LONDON 4-DNEVNO POTOVANJE Z LETALOM

Atraktivno velemesto in prestolnica s številnimi znamenitostmi: Londonski grad, trg Trafalgar, palača Buckingham, opatija Westminster, četrt Soho ...
Vrsta ponudbe: 
Izlet
Prevoz: 
Letalo
Aktualna potovanja

1. dan: Zbor potnikov na letališču Zagreb ob 04.20 (po želji organiziran transfer iz Maribora, Slov. Bistrice, Celja, Ljubljane ...). Ob 06.20 polet v London z nizkocenovnim letalskim prevoznikom Ryanair. Pristanek na Stanstedu ob 07.40 po lokalnem času in avtobusni prevoz v LONDON. Panoramski ogled mesta z avtobusom: Tower Bridge, sv. Pavel, trg Trafalgar, parlament, … Prihod v hotel v opoldanskih urah. Sledi popoldanskko nadaljevanje ogledov (z javnim prevozom: vožnja z vlakom v Greenwich, sprehod do observatorija in nultega poldnevnika, postanek pri muzejski ladji Cutty Sark … Možnost vožnje z ladjico po Temzi, nato zunanji ogled trdnjave Tower of London in znamenitega mostu Tower Bridge ... Nočitev v hotelu.

2. dan: Zajtrk. Celodnevni ogledi v mestu (prevoz ta dan z metrojem). Sprehod od trga Piccadily do trga Trafalgar, mimo premierove rezidence na Downing Streetu, do parlamenta in opatije Westminster za zunanji ogled. Ogled menjave straže pred Buckinghamsko palačo, če bo mogoče. Vožnja v Knightsbridge do veleblagovnice Harrods, nato obisk dela znanega muzeja Victoria in Albert. Popoldan (po želji) še ogled muzeja voščenih lutk Madame Tussaud’s ... V večernih urah pa še v živahnejši predel mesta: skozi Soho do Covent Gardna. Nočitev v hotelu.

3. dan: Zajtrk. Prost dan v Londonu za individualne oglede oz. obisk katerega izmed številnih muzejev v lastni režiji oz. s pomočjo našega vodnika (npr. Britanski muzej, Nacionalna galerija, ...). Možen tudi izlet v Windsor z vlakom ... Nočitev v hotelu.

4. dan: Zgodnje vstajanje in organiziran transfer (z najetim busom ali shuttlom) na letališče Stansted. Polet iz Londona z družbo Ryanair ob 8.35 in pristanek na zagrebšekm letališču ob cca. 11.45 po lokalnem času. Po želji še transfer nazaj v Slovenijo do Ljubljane, Celja, Slov. Bistrice in Maribora.

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Število dni: 
4

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

LONDON 4-DNEVNO POTOVANJE Z LETALOM

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon