Španija

BARCELONA 'OLE' (avtobus)

Vrsta ponudbe: 
Izlet
Prevoz: 
Avtobus

1. DAN: Iz kraja po dogovoru se bomo odpravili v popoldanskih urah, sledi vožnja v Italijo po avtocesti mimo Benetk, Vicenze, Verone, Piacenze, Genove (nočna vožnja med vožnjo postanki za počitek in oddih). Pot nadaljujemo preko Ligurskih Apeninov in po cvetlični obali proti Franciji.  

  2. DAN: Jutranja vožnja po Azurni obali - Franciji mimo Nice, Montpellierja, Narbona v Španijo. v dopoldanskih urah prispemo v hotela (okolica Barcelone), kjer nas čaka namestitev in skupno kosilo. Popoldan boste imeli nekaj prostega časa za počitek, kopanje do večerje, po večerji pa bo čas za zabavo (po želji). Prenočevanje.  

  3. DAN: Po zajtrku se odpeljemo proti Barceloni (s seboj bomo vzeli lunch paket za kosilo). Po prihodu v mesto si ogledamo mestne znamenitosti katalonske prestolnice, kot so: Sagrada Familia in ostale Gaudijeve mojstrovine, Gotska četrt, Španski trg, olimpijski objekti, razgledni grič Montjuich, staro pristanišče s Kolubovim spomenikom, sprehod po živahni Ramblas ulici... Nato boste imeli nekaj prostega časa za doživet utrip mesta. Priporočamo ogled akvarija. Vožnja do hotela, večerja in prenočevanje.  

  4. DAN: Po zajtrku je ves dan namenjen užitkom na plaži, samostojnim ogledom, drobnim nakupom. Priporočamo izlet v Marineland, Montserrat. Kosilo in večerja v hotelu. Po večerji prosto za zabavo. Lahko obiščemo zabaviščni park Gran Palass, kjer si skupaj ogledamo večer Flamenca in drugih plesov, atrakcij.Prenočevanje.  

  5. DAN: Po zajtrku zapustimo hotel, morebiti boste imeli še kakšno urico prostega časa do odhoda avtobusa. Med potjo priporočamo postanek v mestu Figueres, kjer si ogledamo stalno razstavo, galerijo poznanega španskega slikarja Salvadorja Dalija. Sledi vožnja preko Španije, Francije (nočna vožnja) v Italijo z vmesnimi postanki za počitek in osvežitev.  

  6. DAN: Prihod domov je predviden v večernih urah.    

  • ODHOD: po želji skupine
  • CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz, 3x polni penzion (zajtrk/kosilo/ večerja) v hotelu najmanj 3* v okolici Barcelone, osnovno nezgodno zavarovanje potnikov, vodenje in organizacija izleta.

  •  

 
 

 

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

BARCELONA 'OLE' (avtobus)

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon