Borromejski otoki

BOROMEJSKI OTOKI - 3 dni

TRIDNEVNO POTOVANJE: Očarljivi otoki s čudovitimi vrtovi sredi jezera Maggiore. Obisk Bergama in prestolnice Lombardije Milana.
Vrsta ponudbe: 
Izlet
Prevoz: 
Avtobus
Cena od: 
289,00

1. dan: Odhod iz Maribora ob 4. uri zjutraj. Pobiranje potnikov v Slov. Bistrici, Celju, Ljubljani. Vožnja do Fernetičev in naprej mimo Verone do BERGAMA, pomembnega zbirališča umetnikov in rojstnega mesta skladatelja Donizettija. Ogled starega dela mesta z ozkimi tlakovanimi ulicami. Nadaljevanje proti jezeru MAGGIORE. Postanek ob južnem delu jezera pri kraju Arona ob mogočnem kipu Karla Boromejskega. Nato vožnja ob jezeru do Bavena ali Strese. Nastanitev v hotelu, večerja in nočitev.
2. dan: Po zajtrku izlet z ladjo na Boromejski otok BELLA ter ogled baročnega gradu in vrtov. Sledi obisk otoka MADRE s čudovito vilo, obkroženo z bujnim tropskim rastlinjem. Za konec obisk otoka ribičev in čas za kosilo. Vrnitev na obalo, nekaj prostega časa ali možnost obiska znane Ville Taranto. Večerja in nočitev v hotelu.
3. dan: Po zajtrku vožnja v prestolnico Lombardije MILANO in ogled: slovita milanska katedrala, galerija Vittoria Emanuella, Teatro alla Scala (zunanji ogledi). Po želji vstop v katedralo, vzpon na streho katedrale ali obisk muzeja v slavnem opernem gledališču. Prosto za kosilo. Sledi sprehod do mogočne trdnjave – dvorca Castello Sforzesco. Zgodaj popoldne odhod mimo Verone in Benetk proti domu. Vrnitev v Slovenijo v poznih večernih urah.

Datum odhoda: 
2022: 30.04., 9.9.2022 - ZAGOTOVLJEN ODHOD!
Lokacija odhoda: 
Ljubljana, Sežana
Cene/Termini: 

Odhod: 30. april - zagotovljeno, 9. september 2022

CENA:

289 EUR pri najmanj 40 potnikih

309 EUR pri najmanj 30 potnikih

Število dni: 
3 dni
Cena vključuje: 
  • 2 x polpenzion v hotelu*** v sobah 1/2 TWC
  • prevoz s turističnim avtobusom
  • cestnine in parkirnine slovensko

vodenje in organizacijo.

Vključene vstopnine:

  • prevozi z ladjico na tri otoke
  • vstopnini za otoka Bella in Madre.
Doplačila: 

za sobo 1/1 = 40 EUR.

Popusti: 

- za otroka do 12 let 25% (z dvema odraslima osebama),
- za 3. osebo v sobi na dod. ležišču = 5%.
V času obstoja nevarnosti širjenja virusa Covid-19, bo program izveden v skladu s priporočili NIJZ in veljavnimi ukrepi v tej zvezi na celotni poti.

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

BOROMEJSKI OTOKI - 3 dni

Sorodne destinacije

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon