Irska

IRSKA - 5 dni - 30. april 2024

5-DNEVNO POTOVANJE Z LETALOM Prvomajsko potovanje po zeleni Irski. Zelo bogat program! Dublin in krajša krožna tura z ogledom največjih naravnih in kulturnih znamenitosti: Galway Cliffs of Moher, Ring of...
Vrsta ponudbe: 
Izlet
Prevoz: 
Letalo
Cena od: 
895,00 €
Potovanja po Svetu
Prvi maj 2024

1. dan: Zbor potnikov na tržaškem letališču Ronchi ob 11.30 in polet letala nizkocenovne družbe Ryanair ob 13.50 proti Irski. Pristanek na letališču v Dublinu ob 15.40 po lokalnem času. Potovanje do mesta GALWAY. Zvečer prosti čas v tem tipičnem irskem mestu, znanem po kulturi pubov. Nastanitev v hotelu. Nočitev.

2. dan: Po zajtrku kratek ogled mesta Galway. Potovanje proti jugu, skozi narodni park Burren, ki je znan po kraški pokrajini. Prihod do zahodne obale in znamenitih klifov – CLIFFS OF MOHER. Postanek za ogled. Nadaljevanje poti mimo mesteca Ennis, do gradu BUNRATTY in ogled. Še krajši postanek v vasici ADARE – eni najlepših vasic na irskem in nastanitev v hotelu nekje v bližini. Večerja in nočitev.

3. dan: Zajtrk. Potovanje do nacionalnega parka Killarney. Panoramska vožnja po znameniti pokrajinski cesti imenovani RING OF KERRY. Krog sklenemo v kraju Chill Airne, s krajšim sprehodom po nacionalnem parku Killarney. Nastanitev nekje na poti, večerja in nočitev.

4. dan: Zajtrk. Vožnja do kraja Cashel in ogled znamenite utrdbe ROCK OF CASHEL. Nadaljevanje proti irski prestolnici. Prihod v DUBLIN v zgodnjih popoldanskih urah. Krožni panoramski ogled mesta z avtobusom (park Phoenix, staro mestno jedro, vožnja ob reki Liffey do pristanišča ...). Ogled cerkve SV. PATRIK in obisk pivovarne GUINNESS ter pokušina njihovega črnega piva. Možnost večernega obiska živahnega predela s pubi v četrti Temple Bar ali irske večerje. Nastanitev v hotelu v mestu ali okolici. Nočitev.

5. dan: Po zajtrku nadaljevanje ogledov v centru mesta. Sprehod po O'Connell Street preko istoimenskega mostu v staro mestno jedro mimo irskega parlamenta, kipa Molly Malone, skozi dublinski grad ... Še nekaj prostega za zadnje nakupe, nato organiziran transfer na letališče v Dublinu. Polet letala družbe Ryanair ob 15.30. Pristanek na letališču Trst ob 19.10. Zaključek potovanja (možnost organiziranega transferja do Maribora).

Datum odhoda: 
30. april 2024
Lokacija odhoda: 
Ljubljana, Trst
Cene/Termini: 

CENA: 895 EUR pri najmanj 40 potnikih
            970 EUR pri najmanj 30 potnikih 

5% POPUST za rezervacijo in plačilo v celoti do 2.2.2024

CENA VKLJUČUJE: direktne letalske polete z nizkocenovno letalsko družbo Ryanair na relaciji Trst-Dublin-Trst, vse letališke takse, 1 manjši kos ročne prtljage (v dimenzijah 40 x 20 x 25 cm) + 1 večji kos ročne prtljage do 10 kg (v dimenzijah 55 x 40 x 20 cm),  4 x nočitev z zajtrkom v hotelih*** v sobah 1/2 TWC, 2 večerji po programu, prevoz s turističnim avtobusom na Irskem po programu, odlično slovensko vodenje in celotno organizacijo.

Vključene vstopnine: dostop do klifov Moher, za grad Bunratty, Rock of Cashel, cerkev sv. Patrika v Dublinu, pivovarna Guinness (skupno vseh vstopnin je cca. 65 EUR/osebo).

MOŽNA DOPLAČILA ob prijavi:  
- za sobo 1/1 = 230 EUR,
- za kos prtljage do 20 kg za oddajo na poletih = od 70 EUR dalje (cene se spreminjajo),
- povratni prevoz iz Maribora, Slov. Bistrice, Celja ali Ljubljane do letališča Trst = 55 EUR/osebo.

MOŽNO DOPLAČILO na poti: irski večer = od cca. 65 EUR naprej.

MOŽEN POPUST: 
- za otroka do 14. let (z dvema odraslima) na dodatnem ležišču = 15%,
- tretja odrasla oseba v sobi 5%.
Troposteljne sobe proti potrditvi!

OPOMBE:
- slovenski vodnik bo skupino predvidoma čakal na letališču v Dublinu. Na letališču v Trstu bo prisoten predstavnik naše agencije, ki bo potnikom predal potovalne dokumente in ostale informacije,
- ob prijavi je potrebno oddati kopijo svojega veljavnega osebnega dokumenta,
- pridržujemo si pravico do prerazporeditve ogledov po dnevih,
- cene letalskih vozovnic se bližje odhodu lahko tudi zvišajo, posledično se lahko spremeni cena programa. Za zagotovitev čim ugodnejših pogojev in ugodne cene potovanja toplo priporočamo čimprejšnjo prijavo. 

Število dni: 
5

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

IRSKA - 5 dni - 30. april 2024

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon