Zreče

Hotel REAKTIV

Hotel reAktiv se nahaja v mestnem središču Zreč, v neposredni bližini Term Zreče in 15 km od gorskega centra Rogla.
Vrsta ponudbe: 
Polpenzion
Prevoz: 
Lasten prevoz

Hotel reAktiv se nahaja v mestnem središču Zreč, v neposredni bližini Term Zreče in 15 km od gorskega centra Rogla. Majhen hotel pod sloganom Moje aktivne počitnice, gostom ponuja udobno nočitev ter jim na široko odpira vrata v čudovito destinacijo Rogla - Pohorje, kjer lahko čez dan uživajo ob neskončni ponudbi športnih in rekreacijskih aktivnosti.  Hotel je bil popolnoma prenovljen v letu 2018.

Hotelska ponudba:  V hotelu je 25 dvoposteljnih sob in 5 apartmajev, parkirišče, shramba za smuči in brezplačen WiFi. Hotel je dostopen tudi osebam z invalidnim vozičkom.

Sobe:  Dvoposteljne sobe velikosti 20 m2 imajo pogled na vrt ali mesto. V sobi je sef, TV z ravnim zaslonom, klimatska naprava, kad ali prha, sušilec za lase, obešalo za perilo, paket za osebno higieno, WC, kopalnica, garderoba, brisače, posteljnina in pisalna miza.

Prehrana: bogat samopostrežni zajtrk, postrežna večerja v sklopu 3 hodnega menija. 

Wellness: v prenovljenem hotelskem wellnessu je na voljo prijeten sprostitveni prostor ter finska in infrardeča savna, ki bosta poskrbeli, da se boste počutili prerojeni in polni nove energije.


 

Cene/Termini: 

CENIK 2022/2023

Za izračun cene nas kontaktirajte na info@marcopolo.si.

 

 

Popusti: 

 

 

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Hotel REAKTIV

Sorodne destinacije

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon