Grčija

Grčija leži v jugovzhodni Evropi in je del Balkanskega polotoka. Grčija je ena od zibelk evropske civilizacije in ena najbolj priljubljenih turističnih destinacij. Počitnice v Grčiji lahko preživite na številnih otokih – Karpatos, Kefalonija, Lefkas, Lesbos, Zakintos, Kreta, Rodos, Santorini, Samos, Kos,... Grčija ponuja čudovite plaže, kristalno čisto morje ter zelo prijazne in gostoljubne domačine. V Grčiji boste našli okusno mediteransko kuhinjo, tu je doma prava grška solata.
 
Počitnice v Grčiji so primerne tako za družine kot za posameznike, saj večina otokov ponuja dobro zabavo ter ogled številnih naravnih in kulturnih znamenitosti. Hoteli v Grčiji so različnih kategorij, od preprostih 2* pa vse do luksuznih 5*.
 

Kamari (Santorini)
Hotel Antinea Suites & Spa je moderen hotel, primeren za vse, ki si želijo storitev na visokem nivoju in razvajanje v spa centru.
Prevoz:
Cena od:
Argassi (Zakintos)
Družinsko voden hotel se nahaja v središču letovišča Argassi, v bližini restavracij, tavern in trgovin. Hotel priporočamo tako posameznikom in družinam, ki si želijo...
Prevoz:
Cena od:
Kardamena
Hotel leži le korak od turkiznega morja, na plaži letoviškega mesta Kardamena.
Prevoz:
Cena od:
Kardamena
Pustite se razvajati udobju in storitvam na najvišjem nivoju in v bogati ponudbi spa storitev v hotelu Mitsis Norida Beach.
Prevoz:
Cena od:
Kos (Otok Kos)
Družinsko voden Hotel Koala, ki se vam kljub preprostosti želi približati s prijaznostjo in gostoljubnostjo. Primeren je za nezahtevne goste, ki si želijo oddiha v...
Prevoz:
Cena od:
Kefalonija
Popoln hotel za počitek in sprostitev! Nahaja se le 50 m od znane peščene plaže Xi s pestro ponudbo vodnih športov.
Prevoz:
Cena od:
Lefkas
Hotel Porto Ligia je priljubljen družinsko voden hotel z idealno lego tik ob morju in 5 km od središča letovišča.
Prevoz:
Cena od:
Lefkas (Nidri)
Hotel Bel Air je nov družinsko voden hotel primeren za družine, posameznike in starejše goste. Zaznamuje ga prijetno vzdušje in kvalitetne storitve.
Prevoz:
Cena od:
Amopi
Hotel Albatros je manjši, preprosto opremljen hotel. Nahaja se na vzpetini nad Amopijem, ki vas bo očaral s čudovitim razgledom na zaliv.
Prevoz:
Cena od:
Hotel Apolis Beachscape je primeren za vse, ki si želijo mirnih in sproščujočih počitnic.
Prevoz:
Cena od:

Strani