VIKEND V BUDIMPEŠTI, 8.12. odhod iz Ajdovščine in Nove Gorice

<
>
Kratek opis: 
Adventni vikend paket v Budimpešti. Spoznajte dobrote madžarske kuhinje in umetnost madžarskih plesov ter glasbe.
89,00 €

Datumi odhodov: 1.12., 8.12., 15.12., 22.12.
 
Čas potovanja: 2 dni/1 noč 
 
Najmanjše št. potnikov: 45

Čas za prijavo: do zasedenosti prostih mest
 
1. DAN: LJUBLJANA – BUDIMPEŠTA 
Odhod avtobusa ob 5.00 s parkirišča Dolgi most v Ljubljani. Možnost vstopa potnikov v Celju in Mariboru. Vožnja proti madžarski prestolnici, kamor bomo prispeli v dopoldanskih urah. Z avtobusom in peš si bomo ogledali veličastni Trg herojev, ki so ga zgradili za tisočo obletnico prihoda Madžarov v Evropo, državno opero, parlament in cerkev sv. Štefana s slavno sveto roko. Čas za samostojne sprehode po elegantni ulici Vaci, kosilo ali nakupe. Popoldan bo sledila namestitev v hotelu. V večernih urah možnost prave madžarske večerje (doplačilo), kjer bomo spoznali dobrote madžarske kuhinje ter lepote madžarskih plesov in glasbe.
 
2. DAN: BUDIMPEŠTA – LJUBLJANA 
Po zajtrku bomo najprej imeli možnost, da si mesto ogledamo še z druge perspektive, na panoramski vožnji z ladjico po Donavi (doplačilo). Plovba po potekala od Margaretinega otoka, pod vsemi pomembnimi mostovi, mimo pročelja parlamenta in pod znamenito Citadello. Sledil bo »skok«’ čez verižni most na grajski grič, kjer je Matjaževa cerkev, Ribiška trdnjava in grajska palača ter od koder je čudovit razgled na Budimpešto. Nekaj prostega časa bomo imeli za kosilo, nato pa bo sledil panoramski ogled Citadelle, zadnje fotografije ter odhod proti Sloveniji, kamor bomo predvidoma prispeli v poznih večernih urah.
 
 
 

Datum odhoda: 
1.12., 8.12., 15.12., 22.12.
Lokacija odhoda: 
Ljubljana, Celje, Maribor
Cene/Termini: 

Datumi odhodov: 1.12., 8.12., 15.12., 22.12.

  • 8.12. zagotovljen odhod iz Nove Gorice in Ajdovščine
  • 5.12. že zagotovljen odhod

Doplačilo za odhod iz Ajdovščine in nove Gorice 15 €/osebo.
 

Število dni: 
2 dni
Cena vključuje: 

prevoz s turističnim avtobusom po programu, vse cestnine in parkirnine, nočitev z zajtrkom v hotelu*** v dvoposteljnih sobah, turistično vodenje, organizacija izleta, DDV

Doplačila: 

enoposteljna soba 89,00 EUR/osebo, tradicionalna večerja 24,00 EUR/osebo, vožnja z ladjico po Donavi 13,00 EUR/osebo, odhod iz Ajdovščine in Nove Gorice 15 €/osebo.

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo): 

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI: 

Znaša 3,146% od zneska celotnega aranžmaja in velja za odpoved v primeru bolezni enega izmed potnikov ali smrti v ožjem družinskem krogu do 1 dan pred odhodom.

 

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE VZAJEMNA TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

več informacij...

 

 

 

 

PLAČILO NA OBROKE

Z NLB plačilno kartico MasterCard, Visa in/ali Karanta lahko plačujete na do 12 obrokov, brez obresti in stroškov.

več informacij ...

 

Potrebujete pomoč?

+386 (0)5 368 15 00

Sorodne destinacije