LONDON 4-DNEVNO POTOVANJE Z LETALOM

Atraktivno velemesto in prestolnica s številnimi znamenitostmi: Londonski grad, trg Trafalgar, palača Buckingham, opatija Westminster, četrt Soho ...
Vrsta ponudbe: 
Izlet
Prevoz: 
Letalo
Cena od: 
479,00
Prvi maj 2022
Aktualna potovanja

1. dan: Zbor potnikov na letališču Zagreb ob 04.20 (po želji organiziran transfer iz Maribora, Slov. Bistrice, Celja, Ljubljane ...). Ob 06.20 polet v London z nizkocenovnim letalskim prevoznikom Ryanair. Pristanek na Stanstedu ob 07.40 po lokalnem času in avtobusni prevoz v LONDON. Panoramski ogled mesta z avtobusom: Tower Bridge, sv. Pavel, trg Trafalgar, parlament, … Prihod v hotel v opoldanskih urah. Sledi popoldanskko nadaljevanje ogledov (z javnim prevozom: vožnja z vlakom v Greenwich, sprehod do observatorija in nultega poldnevnika, postanek pri muzejski ladji Cutty Sark … Možnost vožnje z ladjico po Temzi, nato zunanji ogled trdnjave Tower of London in znamenitega mostu Tower Bridge ... Nočitev v hotelu.

2. dan: Zajtrk. Celodnevni ogledi v mestu (prevoz ta dan z metrojem). Sprehod od trga Piccadily do trga Trafalgar, mimo premierove rezidence na Downing Streetu, do parlamenta in opatije Westminster za zunanji ogled. Ogled menjave straže pred Buckinghamsko palačo, če bo mogoče. Vožnja v Knightsbridge do veleblagovnice Harrods, nato obisk dela znanega muzeja Victoria in Albert. Popoldan (po želji) še ogled muzeja voščenih lutk Madame Tussaud’s ... V večernih urah pa še v živahnejši predel mesta: skozi Soho do Covent Gardna. Nočitev v hotelu.

3. dan: Zajtrk. Prost dan v Londonu za individualne oglede oz. obisk katerega izmed številnih muzejev v lastni režiji oz. s pomočjo našega vodnika (npr. Britanski muzej, Nacionalna galerija, ...). Možen tudi izlet v Windsor z vlakom ... Nočitev v hotelu.

4. dan: Zgodnje vstajanje in organiziran transfer (z najetim busom ali shuttlom) na letališče Stansted. Polet iz Londona z družbo Ryanair ob 8.35 in pristanek na zagrebšekm letališču ob cca. 11.45 po lokalnem času. Po želji še transfer nazaj v Slovenijo do Ljubljane, Celja, Slov. Bistrice in Maribora.

Datum odhoda: 
29. apr. 2022 - 2. maj 2022
Lokacija odhoda: 
Zagreb
Cene/Termini: 

29. april 2022 

CENA: 479 EUR/osebo

Število dni: 
4
Cena vključuje: 

CENA VKLJUČUJE: letalski polet na relaciji Zagreb–London–Zagreb z nizkocenovnim prevoznikom Ryanairom, vse letališke takse, 1 kos ročne prtljage do 10 kg (v dimenzijah 55x40x20 cm), 3 x nočitev z zajtrkom v hotelu turistične kategorije v sobah 1/2 TWC, transfer iz let. do hotela in nazaj (vključen krožni avtobusni ogled mesta prvi dan), vozovnice za javni prevoz (metro ali vlak) za prvi in drugi dan v Londonu, slovensko vodenje in organizacijo.

Doplačila: 

MOŽNA DOPLAČILA v agenciji (ob prijavi):
- za sobo 1/1 v hotelu = 110 EUR/osebo,
- za muzej voščenih lutk (Madame Tussaud's) =40 EUR/osebo (otroci do 15. leta = 35 EUR),
- za dodaten kos prtljage za oddajo do 15 kg = cca 70 EUR/kos na obeh poletih, 
- za prevoz iz Maribora, Sl. Bistrice, Celja oz. Ljubljane do letališča Zagreb in nazaj = 39 EUR/osebo.

MOŽNA DOPLAČILA vodniku na potovanju:
- za vožnjo z ladjico po Temzi = cca. 12-15 GBP,
- za vstopnine v različne muzeje oz. atrakcije po dogovoru,

POMEMBNO: Vstop v Veliko Britanijo je od 1. oktobra 2021 možen le z veljavnim potnim listom.
V času objave programa vsi poleti še niso bili potrjeni, zato se v tej zvezi lahko še malenkost spremeni program, vrstni red ogledov, odhodno letališče in eventuelno tudi datum odhoda za kak dan.
Pridržujemo si pravico do prerazporeditve ogledov po dnevih.

V času obstoja nevarnosti širjenja virusa Covid-19, bo program izveden v skladu s priporočili NIJZ in veljavnimi ukrepi v tej zvezi na celotni poti.

Splošni pogoji potovanja so sestavni del programa!

Popusti: 

MOŽNI POPUSTI:
- za otroka do 15 let na dod. ležišču = 10 %
- za 3. odraslo osebo v sobi na dod. ležišču = 5%

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

LONDON 4-DNEVNO POTOVANJE Z LETALOM

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon