Portorož

Hotel VILE PARK

Hotel Vile Park leži ob morju, v bližini hotelov Histrion in Grand hotel Bernardin, na robu Portoroža. Travnata in betonirana hotelska plaža v bližini vil je oddaljena 150 m. Portorož. Slovenija.
Vrsta ponudbe: 
Polpenzion
Prevoz: 
Lasten prevoz
Terme in Wellness

Hotel Vile Park leži ob morju, v bližini hotelov Histrion in Grand hotel Bernardin, na robu Portoroža. Travnata in betonirana hotelska plaža v bližini vil je oddaljena 150 m. Na voljo so prhe in kabine za preoblačenje.

Sprehodite se skozi prijetno nakupovalno ulico, ki se zaključi z laguno in bujnim sredozemskim rastjem. Z Bernardina se lahko po obalni poti kar peš odpravite v bližnji Piran ali do centra Portoroža. Lahko pa se odločite za kolesarsko turo okoli bližnjih krajev in vse do Strunjanskega klifa, ki nudi čudovit razgled na Mesečev zaliv.

Ob vilah sta na plaži na voljo zunanji bazen in otroški bazen z morsko vodo. Lahko se sprehodite do, predvidoma do prenovljenega Termaris morskega parka v hotelu Histrion. Čakajo vas plavalni bazen, whirpool, prostor za počitek, tobogani in Benedicta Relax & SPA s ponudbo savn, masaž in lepotnih tretmajev. V času počitnic ne bodo pozabili na miniklub, ne manjka pa niti igral na prostem, sodobne igralnice z igrali, igračami …

Hotel Vile Park sestavljajo 4 vile: Vila Galeb, Vila Galeja, Vila Orada in Vila Nimfa s skupaj 216 sobami. Vse sobe imajo sat. TV, klimatsko napravo in brezplačen WiFi.

V restavraciji hotela Histrion vam bodo na voljo samopostrežni zajtrki in večerje, sicer pa lahko v sklopu naselja poiščete restavracijo z mediteransko hrano.

Vključeno v ceno

· brezplačen WiFi povsod v sobah in na bazenih
· prost vstop v Termaris morski park in na hotelsko plažo
· brezplačno parkirišče v naselju Bernardin, garaža z doplačilom

Lega: ob morju, v bližini hotel Histrion, 20 m od travnate in betonske plaže, v bližini peščena plaža, možnost najema sončnikov in ležalnikov.

Opis: hotel sestavlja 5 vil: Vila Orada, Vila Galeja, Vila Galeb, Vila Nimfa, Vila Barka; recepcija, a la carte restavracija v hotelu Histrion,  morski park Laguna Bernardin: plavalni bazen (20x10 m) z masažnimi slapovi, okrogel rekreacijski bazen (premer 10 m) z masažnimi ležišči in stranskimi masažnimi curki in pet masažnih bazenov (whirlpoolov), divja reka, 2 otroška bazena s tobogani, nad njima se nahaja velik plavalni bazen z zalivi za počivanje, ovalni bazen z vrtinci, gejziri, vodnim topom in masažnimi curki; wellness center Histrion: finske in turške savne, solarij, različne masaže, hotelska plaža z odprtim bazenom za otroke, različni športi.

Sobe: prenovljene, satTV, radio, telefon, prha ali kad/wc, fen, delno balkon, dve sobi sta prilagojeni invalidom.

  • DR4 - family (vezani sobi): družinska soba; 2 povezani dvoposteljni sobi, kopalnica s prho, sat. TV, brezplačen WiFi, telefon, sušilnik za lase
  • DS2 B: dvoposteljna soba, 22 m²; kopalnica s prho, sat. TV, brezplačen WiFi, telefon, sušilnik za lase, balkon
  • DS2 standard: dvoposteljna soba, 22 m²; kopalnica s prho, sat. TV, brezplačen WiFi,telefon, sušilnik za lase
  • DS3 (1/2+1) standard: dvoposteljna soba, 22 m²; kopalnica s prho, sat. TV, brezplačen WiFi, telefon, sušilnik za lase, možnost dodatnega ležišča
  • DS3 B (1/2+1): dvoposteljna soba, 22 m²; kopalnica s prho, sat. TV, brezplačen WiFi, telefon, sušilnik za lase, balkon, možnost dodatnega ležišča
  • ES1 (single use): nastanitev ene osebe v dvoposteljno sobo (single use); kopalnica s prho, sat. TV, brezplačen WiFi, telefon, sušilnik za lase
  • ES1 B (single use): nastanitev ene osebe v dvoposteljno sobo (single use); kopalnica s prho, sat. TV, brezplačen WiFi, telefon, sušilnik za las, balkon

 

Hrana: samopostrežna zajtrk in večerja (v hotelu Histrion).

Hišni ljubljenčki: manjši dovoljeni.

WIFI: doplačilo (pribl. 2 €/dan)

Koristne informacije

Prijava: po 14h (javiti pozen prihod), odjava: do 11h.
Kartice: Mastercard, Visa, Diners Club, Maestro.
Prednosti: možna je menjava večerje za kosilo (streženo kosilo, razen ob velikem številu prijav je samopostrežno). Animacijski program v juliju in avgustu.
Z doplačilom: kosilo 15 €/osebo/dan, najem koles pribl. 12 €/dan, garaža 5 €/dan, otroška posteljica 7 €/dan, hladilnik 5 €/dan, manjši psi le v določenih sobah in v sobah z balkonom 14 €/dan (predhodna najava).
Omejitve: vile niso prilagojene bivanju invalidov. Plaža obratuje predvidoma 15.6.–15.9. Zunanji bazen je odprt predvidoma 15.6.–15.9., odvisno od vremenskih razmer.

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Hotel VILE PARK

Sorodne destinacije

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon