London - 4 dni

Za London bi lahko rekli, da je svet v malem. V nekaj dneh nam ponudi toliko raznolikosti, da se na koncu težko odločimo kaj postaviti na prvo mesto. Je to kraljeva družina in močna tradicija, umetniški naboj...
Vrsta ponudbe: 
Izlet
Prevoz: 
Letalo
Cena od: 
399 €
Jesenske počitnice
Aktualna potovanja

Za London bi lahko rekli, da je svet v malem. V nekaj dneh nam ponudi toliko raznolikosti, da se na koncu težko odločimo kaj postaviti na prvo mesto. Je to kraljeva družina in močna tradicija, umetniški naboj in izvirnost, poseben humor, obred pitja čaja, moda, etnična in jezikova raznolikost, kulinarične dobrote vsega sveta, muzeji in galerije? Nekaj je zagotovo, London je mesto v katerega se lahko vračamo znova in znova.  

1. dan: SLOVENIJA - LONDON

Zbor potnikov na letališču JP Ljubljana ali bližnjem letališču in polet proti Londonu. Po pristanku prevoz do hotela in nastanitev. Glede na čas poleta v London bomo že ta dan začeli s prvimi ogledi in spoznavanjem mesta (odvisno do ure pristnaka, sicer se prestavijo na naslednje dni). Vožnja s podzemno železnico do Tower Bridge - a, enega izmed simbolov Londona, Tower of London. Prosto za večerjo in nočitev.

2. dan: LONDON

Po zajtrku sledi ogled mesta (deloma peš in deloma z javnim prevozom). Buckinghamska palača - rezidenca kraljeve družine, Westminstrska opatija, kjer so bili kronani in so pokopani kralji in kraljice, parlament in Big Ben, Downing street, uradna rezidenca britanskega ministrskega predsednika, trg Trafalgar z znamenitim Nelsonovim spomenikom, Piccadilly Circus, St. James park in palača, Clarence House, White Hall in Covent Garden so znamenitosti na “londonski peš poti”. V popoldanskem času bomo obiskali muzej voščenih lutk Madame Tussaud's in se slikali z znanimi osebami iz sveta slavnih.

3. dan: LONDON

V dopoldanskem času poldnevni izlet z ladjo po Temzi v Greenwich, kjer se nahaja observatorij z označeno časovno ločnico. Sprehodili se bomo mino Pomorskega muzeja, bojne ladje Cutty Sark... sledilo bo nekaj prostega časa za obisk tržnice in povratek v London, kjer bomo nadaljevali z ogledi, nekaj časa bo namenjeno obisku Hyde Parka in nakupom na znameniti nakupovalni ulici. Po želji se boste lahko zapeljali z londonsko znamenitostjo London Eye ali pa se odločite za obiska katerega izmed številnih muzejev.

4. dan: LONDON - SLOVENIJA

Glede na uro poleta in v kolikor bo čas dopuščal, si bomo ogledali znamenitosti, za katere v predhodnih dneh ni bilo dovolj časa, čas za nakupovanje spominkov na Oxford street, mogoče ogled in sprehod skozi znamenito trgovino Harrods ali pa sprehod čez prijetno in rustikalno tržnico z »domačim« vzdušjem Camden Town. Vožnja na letališče in polet v Ljubljano ali bližnje letališče.

POMEMBNO: Velika Britanija je s 4.10.2021 sprejela sklep, da je za vstop v državo potreben POTNI LIST in ne več osebna izkaznica.

Potni list mora biti veljaven ves čas bivanja v Veliki Britaniji.

Več informacij: https://www.gov.uk/guidance/visiting-the-uk-as-an-eu-eea-or-swiss-citizen

Datum odhoda: 
2022: 23. feb., 17. mar., 24. mar., 7. apr., 23. apr., 28. apr., 26. maj., 9. jun., 24. jun., 22. jul., 11. avg., 27. avg., 15. sep., 23. sep., 8. okt., 22. okt., 27. okt.
Cene/Termini: 

Cena na osebo: od 399 € - odvisno od datuma odhoda

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Število dni: 
4 dni
Cena vključuje: 
 • letalski prevoz po programu,
 • letališke in varnostne pristojbine,
 • 1 kos ročne prtljage dimenzij 45 x 36 x 20cm
 • 3 x nočitve z zajtrki v dvoposteljnih sobah v hotelu 3*,
 • prevoz letališče-hotel-letališče,
 • pri programih iz "Zime v pomlad" je vključen tudi prevoz, v kolikor bo odhod ali vrnitev na sosednje letališče
 • spremstvo in organizacijo potovanja
Doplačila: 

DOPLAČILO za manjšo skupino:

 • med 15 in 24 potniki 50 €.

 

MOŽNA DOPLAČILA na poti:

 • poldnevni izlet z ladjo v Greenwich 18 GBP,
 • Muzej voščenih lutk 35.00 GBP za odrasle, 25.60 GBP za otroke,
 • Tower of London  25 - 28 GBP,
 • London Eye 30-40 GBP,
 • katedrala sv. Pavla  18 - 20 GBP,
 • cena vozovnice za podzemno železnico približno 9 - 14 GBP na dan.

 

MOŽNA DOPLAČILA ob prijavi:

 • enoposteljna soba 99 €,
 • 1 kos oddane prtljage do 15 kg na letalu 65€,
 • doplačilo za sedeže skupaj na letalu: 14 €,
 • večerja v Pubu 21 €.
Popusti: 

otrok od 2 – 12 let na dodatnem ležišču 10 % (popust se obračuna ob prijavi 2 odraslih oseb in otroka)

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

London - 4 dni

Sorodne destinacije

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon