Terme TOPOLŠICA

Terme Topolšica so modern zdraviliški, turistični, rekreacijskih in gostinski center z visokokakovostno hotelsko ponudbo. Vodo zdravilnega termalnega vrelca so ujeli v notranje-zunanji bazenski kompleks in letni vodni park Zora z atraktivnimi termalnimi vodnimi površinami, prelivajočimi bazeni, vodnimi atrakcijami, toboganom, tlakovano sončno teraso in urejenimi travnatimi površinami.
Naravna zdravilna faktorja sta termalna voda ter blaga srednjegorska klima z dosti sončnimi dni. V sklopu hotelskih bazenov se nahajajo finske in infra savne ter turške kopeli z ličnima počivališčema ter ločenim prostorom za sončenje pod umetnim soncem - solarijem.
Voda termalnega vrelca (29 - 36 ˚C) je primerna za: bolezni hrbtenice in sklepov, stanj po poškodbah, postoperativnih stanj na gibalih, bolezni dihal, lažjih oblik kroničnih obolenj srca in ožilja, kroničnih nevroloških obolenj.

 

Topolšica
Hotel Vesna predstavlja srce zdravilišča. V njem se dnevno zvrstijo različne prireditve, zabavni popoldnevi in kulturna večerna dogajanja.
Prevoz:
Cena od:
35,00 €
Topolšica
Sodobno opremljene hiške s človeku in naravi prijaznimi materiali ponujajo drugačen način sprostitve in užitkov. Apartmajsko naselje je bilo zgrajeno leta 2010, leži v...
Prevoz:
Cena od:
90 €