Terme TOPOLŠICA

Terme Topolšica so modern zdraviliški, turistični, rekreacijskih in gostinski center z visokokakovostno hotelsko ponudbo. Vodo zdravilnega termalnega vrelca so ujeli v notranje-zunanji bazenski kompleks in letni vodni park Zora z atraktivnimi termalnimi vodnimi površinami, prelivajočimi bazeni, vodnimi atrakcijami, toboganom, tlakovano sončno teraso in urejenimi travnatimi površinami.
Naravna zdravilna faktorja sta termalna voda ter blaga srednjegorska klima z dosti sončnimi dni. V sklopu hotelskih bazenov se nahajajo finske in infra savne ter turške kopeli z ličnima počivališčema ter ločenim prostorom za sončenje pod umetnim soncem - solarijem.
Voda termalnega vrelca (29 - 36 ˚C) je primerna za: bolezni hrbtenice in sklepov, stanj po poškodbah, postoperativnih stanj na gibalih, bolezni dihal, lažjih oblik kroničnih obolenj srca in ožilja, kroničnih nevroloških obolenj.

 

Topolšica
Hotel Vesna Terme Topolšica predstavlja srce zdravilišča. V njem se dnevno zvrstijo različne prireditve, zabavni popoldnevi in kulturna večerna dogajanja. Terme...
Prevoz:
Cena od:
Topolšica
Sodobno opremljene hiške s človeku in naravi prijaznimi materiali ponujajo drugačen način sprostitve in užitkov. Apartmajsko naselje je bilo zgrajeno leta 2010, leži v...
Prevoz:
Cena od: