BLATNO JEZERO IN BUDIMPEŠTA z degustacijo vin

Panonski svet naše sosede krasi Blatno jezero in gričevnat svet Bakonskega gozda na njegovi severni strani.
Vrsta ponudbe: 
Izlet
Prevoz: 
Avtobus
Aktualna potovanja

1. DAN: Odhod avtobusa s kraja po dogovoru v jutranjih urah. Vonžja preko Slovenije s postankom na Trojanah. Vožnjo nadaljujemo preko Lendave-Lenti na Madžarsko. Prvih besed madžarščine se bomo učili takoj po mejnem prehodu Dolga vas. Panonski svet naše sosede bo kmalu popestrilo Blatno jezero in gričevnat svet Bakonskega gozda na njegovi severni strani. Na samem zahodnem robu jezera bomo v Keszthelyju obiskali palačo Festetic, ki se ponaša s čudovito knjižnico. Pot nadaljujemo do vasice Badascony, kjer postanemo v eni izmed vinskih kleti, nekaj malega prigriznemo in pokušamo vino iz okolice. Biser “madžarskega morja” pa je gotovo polotok Tihany, kjer se nahaja idilična vasica, ki ne ponuja samo odličnega golaža, ampak tudi čudovite keramične izdelke, pletene košare,... Mi pa ne bomo pozabili na Andrejevo cerkev. Po postanku se odpravimo v Budimpešto. Nastanitev v hotelu. Večerja v hotelu in nočitev.  

2. DAN: Po zajtrku se bomo gotovo z veseljem udeležili ogledov znamenitosti v Budimpešti. Skupaj se podamo na Grajski grič. Tu obiščemo Kraljevo palačo in Matjaževo cerkev, pri Ribiški utrdbi pa se bomo spomnili časov, ko je prvihsedem plemen poselilo območje ob Donavi. V Pešti spoznamo eno najbolj živahnih ulic v mestu - Vaci utco. Sledi nekaj prostega časa, nato si ogledamo Štefanovo cerkev, ki je tudi največja mestna cerkev. Proti večeru bomo spoznali Trg herojev, osrednji madžarski zgodovinski spomenik. Sprehod po Mestnem parku. Ob dogovorjeni uri se zberemo in se odpeljemo proti domu. V Slovenji po želji organiziramo skupno večerjo.    

ODHOD: po želji skupine

CENA: pokličite za ceno!

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz, 1 x polpenzion v hotelu 3*, pokušina vin, ogledi po programu, osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacijo izleta.

Datum odhoda: 
Po želji skupine
Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Cena vključuje: 

avtobusni prevoz, 1 x polpenzion v hotelu 3*, pokušina vin, ogledi po programu, osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacijo izleta

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

BLATNO JEZERO IN BUDIMPEŠTA z degustacijo vin

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon