli tri vrste namestitve in spremljevalnih vsebin za tri različne tipe počitnic: družinske počitnice (Family hotel), počitnice rezervirane samo za odrasle (Adults only) ali premium počitnice v vilah (Premium Villas). 

Family hotel Girandella je s prepletom čarobnega okolja, pestro izbiro aktivnosti in prijaznim osebjem idealna destinacija za družine. Imate navihančke, ki potrebujejo igro, zabavo in animacijo? Tukaj bodo otroci uživali v dnevni zabavi z animatorji, ki se nadaljuje še v večer, ko bodo po karaokah ali drugih družabnih igrah zaspali z nasmeškom. Z malčki naberite na družinski plaži bele kamenčke in se z njimi igrajte v naravni senci borovcev. Smo omenili otroški bazen s tobogani? 

Valamar Girandella Family hotel razpolaga s 94 udobnimi sobami in suitami. Vse so klimatizirane, v njih pa boste našli sat. TV in minibar, na voljo je tudi brezplačen WiFi. 

Samopostrežna show cooking restavracija s teraso, s katere se ponuja nepozaben razgled, je polna okusnih presenečenj. Na voljo je ločen otroški kotiček, kjer malčki lahko večerjajo z animatorji.
Odkrijte, kakšne so sestavine za zabavne in brezskrbne družinske počitnice v novem Valamar Collection Girandella Resortu v Rabcu. Presenečeni boste nad moderno zasnovanimi družinskimi vsebinami - od udobne sobe, dovolj velike za igranje, do obilja izjemnih vsebin za otroke in celodnevne animacije, do sproščanja na prekrasni plaži in zunanjih bazenih ter uživanja v okusnih jedeh in pijačah. 
 
Sobe:

  • DS2-3 BM superior: dvoposteljna soba, 21–30 m²; kopalnica s prho, LCD TV, brezplačen WiFi, minibar, sef, balkon, morska stran, možnost dodatnega ležišča
  • JSU2-4 BM: junior suita, 36–39 m²; dvoposteljna soba, dnevno-spalni prostor z dvema kavčema, kopalnica s prho, LCD TV, brezplačen WiFi, minibar, sef, balkon ali terasa, morska stran

Več za vas
· brezplačen WiFi povsod po hotelu, tudi v sobah 
· prost vstop na zunanji hotelski bazen 
· brezplačna uporaba sončnikov in ležalnikov ob bazenu 
· brezplačna uporaba kopalnih brisač 
· prost vstop v fitnes
· brezplačno parkirišče
 
Prednosti: vsebine za družine; Maro Baby 0–3 let (soba za dojenčke, Baby Club, Baby Lounge), Maro Kids 3–7 in 7–12 let  (pijača za otroke v Maro Clubu, otroški vrt, plavalna šola, diskoteka, animacija …), ter Teens 12+ (igralnica, športne aktivnosti, večerna zabava …). Povprašajte na recepciji za storitev Dine Around in zamenjajte penzionsko večerjo za večerjo z izbranim menijem (30 % popust na hrano, pijača ni vključena) v restavraciji Black & Blue Steakhouse ali tratoriji La Pentola. Povprašajte tudi za brezplačna zamenjava večerje (pijača ni vključena) za žar na plaži (dvakrat tedensko) ali za večerjo v Sundance Beach Clubu.
 
Z doplačilom: otroška posteljica 5 €/dan, psi 20 €/dan, športne aktivnosti.
 
Omejitve: zunanji bazen je odprt v času obratovanja hotela, odvisno od vremenskih razmer. Hotel ni prilagojen invalidom. V kolikor gostje izgubijo ali poškodujejo kopalne brisače jih morajo plačati.
 

Cene/Termini: 

Kontaktirajte nas za ceno !

Cena vključuje: 

· brezplačen WiFi povsod po hotelu, tudi v sobah
· brezplačna pijača ob večerji 
· prost vstop na hotelski bazen
· brezplačna uporaba sončnikov in ležalnikov ob bazenu
· brezplačna uporaba kopalnih brisač 
· prost vstop v fitnes
· brezplačno parkirišče

Doplačila: 

krajše bivanje 20 %
v kraju: otroška posteljica 5 €/dan (po predhodni najavi in potrditvi).

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo): 

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI: 

Premija znaša 4,046% od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

 

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE VZAJEMNA TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

več informacij...

 

 

 

 

 

Potrebujete pomoč?

+386 (0)5 368 15 00

Sorodne destinacije

Opomba: Opisi hotelov in apartmajev posameznih ponudnikov se med seboj razlikujejo, predvsem po tipih sob, storitvah in doplačilih. Slike so simbolične. Zavezujoč je organizatorjev opis hotela, ki vam ga posredujemo v postopku rezervacije.