Vile TERME ZREČE

<
>
Kratek opis: 
Vile Terme Zreče se nahajajo v naravnem okolju čudovitega gozda in urejenega parka, v neposredni bližini hotela in bazenov. V parku ob jezeru Zreče se nahaja 10 apartmajskih hišic.

Vrsta ponudbe:

Prevoz:

Opis
V parku ob jezeru Zreče se nahajajo Vile Terme Zreče, ki jih obdaja gozd. Vile so nanizane v neposredni bližini hotela Vital (pribl. 200–300 m) in se navezujejo na njegovo ponudbo. 
Preživljanje časa v termalnem središču, ki nudi sprostitev v toplih mineralnih vrelcih, idiličnem Wellness  centru ali pa v edinstveno opremljeni Savna vasi, vas bo popolnoma sprostilo. Verjemite, obronki zelenega Pohorja, bodo zadovoljili še tako aktivnega in zahtevnega gosta. Žabec Zrečko vam bo na svežem jutranjem zraku z veseljem pomagal pri prebujanju ali vas kako drugače animiral čez dan.   
Notranji in zunanji bazeni so oddaljeni pribl. 200–300 m od hotela in obsegajo 1600 m² vodnih površin. V notranjem kopališču je na voljo rekreacijski bazen, zimski vrt z osmimi vodnimi ležišči in dvema masažnima bazenoma, otroški čofotalnik in prenovljeni terapevtski bazen. Vodni park s hitrimi drčami, toboganom, zimsko-letnim bazenom ter otroškim čofotalnikom pa najdete na prostem.
10 Vil Term Zreče je opremljenih s sat. TV in imajo brezplačen WiFi. Na voljo so tudi apartmaji s kuhinjo.  
Za goste Vil Terme Zreče je na voljo samopostrežna restavracija v hotelu Vital, ki je od kompleksa oddaljen 300 m. Tukaj bo hrana pripravljena zdravo, okusno in še na videz odlično, saj dajejo veliko pozornost detajlom. Možnost priprave dietne hrane. 
 
Smučišče
Na nadmorski višini 1050–1517 m je 12 km alpskih smučarskih in 30 km tekaških prog. Zagotovljenih je najmanj sto smučarskih dni. Fun park Rogla, poligon za deskarje in free style smučarje. Posebno doživetje je nočna smuka (četrtek–nedelja) na osvetljenih smučiščih Košuta in Jasa. Šola snežnih športov nudi začetniške in nadaljevalne tečaje.
 
Bazeni in wellness
Notranji in zunanji bazeni s 1600 m² površine (27–35 °C): v notranjem kopališču je rekreacijski bazen, zimski vrt z osmimi vodnimi ležišči in dvema masažnima bazenoma, otroški čofotalnik, prenovljen terapevtski bazen, zimsko-letni bazen.
Vodni park na prostem ima hitre drče in tobogan ter otroški čofotalnik.
Savna vas ima 9 različnih savn (5 finskih savn, vsaka s svojo kristalno ali barvno terapijo, 2 parni savni z vonjem pohorskih zelišč, 2 infrardeči savni), kneipov potok, počivališče na ogrevanih keramičnih ležiščih ali na kozolcu.
Idila, Wellness & Spa center nudi razvajanje v 4 različnih svetovih: Svet orientalskih masaž (tajske terapije, ayurvedske masaže), Idila Romantike (izbrana razvajanja za pare), Idila lepote (tretmaji za obraz in telo, manikira, pedikura, gorski wellness) ter Svet Natura (gorski wellness).
Sobe

  • APP/4 (2+2): apartma za 2–4 osebe, 45 m²; dvoposteljna soba, opremljena kuhinjska niša z dnevnim prostorom (kavč za eno ali dve osebi), kopalnica s prho, sušilnik za lase, sat. TV, brezplačen WiFi
  • Dvoposteljna soba (1/2): dvoposteljna soba, 20 m²; kopalnica s prho, sušilnik za lase, sat. TV, brezplačen WiFi, sef
  • Enoposteljna soba: nastanitev ene osebe v dvoposteljno sobo (single use); kopalnica s prho, sušilnik za lase, sat. TV, brezplačen WiFi, sef

 
Koristne informacije
Prijava: po 14h (javiti pozen prihod do 20h), odjava: do 10h. 
Kartice: Mastercard, Visa, Diners Club, American Express, Maestro. 
Prednosti: možnost brezplačne menjave večerje za kosilo. Srčkova dežela - animacija za otroke v času šolskih počitnic in ob praznikih. 30 % popust v času bivanja na obisk Savna vasi s vključenimi programi vrtinčenja zraka, pilingi in oblogami. Športne aktivnosti: vodna aerobika, fitnes, nordijska hoja, sprehodi. Vile so delno prilagojene invalidom, na voljo so 4 sobe za invalide. 
Z doplačilom: otroška posteljica 8 €/dan, psi 15 €/dan, lahko kosilo 9 €/dan, lahko kosilo v Termah Zreče 9 €/dan, kopalni plašč 1,10 €/dan; garaža 5 €/dan.
Omejitve: garažna hiša je v hotelu Vital. 

Cene/Termini: 

Kontaktirajte nas za ponudbo!

 

 

 

Doplačila: 

Doplačilo na recepciji: turistična taksa
Kosilo 16 €/dan, enoposteljna soba 12 €/dan, otroška posteljica 8 €/dan, psi 12 €/dan

Popusti: 

V sobi z 2 odraslima: 100% do 10 let, 50% 10-12 let, 30% 12-14 let (na dodatnem ležišču); na osnovnem ležišču z 1 odraslim: 30% 3-12 let

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo): 

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI: 

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

 

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

 

 

 

 

 

 

Potrebujete pomoč?

+386 (0)5 368 15 00

Sorodne destinacije

Opomba: Opisi hotelov in apartmajev posameznih ponudnikov se med seboj razlikujejo, predvsem po tipih sob, storitvah in doplačilih. Slike so simbolične. Zavezujoč je organizatorjev opis hotela, ki vam ga posredujemo v postopku rezervacije.