Hotel OPATIJA

<
>
Kratek opis: 
Hotel Opatija se nahaja v središču mesta, le nekaj minut hoje od plaže in sprehajališča Lungomare. Obdan je s čudovitim parkom in ima prečudovit pogled na morje.

Vrsta ponudbe:

Prevoz:

Lega: v središču Opatije v parku, ob obalnem sprehajališču 'Lungomare', mestna plaža oddaljena 50m (betonirana, skalnata).

Opis: restavracija Vienna, terasa s pogledom na morje, Relax center z ogrevanim notranjim bazenom z morsko vodo in masažami (temperatura 27°C, v velikosti 126 m2.) , parkirišče, male živali so dovoljene.
 
Sobe: KLIMA za doplačilo, satTV, telefon, balkon, TWC, sef.

Hrana: samopostrežen zajtrk in samopostrežna večerja s solatnim bifejem.  

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo): 

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI: 

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

 

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

 

 

 

 

 

 

Potrebujete pomoč?

+386 (0)5 368 15 00

Sorodne destinacije

Opomba: Opisi hotelov in apartmajev posameznih ponudnikov se med seboj razlikujejo, predvsem po tipih sob, storitvah in doplačilih. Slike so simbolične. Zavezujoč je organizatorjev opis hotela, ki vam ga posredujemo v postopku rezervacije.