Kefalonija

Hotel COSTA ROSSA

Nov moderen manjši butični hotel z direktnim dostopom s hotelske terase do znamenite plaže Xi. Namenjen je gostom starejšim od 18 let.
Vrsta ponudbe: 
Polpenzion, Prenočišče z zajtrkom
Prevoz: 
Letalo
Na toplo iz Ljubljane

Modrina morja do koder seže pogled.

Lega in okolica: direkten dostop do peščene 3 km dolge plaže Xi s pestro ponudbo vodnih športov. Plaža priljubljena pri gostih, ki uživajo na sprehodih ali teku ob morju; ob hotelu na plaži se nahaja taverna Dolphin’s s pestro ponudbo jedi in 300 m od hotela restavracija Vardiani Island poznana po italijanskih specialitetah, za ljubitelje jedi na žaru je restavracija Antonello’s; 7 km do središča letovišča Lixuri s tavernami in bari, 45 km od letališča.

Hotelska ponudba: recepcija s sprejemnico, brezplačen Wi-Fi v recepciji, bar, TV soba, bar s prigrizki, terasa za sončenje, zunanji bazen, senčniki in ležalniki ob bazenu brezplačno, na plaži za doplačilo, bar ob bazenu, na voljo brezplačna izposoja kopalnih brisač; hotel je namenjen gostom starejšim od 18 let.

Standardne sobe: prostorne, moderne in stilno opremljene, klimatska naprava, LCD Sat TV, telefon, hladilnik, sef, kopalnica, sušilnik za lase, balkon; ob prihodu gostje prejmejo košaro s sadjem in steklenico vina Robola.

Storitev: samopostrežni zajtrk; možnost doplačila za polpenzion v hotelski restavraciji Costa Rossa (izbor 3 menijev).

Aktivnosti: vodni športi na plaži (doplačilo).

Spletna stran: www.costarossa.gr

Naša ocena: 4*

 

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Cena vključuje: 

letališke in varnostne pristojbine, polpenzion (zajtrk in večerja), povratni letalski prevoz: Ljublja,na - Kefalonija - Ljubljana, slovenski predstavnik, storitve predstavnika ob odhodu na letališču Jožeta Pučnika (predaja dokumentov...), transfer letališče - hotel - letališče.

Doplačila: 

Na kraju samem: turistična pristojbina 3 EUR/dan/sobo
Dodatna ponudba
Doplačila ob prijavi: zunanje parkirišče na letališču Jožeta Pučnika 46,00 EUR
 

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Hotel COSTA ROSSA

Sorodne destinacije

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon