VIKEND V PARIZU

Kratek opis: 
Pariz je brez dvoma eno najlepših in najzanimivejših mest na svetu. Ponuja vam vse od obiska zanimivih muzejev do romantičnih potepanj in uživanja življenja v slogu »Joie de vivre«.

Vrsta ponudbe:

Prevoz:

od 479 €

1. dan: LJUBLJANA–PARIZ
Zbor potnikov na letališču Jožeta Pučnika Ljubljana in polet proti Parizu. Sledi avtobusni ogled mesta mimo glavnih znamenitosti: otok na Seni–Ile de la Cité s katedralo Notre–Dame, Latinska četrt, Saint Germain, Univerza Sorbona, znana ulica Rivoli, Louvre, Elizejske poljane, Eifflov stolp, Napoleonova grobnica –Dôme des Invalides itd. Nastanitev v hotelu in nekaj prostega časa za osvežitev. Popoldan vožnja z metrojem do trga Concorde, od koder se boste sprehodili po »kraljevski ulici« Rue Royale do cerkve La Madeleine in nato naprej do stare pariške opere Garnier ter znamenitih veleblagovnic Galerie Lafayette oz. Printemps. Prenočevanje.
 
2. dan: PARIZ–(VERSAILLES)–PARIZ / zajtrk
Zajtrk. Zjutraj priporočamo avtobusni prevoz (doplačilo) v Versailles ter individualni ogled dvorca Ludvika XIV., Sončnega kralja in prekrasnih baročnih vrtov, ki dvorec obdajajo (vstopnina za doplačilo). Popoldan vrnitev v Pariz in ogled mesta – na otočku Ile de la Cité si boste z vodnikom ogledali najlepšo pariško katedralo – Notre–Dame; v Latinski četrti boste začutili mladostni utrip mesta in se prepustili čarom bohemske četrti Le Marais. Zvečer sprehod po Montmartru, gričku umetnikov in ogled bazilike Sacré–Coeur, ki ji Parižani zaradi bele barve fasade pravijo Bela golobica. Za zaključek večera si lahko za doplačilo ogledate tudi odlično predstavo v enem od mnogih pariških kabaretov, ki vas nikakor ne bo pustila ravnodušne. Prenočevanje.
 
3. dan: PARIZ–LJUBLJANA / zajtrk
Zajtrk in vožnja z metrojem do Eifflovega stolpa ter vzpon (doplačilo). Za lepši začetek dneva še vožnja z ladjico po Seni (doplačilo), kjer se boste ob zvokih francoskih šansonov prepustili občudovanju pariških znamenitosti. Lahko se boste še zadnjič podali na sprehod do Slavoloka Zmage po najlepši aveniji na svetu – Champs Elysées. Popoldan prevoz na letališče in odhod letala proti Ljubljani v večernih urah.

Datum odhoda: 
01.05.
Cene/Termini: 

Cena na osebo: 479 €
 

Predviden letalski vozni red

  • Ljubljana–Pariz 07:10 09:00
  • Pariz–Ljubljana 20:00 21:40

(razen, če je drugače navedeno v programu)

Število dni: 
3 dni
Cena vključuje: 
  • letalski prevoz Ljubljana–Pariz–Ljubljana v ekonomskem razredu
  • letališke in varnostne pristojbine
  • avtobusni prevoz z letališča do hotela in nazaj
  • avtobusni ogled mesta
  • 2 prenočevanji z zajtrkoma v hotelu 3* v dvoposteljnih sobah (triposteljne sobe samo na vprašanje – dodatno ležišče primerno za otroka do 12.let)
  • vodenje in organizacija potovanja
  • DDV
Doplačila: 

Ob prijavi: obvezno doplačilo pri udeležbi manj kot 25 oseb 30,00 EUR/osebo
Doplačila ob prijavi: enoposteljna soba 80,00 EUR/osebo, doplačilo za prevoz v Versailles z avtobusom (ob prijavi najmanj 15 oseb)27,00 EUR/osebo, ladja po Seni 15,00 EUR/osebo, ogled predstave v kabaretu 117,00 EUR/osebo
Na kraju samem: (vodniku na poti) Eifflov stolp 25 EUR, Versailles – dvorec 18 EUR, 10 vozovnic za metro pribl. 15 EUR, muzejski pass za 2 dni: 48 EUR, muzeji pribl. 12 EUR, vstopnina v Eurodisney: odrasli 75 EUR, otroci od 3 do 11 let 67 EUR

Popusti: 

10 % do 12 let starega otroka v spremstvu dveh odraslih oseb

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo): 

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI: 

Premija znaša 4,046% od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

 

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE VZAJEMNA TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

več informacij...

 

 

 

 

 

Potrebujete pomoč?

+386 (0)5 368 15 00

Sorodne destinacije