INDONEZIJA

Bali In Giliji – Tropske Počitnice - 2.8., 9.8., 20.9., 24.10., 21.11., 23.12.2024, 30.1., 1.2.,13.2., 15.2., 22.2., 13.3.2025

Užitek začnemo v počitniški Kuti (Bali), kjer si v obilju turistične ponudbe in odlične kulinarike privoščite počitek po dolgem letu, se okopate na tropski plaži v toplem tropskem morju in uživate v tropskem...
Vrsta ponudbe: 
Izlet
Prevoz: 
Letalo
Cena od: 
1998,00 €
Potovanja po Svetu
Počitnice za družine

1. dan: LJUBLJANA – DENPASAR.
Polet iz ljubljanskega ali okoliškega letališča (v tem primeru prevoz iz Ljubljane) preko vmesnega letališča proti Denpasarju v Indoneziji. (letalo)

2. dan: DENPASAR – KUTA/SEMINYAK.
Po pristanku ureditev obmejnih formalnosti, ter vožnja do hotela. Nočitev. (H, letalo)

3. dan: KUTA/SEMINYAK - počitnice.
Zajtrk. Prost dan za počitnice in počitek. Prijetno vzdušje je v hotelu, lahko si privoščimo kopanje na tropski plaži Kute, ali se »udomačimo« v »džungli« turističnih storitev in aktivnosti, ki jih ponuja središče turizma na Baliju. Uživamo v slastni eksotični ulični hrani. Nočitev. (H, Z)

4. dan: KUTA/SEMINYAK – počitnice; po želji poldnevni izlet na ULUWATU.
Zajtrk. Prost dan za počitek ali individualne aktivnost – od kopanja na plaži, raftinga ali živalskega vrta, do masaže ali le počitek ob bazenu. Popoldne si za doplačilo lahko privoščimo poldnevni izlet – obiščemo balijski tempelj Uluwatu, potem uživam na beli tropski plaži in se okopamo v toplem indijskem oceanu, za konec pa si privoščimo še sončni zahod na plaži Jimbaran. Vrnitev v hotel. Lahko pa si na plaži Jimbaran privoščite še ribjo večerjo. Prost večer v živahni Kuti. Nočitev. (H, Z)

5. dan: KUTA/SEMINYAK – TANAH LOT – jezero BRATAN – slap GITGIT – LOVINA.
Zajtrk. Vožnja do templja na otočku Tanah Lot ter doživetje obale Indijskega oceana v jutru. Vrhunsko doživetje! Potem se med balijskimi vasicami in riževimi polji vzpnemo visoko na vulkansko jezero Bratan. Obisk lokalne tržnice z začimbami in tropskim sadjem. Ob jezeru obiščemo tempelj jezerske boginje Pura Ulun Danu Bratan, ki odseva v mirni vodni gladini. Popoldne se zavihtimo na severno obalo Balija in med nasadi nageljnovih žbic in drugih eksotičnih začimb potujemo do džungelskega slapu Gitgit, kjer si lahko privoščimo atraktivno kopanje v tropski džungli. Spust na severno obalo in vožnja do hotela. Namestitev v hotelu ob morju. Prosto za kopanje. Prost večer v prijetnem okolju začinimo z lokalnimi okusi in morsko hrano. Nočitev. (H, Z) 

6. dan: LOVINA – jutranji izlet k delfinom - KINTAMNI – VULKAN BATUR – ZAČIMBNI VRT – UBUD.
Po želji (za doplačilo) zgodaj zjutraj z lokalnimi sampani odplujemo na ogled delfinov. Zajtrk. Dan nadaljujemo z panoramsko vožnjo na krater najvišjega balijskega vulkana – Batur. Pogled v drobovje vulkanskega kraterja in doživetje višinskega Balija v kraju Kintamani. Prosto za kosilo. Na poti proti Ubudu postanemo v začimbnem vrtu, spoznamo lokalne začimbe in njihovo predelavo v tradicionalnem okolju in si privoščimo najdražjo kavo na svetu – kopi luwak. Prihod v Ubud. Ubud je kulturna prestolnica Balija in če kje, prav tukaj lahko začutimo balijski navdih. Namestitev v hotelu in prost večer v prijetnem vzdušju. Po želji si lahko privoščimo kulturno prireditev – balijske plese. (H, Z)

7. dan: UBUD – opcijski izlet na RIŽEVA POLJA, v TAMPAKSIRING, GUNUNG KAWI in OPIČJI GOZD.
Zajtrk. Prost dan za počitek ali individualne aktivnosti. Za doplačilo si privoščimo celodnevni izlet po okolici. Sprehodimo se po čudovitih riževih poljih (enkratne fotke!). V Tampaksiringu obiščemo vodni tempelj Tirta Empul ter tempelj Gunung Kawi. Za konec se sprehodimo se po opičjem gozdu, ki slovi po odlični zemeljski energiji. Prosto popoldne, ki je namenjeno uživanju v vzdušju Ubuda, ki nas preseneti s trgovinicami z umetno obrtjo brez primere. Prost večer in nočitev. (H, Z)

8. dan: UBUD – gliser na otočke GILI.
Zajtrk. Na vožnji do pristanišča obiščemo tradicionalno balijsko hišo. Potem se z gliserjem čez tektonsko prelomnico med evrazijsko in avstralsko ploščo odpeljemo na otočke Gili (okoli 90 minut). Po pristanku odkorakamo do našega hotela. Namestitev. Prosto popoldne za počitnice in kopanje. Proti večeru pa se skupaj odpravimo na sončni zahod in po želji okoli otoka. Prost večer v otoškem turističnem vzdušju. (H, Z, gliser)

9. dan: Otočki GILI – počitnice ali izlet na koralne otoke in Gili Meno.
Zajtrk. Prost dan za počitnice. Po želji si lahko privoščimo celodnevni izlet z lokalno ladjico – najprej gremo plavat z želvami, potem obiščemo podvodni kip Bude, si privoščimo opazovanje koral na treh odličnim mestih, obiščemo Gili Meno in obiščemo jezero na otoku ter si privoščim prosti čas za čaj ali kosilo. Čudovit dan zaključimo s prostim večerom na našem otoku. (H, Z)

10. dan: Otočki GILI – počitnice.
Zajtrk. Prost dan za počitnice. Možnost izletov po želji. Nočitev. (H, Z)

11. dan: Otočki GILI – gliser na BALI - vmesno letališče.
Zajtrk. Slovo od Gilijev, vožnja z gliserjem na Bali. Vožnja v Kuto in v skladu s časom še zadnja priložnost za ugodne nakupe. Vožnja na letališče in polet preko vmesnega letališča proti Ljubljani ali bližnjemu letališču. (Z, gliser, letalo)

12. dan: Vmesno letališče - LJUBLJANA.
Nadaljujemo polet proti Ljubljani ali bližnjemu letališču (v tem primeru še vožnja do Ljubljane).  (letalo)

Datum odhoda: 
2.8., 9.8., 20.9., 24.10., 21.11., 23.12.2024, 30.1., 1.2.,13.2., 15.2., 22.2., 13.3.2025
Lokacija odhoda: 
Ljubljana ali bližnje letališče
Cene/Termini: 

Cene so dinamične, se stalno spreminjajo.

Za izračun za želeni termin nam pošljite na: info@marcopolo.si

Cenik potovanja na osebo v dvoposteljni sobi Redna cena   Aktualna cena

                                                                                        2097 €       1998 €

Obvezna doplačila

Indonezijski vizum - (plačilo in pridobitev NA KRAJU SAMEM) 35 €

Vstopna taksa na Bali (plačilo na kraju samem) 10 €

Doplačila po želji

Doplačilo za hotele na nivoju 4* skozi cel program potovanja za osebo v dvoposteljni sobi 235 €

Doplačilo za enoposteljno sobo 330 €

Odstopnina (5,02 %) od vrednosti aranžmaja - PAKET A ** 5.02 %

Doplačilo na kraju samem (priporočljive napitnine) 20 €

Zdr. zav. Vzajemna Tujina do 15 dni kritje S - posamično 23.12 €

Cena (najmanj 20 udeležencev) vključuje: prevoz do odhodnega/iz prihodnega letališča do Ljubljane, če to ni letališče Ljubljana, letališke pristojbine in varnostne takse (449 EUR), 9 nočitev v prijetnih hotelih 3* z zajtrkom, celodnevne izlete 5. in 6. dan, gliser iz Balija na Gilije in nazaj, prevoze in oglede s klimatiziranimi vozili, slovensko spremstvo, stroške priprave in organizacije potovanja.

Vstopnine v ceno potovanja niso vštete in jih potnik poravna na kraju samem.

Doplačila po želji na kraju samem (na osebo):  

–       Lovina – izlet za opazovanje delfinov (2-3 ure) odhod 05.00 zjutraj – 30 EUR

–       Ubud – izlet 5. dan (prevoz, lokalni vodnik, slovenski vodnik, vstopnine) 60 EUR

–       Gili – izlet z ladjico na koralne grebene in Gili Meno 45 EUR

–       Kuta Lombok – celodnevni izlet s kosilom 45 EUR

VIZE: Indonezijski vizum (za največ 30 dni) pridobimo na letališču ob vstopu v državo za okoli 35 EUR. Potrebujemo potni list, ki je veljaven vsaj še 6 mesecev od zaključka potovanja.

ZDRAVJE: obveznih cepljenj za to potovanje ni (covid pogoji so izvzeti iz tega).

Število dni: 
12

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Bali In Giliji – Tropske Počitnice - 2.8., 9.8., 20.9., 24.10., 21.11., 23.12.2024, 30.1., 1.2.,13.2., 15.2., 22.2., 13.3.2025

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon