WELLNESS HOTEL SOTELIA superior

<
>
Kratek opis: 
Wellness hotel Sotelia je hotel v Termah Olimia, ki je prejel Plečnikovo nagrado za arhitekturo, in je s podzemnim hodnikom povezan s Family Wellness Termalijo, ki je z letom 2018 popolnoma prenovljena, ter z...

Vrsta ponudbe:

Prevoz:

69,00 €

Kraj: Terme Olimia, Podčetrtek
Lega: hotel, ki je prejel Plečnikovo nagrado; v osrčju Term Olimia, med hotelom Breza in Aparthotelom Rosa.

Opis

Wellness hotel Sotelia je hotel v Termah Olimia, ki je prejel Plečnikovo nagrado za arhitekturo, in je s podzemnim hodnikom povezan s Family Wellness Termalijo, ki je z letom 2018 popolnoma prenovljena, ter z Wellnessom Orhidelia, ki omogoča, da vsak najde svoj zasebni kotiček miru in sprostitve. 

Slednji že od svojega nastanka velja za naj wellness v Sloveniji in nudi gostom razvajanje na najvišjem nivoju: med bazeni najdete tudi glasbeno in svetlobno jamo, v savnah prirejajo programe vrtinčenja zraka, savnanje z oblogami … Vabijo tudi na zvočne programe z gongom ter v številna atraktivna počivališča. Spa Armonia vas bo razvajala s programi za nego obraza in telesa, masažami, aromaterapijami in s hojo po oblakih – posebnim ritualom, ki prebudi vaše noge in telo. 

V razgibanem Family Wellness Termaliji pa bo vsakdo našel nekaj zase, Termalija Familiy fun je prilagojen visokim zahtevam naših najmlajših, saj je namenjen družinam, Termalija Relax pa je na voljo vsem željnim sprostitve in rekreativnega plavanja. Ne pozabimo še na Savna svet Termalija, največji svet savn pri nas, kjer so z letom 2018 odprli prav posebno savno – Teater vetra, ki bo očistil vaše telo, umiril vaše misli in okrepil vašega duha. Obiščete lahko tudi fitnes ali si skupaj z otroci privoščite čoko-mint masažo. Bližnji Termalni park Aqualuna predstavlja poletno vodno zabavišče s 3000 m² vodnih površin in največjim številom vodnih atrakcij s kar 11 tobogani. Brezplačen vstop imate tudi v Vodni park Term Tuhelj, ki so oddaljene pribl. 28 km. Marsikdo bo vesel tudi bogato opremljene otroške igralnice s knjižnico.  

Hotel ima 145 sodobno opremljenih sob, vse sobe imajo klimatsko napravo, brezplačen WiFi, minibar in balkon. 

Hrana v hotelu vedno znova požanje dobre ocene, tako po pestrosti samopostrežnih obrokov kot po odličnih okusih, ki jih pričarajo vrhunski kuharji. Na voljo je tudi dietna prehrana. V hotelski vinoteki, baru in restavraciji vas čaka bogat izbor odličnih lokalnih vin. 

Bazeni in wellness

Family wellness Termalija se razprostira na 6000 m², od tega 2000 m² bazenov; deli se na Termalija Family Fun in Termalija Relax, Savna svet in Spa&Beauty center ter fitnes. V zunanjih in notranjih bazenih za odrasle in otroke je temperatura vode od 28 °C do 35 °C.
 
Termalija Family Fun: notranji bazen z igrali za otroke (vodne pištole, široki tobogani, plezalne mreže), veliki zunanji bazen ter amfiteater, plezalna stena s slapovi nad bazenom, 2 adrenalinska FUN&SPLASH tobogana, Oliland, igralnica za najmlajše, game room, igralnica za najstnike z igralnimi konzolami in interaktivnimi tlemi, 7D kino (doplačilo), bazen z mivko za najmlajše, otroški zunanji bazen s senčnim jadrom, previjalnica, dojilnice.
Termalija Relax: bazen, hitra reka, gejziri, whirpooli, vodne masaže
Savna svet: finske savne, parne ali turške savne, solna savna, laconium (pogovorna soba), tepidarium (sproščanje na anatomsko oblikovanih in ogrevanih ležalnikih), program vrtinčenja zraka, Teater vetra
Spa&Beauty center: masaže, aromaterapija, nega in oblikovanje telesa
Wellness Orhidelia na 3000 m²: glasbeni bazen, svetlobna jama, počasna reka, whirlpooli, gejzirji, masažni ležalniki, številna atraktivna počivališča: vrtno počivališče, počivališče z vodnimi posteljami ... (temperatura bazenov 30–32 °C); zvočni program z gongom, različni programi v parni savni z oblogami za telo (medeni užitki, lepota po olimsko ...). Selfness dan – vsak tretji petek v mesecu, programi v glasbenem bazenu, programi vrtinčenja zraka v finski savni.
Spa Armonia s programi za nego obraza in telesa, masažami, aromaterapijami, kopelmi …

