Dubaj

DUBAJ IN ABU DHABI - 6-DNEVNO POTOVANJE

Arabski blišč: ogled Dubaja, možnost izleta v Abu Dhabi, vožnje z jeepi po peščenih sipinah, večerja v prestižnem hotelu Burj el Arab ...
Vrsta ponudbe: 
Izlet
Prevoz: 
Letalo
Potovanja po Svetu

1. dan: Zbor potnikov na letališču Brnik v Ljubljani ob 17.30. Polet letala družbe Turkish Airlines ob 19.50 in pristanek v Istanbulu ob 00.05. Tam prestop na drugo letalo.

2. dan: Nadaljevalni polet ob 01.45 proti Dubaju. Obrok na letalu. Pristanek v Dubaju ob 07.00 zjutraj po lokalnem času. Po opravljenih carinskih formalnostih, predvidoma transfer do hotela za krajšo osvežitev. Nato dopoldanski krožni ogled modernega DUBAJA: vožnja v mondeni predel Jumeriah mimo veličastne mošeje in drugih impozantnih zgradb in hotelov, ki sodijo med najboljše na svetu. Foto postanek tudi pred znamenitim hotelom Burj Al Arab, nato panoramska vožnja preko ene izmed »palm« z luksuznimi vilami do hotela Atlantis. Še postanek v Dubai Marina, ki je postal v zadnjem času znan po svoji promenadi –»The walk« s številnimi renomiranimi lokali in butiki. Zaključek ogledov v novem središču –»Downtownu« s stolpom Burj Khalifa- najvišjo zgradbo na svetu (možnost vzpona do 124 nadstropja proti vnaprejšnji rezervaciji) in največjim trgovskim centrom s preko 1.200 trgovinami. Vrnitev v hotel, nastanitev v sobe in prosto popoldne za počitek in odkrivanje okolice v lastni režiji. Nočitev v hotelu.

3. dan: Po zajtrku krajši ogled starejšega dela DUBAJA (prevoz z metrojem in peš), kjer se ob znamenitem kanalu ˝Creeku˝ stara arhitektura v četrti Bastakia spopada z najmodernejšo v predelih Deira in Bur Dubai. Vožnja s tipičnim čolnom-abro preko zaliva, obisk tržnice zlata in tržnice začimb ... Popoldne po želji izlet s terenskimi vozili na peščene sipine v puščavo (občudovanje slikovite puščave, vožnja mimo oaz, kameljih farm, opazovanje sončnega zahoda in postanek sredi puščave v postavljenem šotoru, kjer bo pripravljena prava arabska večerja). Vrnitev v hotel in nočitev.

4. dan: Zajtrk v hotelu. Prost dan za različne aktivnosti po izbiri. Možnost odhoda na plažo ali po nakupih (obisk katerega izmed znanih nakupovalnih centrov, npr. Mall of Emirates, kjer je tudi pokrito smučišče), samostojno odkrivanje mesta … Možnost obiska znamenitega hotela Burj el Arab (koktajl ali večerja ali pijača s prigrizki – odvisno od razpoložljivosti). Nočitev v hotelu.

5. dan: Zajtrk. Prost dan v Dubaju. Možen celodnevni izlet v prestolnico Združenih arabskih emiratov ABU DHABI (avtobusni prevoz do prestolnice, panoramska vožnja mimo ambasad, naftnih družb in nebotičnikov, obisk mošeje Šejka Zajeda, vožnja po predelu Breakwater, na kavico v luksuzni hotel Emirates Palace, … kasnejša popoldanska ali večerna vrnitev v Dubaj). V kasnejših večernih urah sledi transfer na letališče v Dubaju.

6. dan: Polet letala Turkish Airlines ob 02.50 proti Istanbulu. Pristanek ob 06.25, sledi takojšen prestop na drugo letalo in nadaljevalni polet ob 08.25 nazaj v Ljubljano, kjer bo pristanek ob 08.45 po lokalnem času. Zaključek potovanja.

Lokacija odhoda: 
Ljubljana
Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Število dni: 
6

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

DUBAJ IN ABU DHABI - 6-DNEVNO POTOVANJE

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon