TURISTIČNI BONI
Terme Snovik

Apartmajsko naselje EKO TERME SNOVIK

Eko Terme Snovik so najvišje ležeče terme v Sloveniji. Ugodna lega in čist svež zrak vas bosta pritegnila k planinarjenju, kolesarjenju ter na prijetne sprehode in pohode primerne tudi za družine.
Prevoz: 
Lasten prevoz
Cena od: 
60,00 €
Turistični bon 2020/2021

Več za vas

· brezplačen WiFi v celotnem kompleksu
· prost vstop na termalne bazene
· brezplačno nočno kopanje ob sredah, petkih in sobotah
· brezplačna uporaba telovadnice v naravi  in trim steze
· brezplačna uporaba nordijskih palic
· pitje termalne vode
· brezplačno parkirišče  

 

Eko Terme Snovik so najvišje ležeče terme v Sloveniji. Ugodna lega in čist svež zrak vas bosta pritegnila k planinarjenju, kolesarjenju ter na prijetne sprehode in pohode primerne tudi za družine. 

Prizadevajo si za ohranjanje okolja in sobivanje z naravo, za kar so v Termah Snovik prejeli mednarodno oznako Eko Marjetica. Največja vrednota tukaj je prav gotovo visoko kakovostna termalna voda, bogata z magnezijem, kalcijem in natrijem. Primerna je za plavanje, pitje in masažo, saj blagodejno vpliva na telo, zlasti na hrbtenico, sklepe, kožo in prebavne organe. Dostopna je tudi za pitje v nastanitvenem in kopalnem kompleksu.

S svojo pokrito termalno riviero obiskovalcem nudijo možnost rekreacije 365 dni v letu. Skupaj razpolagajo z več kot 1000 m² vodnih površin v notranjih in zunanjih bazenih. V Wellness centru so na voljo različne vrste masaž in kozmetičnih storitev. V hladnejših dneh dobro denejo savne. Za veselje in smeh otrok pa bodo z različnimi animacijami v in ob bazenu poskrbeli animatorji s Palčkom Snovičkom na čelu. 

74 apartmajev in 31 dvoposteljnih sob se nahaja v tematsko urejenih apartmajskih »hiškah ob gozdu«, v neposredni bližini bazenov. V celoti so zgrajeni iz naravnih materialov, kar bo še dodatno zagotovilo prijetno in udobno bivanje. V vseh enotah je sat. TV in klimatska naprava, v nekaterih sobah in apartmajih pa je na voljo še brezplačen WiFi. 

Samopostrežni zajtrk, z lokalnimi produkti, in večerjo, strežejo v kopališkem kompleksu v Restavraciji Potočka, kjer nudijo tudi tematske jedi in jedi za otroke. Ko čez dan ponagaja lakota, skočite sem še na kosilo. Naj vam zaupamo še skrivnost - posebnost hiše so postrvi, zato jih morate poskusiti.

 

Kraj: Terme Snovik, Laze v Tuhinju - Kamnik

 

Lega: najvišje ležeče terme v Sloveniji, okolju prijazne in se ponašajo z novim apartmajskim naseljem; več let zaporedoma so bili izbrani za naj kopališče v Sloveniji v svoji kategoriji, ležijo pribl. 9 km od Kamnika. Ponašajo se tudi z ekološkim certifikatom EU Marjetica za ekološke namestitve.

 

Ponudba: skupaj imajo okoli 1000 m² vodnih površin v notranjih in zunanjih bazenih s termalno vodo 32-36° C, ki ima zdravilne učinke in blagodejno vpliva na kosti, kožo in prebavo; za male navdušence organizirajo ustvarjalne delavnice, tabore s slikovitimi vsebinami, vodne atrakcije (preproga za hojo po vodi, vodni trampolin); številna igrala; 2 seminarski sobi, restavracija Potočka; masaže, fizioterapija, solarij, zeliščna savna z aromaterapijo (finska, turška, ledena, bazenčki za knajpanje); parkirišče; psi so dovoljeni v hiški Bor - 8 €/dan (na recepciji, predhodna najava). 


V Wellness centru so na voljo 3 savne, bazenček za knajpanje, kad s toplo vodo in pitnik termalne vode, številne masaže in kozmetične storitve.

 

Sobe: 31 sob; pogled na zunanje kopališče, telefon, sat. TV, dostop do interneta, klimatska naprava, postelje z bio posteljnimi vložki, bide/prha/WC, balkon in pogled na bazene ali brez balkona in pogled na gozd (mirnejše sobe); otroška posteljica ni možna. 

  • 1/2 DVOPOSTELJNA SOBA: dvoposteljna soba, 27 m²; telefon, sat. TV, klimatska naprava, kopalnica z bidejem in prho, sušilnik za lase, brezplačen WiFi, delno z balkonom
  • 1/2 STUDIO: studio za 2 osebi (en prostor), 33 m²; telefon, sat. TV, klimatska naprava, kopalnica z bidejem in prho, sušilnik za lase, kuhinja in raztegljiv kavč za 2 osebi v istem prostoru, brezplačen WiFi, balkon 
  • 1/2+2 APP: apartma za 2-4 osebe, 45 m²; telefon, sat. TV, klimatska naprava, kuhinja, kopalnica z bidejem in prho, sušilnik za lase, dvoposteljna soba in raztegljiv kavč za 2 osebi v dnevnem prostoru, brezplačen WiFi, balkon 
  • 1/1 SINGLE USE: nastanitev ene osebe v dvoposteljno sobo; kopalnica z bidejem in prho, sušilnik za lase, sat. TV, brezplačen WiFi, klimatska naprava, telefon

na voljo tudi apartmaji prirejeni invalidom; otroška posteljica 5 €/dan (na recepciji, predhodna najava).

 

Hranapolpenzion, polni penzion

Cene/Termini: 
Cenik Termalni paket
Cene/Termini: 

TERMALNI PAKET / TURISTIČNI BONI

Paket vključuje:

Polpenzion v sobi, studiu ali apartmaju
• 2 x dnevno vstop v notranje in zunanje bazene (zunanji bazeni so odprti od sredine junija do sredine septembra)
• Dnevno Kneippovi vodni oblivi
• Dnevno vodena skupinska vodna telovadba
• Nočno kopanje ob sredah, petkih in sobotah
• 1 x klasična masaža (15 minut)
• 1 x hidro masaža
• 20 % popust na wellness storitve
• 20 % popust na vstop v savno po predhodni rezervaciji
• Uporaba telovadnice v naravi in trim steze
• Bogata animacija po rednem programu animacijskih aktivnosti
• Vsako soboto slovenska večerja s tradicionalnimi lokalnimi jedmi
• Pitje zdravilne termalne vode
• Parkirni prostor
• Brezplačna internetna povezava (Wi-Fi)
• DDV

DOPLAČILA: * Kosilo ali večerja: 12 € ob rezervaciji, 14 € v času bivanja * Soba ali studio - ena oseba v nastanitvi: 30 € / noč * Soba ali studio: 1 odrasel + 1 otrok do 3,99 let: Odrasel doplača 30 € /noč, otrok ima brezplačno * 2 osebi v apartmaju A4 (2 + 2): 20 € / apartma / noč * Soba z balkonom: 10 € / sobo / noč * Otroška posteljica: 15 € / noč * Pomožno ležišče v apartmaju: 25 € / noč (za otroke do 9,99 let) * Hišni ljubljenček: 12 € / noč * Savna: 7 - 9 € / vstop * Kopalni plašč: 7 € / osebo /čas najema * Kopalna brisača: 5 € / brisača / čas najema

POPUSTI (pri ceni po osebi): Soba ali studio: Otrok 0 - 3,99 let: 100 % (brez lastne postelje) * Apartma A4 in A5: Otrok 0 - 3,99 let kot edini otrok v apartmaju = 50 % * Apartma A4 in A5: Otrok 0 - 3,99 let kot 2. ali 3. otrok v apartmaju = 100 % * Apartma A4 in A5: Otrok 4 - 11,99 let = 50 % * Odbitek za večerjo: 5 € / odraslega.Za upokojence se upošteva 20 % popust na paket ob predložitvi upokojenske izkaznice, za študente se upošteva 10 % popust na paket ob predložitvi študentske izkaznice. Morebitni popusti na paket in popusti za upokojence in študente se ne seštevajo!

Druge informacije: Brisače menjamo vsake 3 dni * Posteljnino menjamo vsakih 7 dni * Vstop v bazene je možen do zapolnitve kapacitet, skladno z ukrepi NIJZ!

Doplačila: 

Turistična taksa: Odrasli: 2,50 € / noč, otroci 7 – 17,99 let: 1,25 € / noč. Prijavnina: 2,00 € / enkratno, otroci do 6,99 let ne plačajo prijavnine.

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Apartmajsko naselje EKO TERME SNOVIK

Sorodne destinacije

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon