Grška pravljica z ladjo MSC Armonia, 28.10.2023

Čudovito križarjenje iz Benetk, kjer boste lahko v kratkem času obiskali kar 3 države, do katerih boste pripluli v udobju križarke, ki svojim potnikom nudi zabavo, odlično hrano in razvajanje. Pridružite se...
Vrsta ponudbe: 
Polni penzion
Prevoz: 
Ladja
Cena od: 
589,00 €
Križarjenja

Italija, Črna gora, Grčija, Jugovzhodna Evropa, severna in osrednja Italija, Boka Kotorska, Santorini, Mikonos, Genova, Kotor

DAN   DESTINACIJA       PRIHOD    ODHOD

28.10. BENETKE Italija                          16:00

29.10. KOTOR Črna Gora  14:00         20:00

30.10. Dan na morju  

31.10. MIKONOS Grčija      9:00        02:00*

1.11. SANTORINI Grčija      7:00        18:00

2.11. Dan na morju  

3.11. ANCONA Italija         13:00       20:00

4.11. BENETKE Italija         7:00  

*Kabine kat. Bella so garantirane, kar pomeni da pozicije kabine ni možno izbirati, temveč jo določi ladjar avtomatsko.

• TOP termin šolskih počitnic

• Priljubljen itinerar vključuje postanek na dveh čudovitih grških otokih

• Otroci do 18. leta v kabini z dvema odraslima plačajo samo pristaniške takse 140 €

• Brezskrbne počitnice s slovenskim predstavnikom**

• Peš ogled Kotorja, meniji pri večerji ter fakultativni izleti in informacije v slovenskem jeziku **

**Skupinski odhod (slovenski predstavnik, informacije, meniji pri večerji in izleti v slovenskem jeziku) bo izveden pri min. 40 prijavljenih potnikih na osnovnih ležiščih, v kolikor bodo to v času potovanja omogočali pogoji ladjarja. V primeru omejitev si pridržujemo pravico do spremembe oz. prilagoditve programa.

Ponudbo izletov z možnostjo prijave bodo prijavljeni potniki prejeli pred odhodom. Izleti bodo vodeni v slovenskem jeziku pri doseženem minimalnem številu prijavljenih potnikov.

Program
1. DAN
BENETKE, ITALIJA
Odhod: 16:00
Ob doplačilu transfer iz Ljubljane in Sežane do pristanišča v Margheri v bližini Benetk. Po prihodu v pristanišče bomo kovčke oddali ladijskemu osebju, nato pa se vkrcali na ladjo MSC Armonia, ki bo naše domovanje v naslednjem tednu. Prosti čas za spoznavanje ladje, kosilo in sproščanje. Pred izplutjem je obvezna reševalna vaja za vse potnike na ladji (navodila dobite pred odhodom), prav tako pa je predvidoma prvi dan tudi uvodni sestanek s Palminim predstavnikom (v primeru zadostnega števila potnikov).

2. DAN
KOTOR, ČRNA GORA
Prihod: 14:00 Odhod: 20:00
Kotor je eno od najbolj slikovitih srednjeveških mest Črne gore. Razprostira se ob kulisi čudovitih gora in ob zalivu Boke Kotorske, ki velja za najjužnejši fjord v Evropi. Srednjeveško mesto, ki je uvrščeno na Unescov seznam svetovne dediščine, se ponaša s starodavnimi uličicami in slikovitimi trgi. Obiščite katedralo iz 12. stoletja z baročnimi zvoniki, romansko notranjostjo in freskami v bizantinskem slogu. Ne spreglejte neverjetnega utrdbenega sistema, ki obsega starodavne citadele, vrata in obzidje.

3. DAN
DAN NA MORJU

Dan na ladji lahko izkoristite za sproščanje, animacije, športne in družabne aktivnosti, uživanje v kulinariki, sprehod po ladji in opazovanje okolice ter še mnogo več. V dnevnem časopisu si preberite, kaj se tisti dan na ladji dogaja. Dolgčas vam zagotovo ne bo. Palmin predstavnik bo ob določeni uri na voljo za morebitna vprašanja in informacije.

4. DAN
MIKONOS, GRČIJA
Prihod: 9:00 Odhod: 2:00*
Mikonos, biser kikladskega arhipelaga, privablja obiskovalce z vsega sveta. Raziščite labirint ozkih ulic z belimi hišami, ki je bil zgrajen, da bi preprečil piratske napade! Obiščite čudovite plaže s turkizno vodo in slikovite bele vasi, pa tudi svetovno znane beneške mline na veter, ki segajo v 16. stoletje. Ti kmečki objekti, ki so jih uporabljali za mletje pšenice, so bili temeljni del nekdanjega otoškega gospodarstva. Danes so odlična priložnost za fotografiranje, zato ne pozabite na fotoaparat! Mikonos je priljubljen tudi zaradi večernih in nočnih zabav. Sami se boste lahko prepričali, zakaj je temu tako.

*Ladja z Mikonosa odpluje 1.11.2023 ob 2:00 zjutraj.

5. DAN
SANTORINI, GRČIJA
Prihod: 7:00 Odhod: 18:00
Očarljivi Santorini je kot magnet za romantične duše na jugu Kikladskega otočja v Egejskem morju. Njegova največja posebnost in hkrati privlačnost je napol potopljena kaldera z mogočnimi klifi, ostanek grebena vulkanskega kraterja. Na Santoriniju so doma še posebej hedonistični in vase zaverovani Grki, ki dobro vedo, da obilna grška pojedina ni popolna brez dobrega vina. Lokalni vinarji so najbolj ponosni na lokalne sorte vina, ki jih uspešno proizvajajo že generacije. Najlepše prodnate, peščene in skalnate plaže ob kristalnem morju se nahajajo na vzhodni strani otoka. Zaradi vulkanskega nastanka so še posebej privlačne zaradi treh barv – črnega, belega in rdečega peska. Grške modro-bele pravljice morda nič ne pooseblja lepše kot mesteca z razgledom na robu kaldere Santorinija. Po zavitih ulicah idiličnih Fire in Oie se zato največkrat slišijo le vzdihi.

6. DAN
DAN NA MORJU

Dan na ladji lahko izkoristite za sproščanje, animacije, športne in družabne aktivnosti, uživanje v kulinariki, sprehod po ladji in opazovanje okolice ter še mnogo več. V dnevnem časopisu si preberite, kaj se tisti dan na ladji dogaja. Dolgčas vam zagotovo ne bo. Palmin predstavnik bo ob določeni uri na voljo za morebitna vprašanja in informacije

7. DAN
ANCONA, ITALIJA
Prihod: 13:00 Odhod: 20:00
Ancona, glavno mesto slikovite italijanske regije Marke, je živahno mesto s pogledom na bleščeče Jadransko morje. Krasijo jo zgodovinske znamenitosti, kot so ostanki rimske arhitekture, stolnica in Trajanov slavolok - spomenik iz turškega marmorja iz leta 114 n. š.. V notranjosti dežele se nahaja obzidano mesto Urbino, ki je biser italijanske renesanse. To Unescovo mesto je eno najbolje ohranjenih srednjeveških središč v Italiji in ponuja čudovit razgled na okoliške doline.

8. DAN
BENETKE, ITALIJA
Prihod: 7:00
Skupinsko križarjenje se bliža koncu. Po vplutju ladje v pristanišče sledi izkrcanje. Polni vtisov in lepih spominov se bomo odpravili proti domu. Do naslednjega križarjenja…

Cena vključuje
8-dnevno križarjenje po programu z ladjo MSC Armonia
nastanitev v kabini izbrane kategorije
razširjeni polni penzion*, samopostrežno voda, kava in čaj na voljo v samopostrežni restavraciji čez cel dan
pristaniške takse 140€
varstvo in animacija otrok
 zabavne prireditve, predstave in animacijo, vstop v casino in diskoteko, športne aktivnosti, brezplačno uporabo fitnesa, bazenov, jacuzzijev in ležalnikov (na ladji),
peš ogled Kotorja
Palminega predstavnika**
organizacijo potovanja.
 

Kategorija FANTASTICA dodatno: boljša pozicija kabin in brezplačna dostava zajtrka v kabino.
*Obroki so na voljo v samopostrežni restavraciji, ki je odprta cel dan do 1:00 ure zjutraj, ter v streženi restavraciji v času obrokov. Strežena večerja za celotno skupino je predvidena v 1. turnusu ob cca. 19.00 uri.

