VILLA DUBRAVA

<
>
Kratek opis: 
Lepa opatijska vila Villa Dubrava leži 200 m od centra mesta, najbližja plaža je oddaljena 50 m, medtem ko je javna kopališka plaža oddaljena 300 m.

Vrsta ponudbe:

Prevoz:

39,00 €

Lepa opatijska vila Villa Dubrava leži 200 m od centra mesta, najbližja plaža je oddaljena 50 m, medtem ko je javna kopališka plaža oddaljena 300 m. Lega, ki nudi zavetje pred močnimi vetrovi, je idealna za sproščene in prijetne počitnice v vseh letnih časih.
Opatija velja za eno najelegantnejših destinacij, ki je s svojo ugodno klimo in bujno vegetacijo privabila še tako pomembne osebe, o čemer pričajo mogočne stavbe v dunajskem slogu. V osrednjem mestnem parku se bohoti 150 rastlinskih vrst z vseh koncev sveta.
Vila je s hodnikom povezana s Thalasso-wellness centrom, ki na površini 2500 m² nudi aktivnosti in relaksacijo. Gostom je na voljo notranji bazen z ogrevano morsko vodo in 2 whirpoola. Wellness nudi programe klasičnega medicinskega wellnessa, lepotilne storitve in programe, bogato ponudbo različnih masaž, Spa relax cono s savnami, whirpoolom, SPA sobo in knajpanje, tretmaje s kozmetičnimi aparati, Thailon kozmetiko ter fitnes. Po uživanju v bazenih in široki ponudbi programov Thalasso-wellness centra se zvečer sprehodite po znameniti glavni promenadi in uživajte v barvah, ki jih nad Opatijo nariše sončni zahod.
V Villi Dubrava je na voljo 36 prijetnih sob, ki so klimatizirane, opremljene s sat. TV, na voljo pa je tudi brezplačen WiFi. 
Vrhunsko gostoljubje, ki se kaže tudi v hotelski restavraciji, iz katere ne boste odšli lačni, daje tej destinaciji še poseben čar. Samopostrežni zajtrki in večerje.
 
Prednosti: možnost menjave večerje za kosilo. Izposoja kopalnih plaščev s plačilom kavcije 100 HRK/dan. Možnost koriščenja Wellnessa na dan odhoda do 16. ure. 20% popusta na wellness storitve.
Z doplačilom: javno parkirišče pred hotelom pribl. 8 €/dan (60 HRK, veljavnost konec septembra do začetek aprila) oz. 23 €/dan (160 HRK; od apčrila do septembra); garaža oddaljena od hotela 200 m pribl 14 €/dan (100 HRK); hotelsko parkirišče je na voljo od petka po 15h do nedelje do 23h pribl. 3 €/dan; enoposteljna soba +10 €/dan na ceno DS; kosilo 8 €/osebo/dan; pozna odjava iz hotela 10 €/sobo (glede na razpoložljivost).
Omejitve: psi niso dovoljeni. Otroška posteljica ni na voljo. Hotel ni prilagojen invalidom. 

Cene/Termini: 

AKCIJA  07.03.-18.04.
Polpenzion samo 39 €/osebo/dan
Brezplačno za otroka do 6 let!
 
AKCIJA! 10% popust za bivanje med tednom

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo): 

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI: 

Premija znaša 4,046% od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

 

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE VZAJEMNA TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

več informacij...

 

 

 

 

 

Potrebujete pomoč?

+386 (0)5 368 15 00

Sorodne destinacije

Opomba: Opisi hotelov in apartmajev posameznih ponudnikov se med seboj razlikujejo, predvsem po tipih sob, storitvah in doplačilih. Slike so simbolične. Zavezujoč je organizatorjev opis hotela, ki vam ga posredujemo v postopku rezervacije.