Termalni park Aqualuna: poletno vodno zabavišče s preko 3000 m2 vodnih površin (temperatura vode 24–32 °C). 12 toboganov, sprostitveni bazen (masažna sedišča, masažne šobe, gejzirji in vodni slap), valovalni bazen, pristajalni bazen z 9 tobogani, bazen za dojenčke (globina od 0–15 cm) , bazen za majhne otroke (globina do 30 cm), Aquajungla na 550 m2, Aquasafari.

Vodni planet Term Tuhelj – brezplačna uporaba bazenov v Termah Tuhelj (28 km).
 
Koristne informacije
Prijava: od 14h-22h, odjava: do 11h.
Kartice: Mastercard, Visa, Diners Club, American Express, Maestro.
Prednosti: otroška posteljica na povpraševanje ob rezervaciji, brez doplačila. Vsebine za krepitev pozornosti do sebe, telovadba za dobro jutro, vodna aerobika, športne aktivnosti. Pester animacijski program za otroke in odrasle. Z doplačilom: kosilo 15 €/osebo/dan; manjši psi 15 €/dan (v določenih sobah); garaža 4 €/dan. Wellness Orhidelia (2 vstopa dnevno): pon–pet 18 €/osebo; sob., ned., prazniki 29 €/osebo (omejen vstop za otroke do 14,99 leta). Termalija Family Fun: odrasli pon–čet 10 €/osebo/dan; pet–ned, prazniki 12 €/osebo/dan; otroci (5– 11,99 let) pon–čet 5 €/osebo/dan; pet– ned, prazniki 7 €/osebo/dan.
Omejitve: termalni park Aqualuna in zunanji bazeni Vodni planet v Termah Tuhelj sta predvidoma odprta od maja do septembra oz. odvisno od vremenskih razmer. Hotel ni prilagojen invalidom.

Cene/Termini: 

AKCIJA
30.08.-30.09.2019
polpenzion 101,00€ na osebo/dan - MINIMALNO 2 NOČI
 
CENA VKLJUČUJE

  • 2x namestitev v dvoposteljni sobi
  • steklenica termalne vode v sobi
  • kopanje v bazenih Termalija Relax
  • neomejeno kopanje v bazenih Termalija Family Fun
  • nočna kopanja v bazenih Termalija Relax in Termalija Family Fun - ob petkih in sobotah
  • kopanje v bazenih Vodnega planeta v Termah Tuhelj
  • vsebine za krepitev pozornosti do sebe: Qi gong in TaiChi, šest zdravih zvočnih vibracij, Olimski pozdrav soncu,  nordijska hoja, joga smeha,glede na program animacije
  • uporaba fitnes studia
  • Wi-fi povezava
  • »wellness bag« (torba s kopalnim plaščem in brisačo)
Cena vključuje: 

Brezplačen WiFi povsod v termah in v sobah, dnevno sveže sadje v sobi, prost vstop v hotelski bazen in v bazene Wellness centra Termalija ter v Vodni planet v Termah Tuhelj, brezplačna uporaba kopalne torbe s kopalnim plaščem in brisačo, brezplačen vstop v savne Wellness centra Termalija, nočno kopanje v bazenih Wellness centra Termalija ob petkih in sobotah, brezplačen vstop v fitnes, brezplačno hotelsko parkirišče (delno pokrito)

Doplačila: 

Na recepciji: turistična taksa
Polni penzion 15 €/osebo/dan, enoposteljna soba 26 €/dan, manjši psi 15 €/dan (v določenih sobah), garaža 4 €/dan

Popusti: 

V sobi z 2 odraslima na dodatnem ležišču: 100% do 5 let, 50% 5-12 let, 15% nad 12 let
V sobi z 1 odraslim: 30% do 12 let
Popusti v terminu 02.01.-08.01. in 17.02.-05.03. (bivanje min. 3 dni) v sobi z 2 odraslima: 100% do 12 let

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo): 

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI: 

Premija znaša 4,046% od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

 

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE VZAJEMNA TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

več informacij...

 

 

 

 

 

Potrebujete pomoč?

+386 (0)5 368 15 00

Sorodne destinacije

Opomba: Opisi hotelov in apartmajev posameznih ponudnikov se med seboj razlikujejo, predvsem po tipih sob, storitvah in doplačilih. Slike so simbolične. Zavezujoč je organizatorjev opis hotela, ki vam ga posredujemo v postopku rezervacije.