Avstrija

Gradec In Čokoladne Sanje, 16.12.2023 iz Nove Gorice / Ajdovščine

Odpravite se na najboljši družinski izlet. Pozni jutranji odhod avtobusa in večerni prihod. Vaše brbončice bodo doživele čokoladno revolucijo v tovarni čokolade in Gradec vedno navduši s svojim prazničnim...
Vrsta ponudbe: 
Izlet
Prevoz: 
Avtobus
Cena od: 
39,00 €
Božič in Novo leto
Odhod avtobusa iz Ljubljane v dopoldanskih urah. Naš prvi postanek bo kulinarično obarvan: čokoladnica Zotter, ki slovi po božansko okusni čokoladi. Iz raznovrstnih kombinacij najslajšega kakava, sladkorja, kave, sadja, oreščkov, ustvarjajo okuse, ki gredo od srca do srca… Pri Zotterju se trudijo naše goste vedno razveseliti z novostmi, tako so na novo dodali: mix bar, kjer si lahko sami sestavite čokolado po lastnem okusu, 3D očala za čokoladni kino, preko 400 različnih čokoladnih okusov… Ogledali si boste celoten postopek proizvodnje čokolade, potopili brbončice v čokoladne sanje in »sladkosnedi« kupili nekaj njihovih dobrot.
 
Nadaljevanje poti do Gradca, ki se v adventnem času ovije v prav skrivnostno podobo. Najprej se bomo z vzpenjačo odpeljali na grajski grič – mestni simbol Schlossberg z znamenito uro. Ogledali si bomo staro mestno jedro z glavnim trgom, Deželno hišo, ledene jaslice, katedralo,…, se sprehodili do reke Mure, kjer je od l. 2003 zgrajen »Otok na Muri« kot simbol evropske kulturne prestolnice.
 
Za konec še obisk vsakoletnega predbožičnega sejma »Christkindlmarkt« ter nekaj prostega časa za nakupe.
 
V zgodnjih večernih urah se bomo vrnili v Slovenijo.
 
OPOMBA:
Vstop v tovarno čokolade je neobvezen, sicer celoten ogled traja več kot 2 uri (v času ogleda je možno počakati v trgovinici ali kavarni).
Datum odhoda: 
16.12.2023
Lokacija odhoda: 
Nova Gorica/Ajdovščina- Ljubljana
Cene/Termini: 

Cena: 39 €/osebo + vstopnica v čokoladnico 

Doplačilo iz NG : 
10 - 15 oseb / 39€/osebo 
16 - 21 oseb /  29€/osebo
22 -26 oseb/ 19€/osebo

PODROBNOSTI O PONUDBI
Vključeno
avtobusni prevoz,
vzpenjačo na Grajski grič,
vodenje in organizacija,
drobne pozornosti in lepe želje,
prijavnina
Možna doplačila
vstopnina z ogledi, čokolado, mini živalskim vrtom v čokoladnici Zotter znaša 7,9 € za otroke 4-5 let, 13,9€ za otroke od 6-10 let, 16,9€ za otroke od 11-17 let in 19,9€ za odrasle,
riziko odpovedi,
rezervacija sprednjih sedežev 5€/osebo.
 

Povišanje cene:

Cena velja ob prijavi najmanj 40 oseb. V primeru manjšega števila potnikov (35-39) se poveča za 5€/osebo. V agencij vam bomo obračunali najnižjo ceno, morebitno manjše število potnikov in s tem min. povišanje cene v skladu z objavljenim ne upoštevamo kot vzrok za odpoved potovanja.

Število dni: 
1

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Gradec In Čokoladne Sanje, 16.12.2023 iz Nove Gorice / Ajdovščine

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon