BARCELONA

Vrsta ponudbe: 
Izlet
Prevoz: 
Letalo
Cena od: 
425,00 €
Jesenske počitnice
Aktualna potovanja
Vikend oddih

1. dan: Možnost organiziranega prevoza iz Slovenijo oziroma zbor potnikov na letališču Marco Polo v Benetkah ob 07.30 zjutraj. Ob 09.40 uri polet nizkocenovnega letala družbe Vueling proti Barceloni. Po pristanku ob cca 11.40 uri sledi avtobusni prevoz v mesto in takojšnji krožni ogled mesta in glavnih znamenitosti katalonske prestolnice: avenija Diagonal, Plaza Espana, hrib Monjuich z gradom in olimpijskim stadionom, Plaza Catalunya, ulica Ramblas, slavolok zmage, ....  Popoldanska nastanitev v hotelu v mestu. Prvi prosti čas za prvo spoznavanje mesta po svoje. Večerni ogled (prevoz z metrojem) znamenitih glasbenih fontan. Nočitev v hotelu.

2. dan: Po zajtrku (prevozi z metrojem oz. javnim prevozom) sledi celodnevni ogled glavnih znamenitosti Barcelone: najprej skok do slovite Gaudijeve cerkve Sagrada Familia za zunanji ogled (ogled notranjosti proti doplačilu in vnaprejšnji rezervaciji), nato obisk parka Guell-druge pomembne Gaudijeve stvaritve. Sledi obisk parka Ciutadella in nato še sprehod do gotske četrti s katedralo ... Oglede bomo zaključili na sloviti promenadni ulici Ramblas. Vrnitev v hotel in nočitev. Možnost večernega obiska predstave flamenca (z večerjo ali brez).

3. dan: Zajtrk. Prost dan v mestu za oglede v lastni režiji, različne oglede, nakupe in podobno (možnost ogleda slovitega nogometnega stadiona Camp Nou, možnost obiska akvarija oziroma obiska katerega izmed številnih muzejev; npr. muzej Picasso, Pueblo Espanyol, ipd.). V popoldanskih urah transfer na barcelonsko letališče (prevoz predvidoma z metrojem) in polet predvidoma ob 19.20 uri nazaj proti Benetkam, kjer bo pristanek ob 21.10 uri. Zaključek potovanja oz. na željo še organiziran prevoz nazaj v Slovenijo.

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

 

CENA:  425 EUR pri najmanj 25 potnikih

             465 EUR pri najmanj 15 potnikih

Število dni: 
3
Cena vključuje: 

CENA VKLJUČUJE: letalski polet na relaciji Benetke-Barcelona-Benetke z nizkocenovnim letalskim prevoznikom Vueling, vključena ročna prtljaga + 1 kos prtljage za oddajo do 20kg po pogojih prevoznika, vse letališke takse, 2 x nočitev z zajtrkom v sobah 1/2 TWC v hotelu*** v Barceloni, avtobusni transfer iz letališča do hotela v Barceloni (vključno s cca 2 urnim krožnim panoramskim ogledom prvega dne), vozovnice za javni prevoz za oglede po programu prvi dan zvečer, za celoten drugi dan in za povratek iz mesta nazaj na letališče, odlično slovensko vodenje in celotno organizacijo.

Vključena vstopnina: za park Guell.


Izvedba ogledov se lahko še prerazporedi po dnevih.

 

V času obstoja nevarnosti širjenja virusa Covid-19, bo program izveden v skladu s priporočili NIJZ in veljavnimi ukrepi v tej zvezi na celotni poti. Ob prijavi je potrebno oddati kopijo veljavnega osebnega dokumenta

Doplačila: 

MOŽNA DOPLAČILA v agenciji:

- za ogled Sagrade Familie = 28 EUR/osebo za individualni vstop ob določeni uri,

- za obisk stadiona Camp Nou in muzeja NK Barcelona = 30 EUR/osebo (vključen prevoz z metrojem),

- za povratni prevoz iz Maribora, Celja, Ljubljane do letališča Benetke in nazaj = 50 EUR/osebo,

 

MOŽNA DOPLAČILA na licu mesta:

- za obisk akvarija (cca 21 EUR) in ostalih muzejev po dogovoru,

- za obiska predstave flamenca z večerjo ali brez (od 45 EUR dalje),

Popusti: 

MOŽEN POPUST: - za otroka do 12. leta = 15% (v sobi z 2 odraslima),

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

BARCELONA

Sorodne destinacije

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon