Kanarski otoki

KANARSKI OTOKI-GRAN CANARIA IN TENERIFE - 7 dni, 28. april 2024

7-DNEVNO POTOVANJE Obiščite največja in najbolj znana izmed Kanarskih otokov: Gran Canario in Tenerife. Ogled vseh največjih znamenitosti, čas tudi za krajšo sprostitev!
Vrsta ponudbe: 
Izlet
Prevoz: 
Letalo
Cena od: 
1190,00 €
Potovanja po Svetu
Počitnice za družine
Prvi maj 2024

1. dan: Jutranji zbor potnikov na letališču Gradec. Ob 6.00 direkten polet z nizkocenovno letalsko družbo Eurowings proti Kanarskim otokom. Pristanek na otoku GRAN CANARIA predvidoma ob 10.05 po lokalnem času. Vkrcanje na španski bus in vožnja v LAS PALMAS. Krajši ogled otoške prestolnice in čas za kosilo. Sledi transfer v enega izmed letoviških krajev na otoku, nastanitev v hotelu, prosto popoldne, večerja in nočitev.

2. dan: Zajtrk. Celodnevni izlet po »majhnem kontinentu«, kot pogosto imenujejo otok GRAN CANARIA. Vožnja po slikoviti pokrajini: od peščenih sipin do nasadov banan, bujne tropske poraščenosti v notranjosti in skalnatih pobočjih, ki se ponekod spuščajo v morje. V notranjosti otoka obisk tipičnih vasic. Večerja in nočitev v hotelu.

3. dan: Zajtrk v hotelu. Sledi dopoldanski transfer v pristanišče AGAETE in plovba s trajektom na otok TENERIFE. Po izkrcanju, najprej panoramska vožnja skozi glavno mesto SANTA CRUZ DE TENERIFE, nato prihod v enega izmed letoviških krajev na otoku, nastanitev v hotelu, večerja in nočitev.

4. dan: Po zajtrku celodnevni izlet po otoku. Najprej mimo plaže La Arena do klifov LOS GIGANTES. Nadaljevanje do razgledišča EL TANQUE in čudovit razgled na vasico Garachico, ki je bila nekoč najpomembnejše pristanišče na otoku. V ICOD DE LOS VINOS postanek ob najstarejšem drevesu na svetu – Zmajevem drevesu. Še obisk kraja LA OROTAVA, vrnitev v hotel, večerja in nočitev.

5. dan: Po zajtrku izlet na vulkansko goro TEIDE, ki je najvišji vrh Španije in eden izmed redkih še aktivnih vulkanov v Evropi. Vožnja skozi narodni park CANADAS DEL TEIDE z več endemitskimi vrstami flore in favne, ki spominja na lunino površje. Po želji vzpon z žičnico pod vrh gore za razgled na celotne Kanarske otoke (doplačilo). Vrnitev v hotel. Večerja in nočitev.

6. dan: Zajtrk. Prost dan za raziskovanje letoviškega mesta, uživanje na plaži, sprehode v okolico. Možnost obiska (ob doplačilu) znanega zabavišča z živalmi, PARKA LORO, ali možnost celodnevnega izleta z ladjo na sosednji otok LA GOMERA (vključen transfer, plovba z ladjo, krožni ogled otoka z avtobusom in lokalnim vodnikom ...). Večerja in nočitev v hotelu.

7. dan: Zgodnji zajtrk in transfer do severnega letališča na otoku Tenerife. Polet z nizkocenovno družbo Binter ob 8.30 proti Gran Canarii, nato nadaljevalni polet proti Italiji. Pristanek na letališču Marco Polo v Benetkah predvidoma ob 14.55 po lokalnem času. Še organiziran transfer v Slovenijo do Ljubljane, Celja in Maribora, kamor bo prihod v zgodnejših večernih urah.

Datum odhoda: 
28.4.2024
Lokacija odhoda: 
Ljubljana, Benetke
Cene/Termini: 

CENA:  1.190 EUR pri najmanj 35 potnikih
               1.330 EUR pri najmanj 25 potnikih

5% POPUST za rezervacijo in plačilo v celoti do 2.2.2024

CENA VKLJUČUJE: letalski prevoz Gradec-Gran Canaria in Tenerife-Gran Canaria-Benetke, letališke takse, 1 kos prtljage za oddajo do 20 kg in 1 manjši kos ročne prtljage, 6 x polpenzion v hotelih*** v sobah 1/2 TWC (2 x Gran Canaria, 4 x Tenerife), vse oglede, transferje in prevoze po programu, plovba s trajektom iz Gran Canarie na Tenerife, organiziran transfer iz letališča Benetke do Maribora, slovensko vodenje in organizacijo.

Vključene vse vstopnine po programu.

MOŽNA DOPLAČILA ob prijavi: 
- za sobo 1/1 = 190 EUR,
- za vzpenjačo na Teide cca. 40 EUR (potrebna je vnaprejšnja rezervacija),
- za celodnevni izlet na otok La Gomera cca. 100 EUR,
- za transfer v eno smer iz Ljubljane do letališča Gradec = 30 EUR/osebo.

MOŽNA DOPLAČILA na poti: za obisk Loro parka = cca. 42 EUR/osebo.

MOŽNI POPUSTI:
- otrok do 15. let na dodatnem ležišču = 10% (z dvema odraslima),
- za 3. odraslo osebo v sobi na dodatnem ležišču = 5%.
Troposteljne sobe po predhodni potrditvi!


POMEMBNO:
- ob prijavi je potrebno oddati kopijo svojega veljavnega osebnega dokumenta,
- pridržujemo si pravico do prerazporeditve ogledov po dnevih,
- cene letalskih vozovnic se bližje odhodu lahko tudi zvišajo, posledično se lahko spremeni cena programa. Za zagotovitev čim ugodnejših pogojev in ugodne cene potovanja toplo priporočamo čimprejšnjo prijavo.

Število dni: 
7

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

KANARSKI OTOKI-GRAN CANARIA IN TENERIFE - 7 dni, 28. april 2024

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon