Zabavni vikend - Evropa park

<
>
Kratek opis: 
Zabaviščni parki so mesta, kjer se lahko brezskrbno znova spremenimo v otroka in se prepustimo zabavi. Park Evropa je eden največjih v Evropi. Dan, poln užitkov in sprostitve, odnese skrbi daleč, daleč stran.

Vrsta ponudbe:

Prevoz:

135 €

1. dan: SLOVENIJA–NEMČIJA nočna vožnja 
Od doma bomo odšli že v večernih urah, da bomo lahko preživeli naslednji dan z obilo zabave. Z udobnim turističnim avtobusom nas bo vožnja uspavala in zjutraj bomo že pred vrati zabave. 

2. dan: PARK EVROPA nočitev 
Preživeli bomo prijeten dan v zanimivem parku, polnem različnih doživetij. Izbirali bomo lahko med številnimi atrakcijami in zabavnim programom. Občudovali bomo zanimivo arhitekturo in prepoznali različne evropske kulture. Dovolj časa bo tudi za okrepčilo in osvežitev. V zgodnjih večernih urah se bomo odpeljali do kraja nastanitve in se namestili v hotelu. Nočitev. 

3. dan: OTOK MAINAU–SLOVENIJA zajtrk 
Po zajtrku se bomo odpravili do Bodenskega jezera. Dan bomo izkoristili za ogled otočka Mainau. Čudoviti cvetlični otok, ki se nahaja na Bodenskem jezeru, očara vsakogar. Imeli bomo čas za sprehod med cvetličnimi gredami, občudovali bomo čudovite cvetlične skulpture ... Dovolj časa bo tudi za osvežitev v eni izmed restavracij. V zgodnjih popoldanskih urah se bomo počasi poslovili in se odpravili proti domu. Predvidoma bomo domov prispeli v poznih večernih urah.

Datum odhoda: 
10.04.2020, 19.06.2020, 14.08.2020
Lokacija odhoda: 
Maribor, Celje, Ljubljana
Cene/Termini: 

Cena velja glede na število prijavljenih oseb:
pri udeležbi 40 oseb 135 €/osebo
pri udeležbi 32 oseb 150 €/osebo
pri udeležbi 24 oseb 165 €/osebo
 
Cenejša potovanja
· -40 € za dve osebi do 16.2.
· -20 € za dve osebi do 31.3.
 
Rezervacija sedežev
· v 1. oz. 2. vrsti: +10 € na osebo
· v zadnji vrsti: -10 € na osebo

Število dni: 
3 dni
Cena vključuje: 

prevoz z udobnim turističnim avtobusom, nastanitev v dvoposteljnih sobah v hotelu **/***, 1 x nočitev z zajtrkom, vstopnino v Evropa Park, vodenje in organizacijo izleta.

Doplačila: 

· doplačila po želji: enoposteljna soba 25 €; morebitne vstopnine
· obvezna doplačila: turistična lokalna mestna pristojbina 3 €

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo): 

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI: 

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

 

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

 

 

 

 

 

 

Potrebujete pomoč?

+386 (0)5 368 15 00

Sorodne destinacije