VERONA in Park Natura Viva (Safari Park in Parco Faunistico) ter RT SIRMIONE

<
>

Vrsta ponudbe:

Prevoz:

Odhod avtobusa v zgodnjih jutranjih urah s kraja po dogovoru. Pobiranje potnikov na dogovorjenih lokacijah. Vožnja v Italijo in nadaljevanje poti z vmesnim postankom za kapučino do mesta Verona, kjer si bomo ogledali glavne znamenitosti: Trg Bra, Areno - amfiteater, Julijin balkon,… Po ogledu se bomo odpeljali do parka Natura Viva, ki se nahaja v bližini jezera Lago di Garda. Po prihodu najprej sledi ogled Safari parka: z avtobusom se bomo zapeljali med prosto živečimi, divjimi živalmi, kot so žirafe, levi, tigri, številne ptice… Obiskali bomo tudi sosednji živalski vrt - park dinozavrov ter Parco Faunistico... Ogled traja okoli tri ure oz. po dogovoru.
Po končanem ogledu se bomo zapeljali do polotoka Sirmione, se sprehodili po mestecu, si ogledali grad družine Scaligeri (od zunaj), imeli nekaj prostega časa za morebitne drobne nakupe, sprehode. Nato se bomo z gliserjem zapeljali po jezeru okrog rta Sirmione, ter občudovali hišo Marie Callas, ostanke rimske vile… Ob dogovorjeni uri sledi vračanje proti domu s postankom na kmečkem turizmu (Italija), kjer bomo dan zaključili z skupno večerjo. Ob dogovorjeni uri vračanje v kraj odhoda. Prihod domov je predviden v poznejših večernih urah.

  • ODHOD: po želji skupine
  • CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz, vstopnina za obisk safari parka, parka dinozavrov, živalskega vrta, obilna-dobra večerja na kmečkem turizmu z vključeno pijačo, kavo,… ogledi po programu, osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacija izleta.

 

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo): 

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI: 

Znaša 3,146% od zneska celotnega aranžmaja in velja za odpoved v primeru bolezni enega izmed potnikov ali smrti v ožjem družinskem krogu do 1 dan pred odhodom.

 

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE VZAJEMNA TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

več informacij...

 

 

 

 

PLAČILO NA OBROKE

Z NLB plačilno kartico MasterCard, Visa in/ali Karanta lahko plačujete na do 12 obrokov, brez obresti in stroškov.

več informacij ...

 

Potrebujete pomoč?

+386 (0)5 368 15 00

Sorodne destinacije