Evropa

Izleti in potovanja po EVROPI. Obiščite eno izmed številnih evropskih prestolnic. Na voljo imate eno ali več dnevne izlete po Evropi.

Vabimo vas na lepo in zanimivo potovanje skozi Hrvaško in Srbijo v Makedonijo, Albanijo in Črno goro. Povratek skozi BIH in Hrvaško.
Prevoz:
Cena od:
489 €
Najmanjša država ob južnem delu Jadranskega morja navduši prav vsakega obiskovalca. Očara s svojimi naravnimi lepotami - zaliv Boka Kotorska, Skadarsko jezer, Lovčen,...
Prevoz:
Cena od:
279 €
Nepozabno doživetje, ki zadnja leta navdušuje številne naše potnike. Ozkotirna železnica, ki je zaradi vijugaste trase dobila ime Šarganska Osmica, plovba z ladjo po...
Prevoz:
Cena od:
259 €
Lepote in zanimivosti Dalmacije in Hercegovine, Makarska riviera, Dalmatinska zagora, Mostar, dolina Neretve, v pomladnih mesecih obiranje jagod, poleti in jeseni...
Prevoz:
Cena od:
219 €
Program za ljubitelje sončne Dalmacije in odlične dalmatinske hrane. Videli boste lepa dalmatinska mesta in uživali v dalmatinskih specialitetah (mineštra, suhomesnati...
Prevoz:
Cena od:
245 €
Dalmacija je za mnoge najlepši del Hrvaške. Doživeli boste izlet z ladjo v NP Kornati z ribjim piknikom, ogled Zadra, NP slapovi Krke in parka prirode Vransko jezero.
Prevoz:
Cena od:
235 €
Bukarešta in obisk parlamenta, ogled najlepših gradov Romunije in obisk rojstne hiše grofa Drakule, sprehod po podzemnem rudniku soli v Turdi.
Prevoz:
Cena od:
369 €
Preživite vikend v Budimpešti, mestu festivalov, starih kavarn in veličastnih zgradb ter se sprostite ob Blatnem jezeru.
Prevoz:
Cena od:
169 €
Donava s svojimi čudovitimi mostovi tudi kulturno ločuje Budim in Pešto. Obiskovalci dobijo v Budimpešti občutek, kot da bi se resnično sprehajali skozi čas.
Prevoz:
Cena od:
99 €
Potovanje, ki vam poleg kulturnih in naravnih znamenitosti postreže s kulinaričnimi užitki.
Prevoz:
Cena od:
239 €

Strani