Doplačila
Obvezno doplačilo (v agenciji ali na ladji):

napitnine odrasli od 12. leta naprej 84 € 
napitnine otroci 2–11 let 42 €
 Možna doplačila ob prijavi:

enoposteljna kabina: na vprašanje
povratni transfer do pristanišča iz Ljubljane in Sežane: 66 € po osebi (transfer bo organiziran pri min. prijavljenih 30 osebah)
fakultativni izleti: izleti v slovenskem jeziku bodo na voljo pred odhodom
MSC Covid Protection plan 25 € (zavarovanje za primer okužbe s Covid, ki krije riziko odpovedi, stroške repatriacije, karanten, medicinsko pomoč in stroške ter hospitalizacijo)
All inclusive paketi pijač: neomejena konzumacija pijač v restavracijah in barih (cene so po osebi, paket morajo doplačati vse osebe, ki potujejo skupaj):
EASY PAKET 273 €: Osnovni all inclusive paket! točeno pivo, izbrana hišna vina na kozarec, izbrani klasični koktajli, hišne znamke žganih pijač, izbrani brezalkoholni koktajli, sokovi in brezalkoholne pijače na kozarec, ustekleničena voda, topli napitki (espresso, kapučino, kava z mlekom, čaj, vroča čokolada). 
EASY PLUS PAKET 378 €: Neomejena konzumacija vseh pijač do 9 €.
PREMIUM EXTRA PAKET 518 €: Neomejena konzumacija vseh pijač do 14 €.
ALCOHOL-FREE PAKET  ZA ODRASLE 168 €: Neomejena brezalkoholna pijača za odrasle: brezalkoholni koktajli, gazirane pijače, energetski napitki, mineralna voda, voda z okusom, sadni sokovi, kavni napitki, vroča čokolada, čaj, točen sladoled.
MINORS PAKET  ZA OTROKE 3 – 17 LET 119 €: Neomejena brezalkoholna pijača za otroke: brezalkoholni koktajli, gazirane pijače, energetski napitki, mineralna voda, voda z okusom, sadni sokovi, izbrani kavni napitki, vroča čokolada, čaj, točen sladoled.

 

Datum odhoda: 
28.10.2023
Lokacija odhoda: 
Ljubljana, lasten prevoz
Cene/Termini: 

TIP KABINE + POLNI PENZION

 

DOŽIVETJE

FIRST MINUTE CENA do 31.5.

REDNA CENA PO OSEBI

NOTRANJA KABINA

IB Bella*

589 €

639 €

IM Fantastica

669 €

709 €

ZUNANJA KABINA Z OKNOM

OB Bella*

749 €

809 €

OM Fantastica

819 €

869 €

ZUNANJA KABINA Z BALKONOM

 BB Bella*

1.119 €

1.079 €

BM Fantastica

1.179 €

1.239 €

ODRASLI NA 3./4. DODATNEM LEŽIŠČU

Odvisno od tipa kabine

399 € - 599 €

OTROCI DO 18. LETA NA 3./4. DODATNEM LEŽIŠČU

Bella / Fantastica

140 €

*Kabine kat. Bella so garantirane, kar pomeni da pozicije kabine ni možno izbirati, temveč jo določi ladjar avtomatsko.

• TOP termin šolskih počitnic

• Priljubljen itinerar vključuje postanek na dveh čudovitih grških otokih

• Otroci do 18. leta v kabini z dvema odraslima plačajo samo pristaniške takse 140 €

• Brezskrbne počitnice s slovenski predstavnikom**

• Peš ogled Kotorja, meniji pri večerji ter fakultativni izleti in informacije v slovenskem jeziku **

 

**Skupinski odhod (slovenski predstavnik, informacije, meniji pri večerji in izleti v slovenskem jeziku) bo izveden pri min. 40 prijavljenih potnikih na osnovnih ležiščih, v kolikor bodo to v času potovanja omogočali pogoji ladjarja. V primeru omejitev si pridržujemo pravico do spremembe oz. prilagoditve programa.

Ponudbo izletov z možnostjo prijave bodo prijavljeni potniki prejeli pred odhodom. Izleti bodo vodeni v slovenskem jeziku pri doseženem minimalnem številu prijavljenih potnikov.

Število dni: 
8

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Grška pravljica z ladjo MSC Armonia, 28.10.2023

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon