LONDON - 4 dni, 2. maj 2024

4-DNEVNO POTOVANJE
Cena od: 
625,00 €
Prvi maj 2024
Potovanja po Svetu

1. dan: Zbor potnikov na letališču v Zagrebu (po želji možen organiziran transfer). Polet z nizkocenovno družbo Ryanair ob 18.40 proti Londonu in pristanek na letališču Stansted ob 20.05 po lokalnem času. Po opravljenih formalnostih organiziran prevoz z avtobusom v LONDON in takojšen večerno-nočni panoramski ogled mesta: trdnjava Tower, Tower Bridge, sv. Pavel, trg Trafalgar, parlament … Nastanitev v hotelu turistične kategorije in nočitev.

2. dan: Zajtrk. Celodnevni ogledi v mestu (prevoz ta dan z metrojem). Sprehod od trga Piccadily do trga Trafalgar, mimo premierove rezidence na Downing Streetu, do parlamenta in opatije Westminster za zunanji ogled. Ogled menjave straže pred Buckinghamsko palačo, če bo izvedena. Vožnja v Knightsbridge do veleblagovnice Harrods, nato obisk dela znanega muzeja Victoria in Albert. Popoldan (po želji) še ogled muzeja voščenih lutk Madame Tussaud’s ... V večernih urah pa še v živahnejši predel mesta: skozi Soho do Covent Gardna. Nočitev v hotelu.

3. dan: Zajtrk. Nadaljevanje ogledov (prevoz ta dan z metrojem). Sprehod po znani ulici Oxford Street. Ogled Britanskega muzeja, zunanji ogled trdnjave Tower of London in znamenitega mostu Tower Bridge v bližini (notranji ogled po želji).  Z vlakom v Greenwich, sprehod do observatorija in nultega poldnevnika, postanek pri muzejski ladji Cutty Sark … Možnost vožnje z ladjico po Temzi. Nočitev.

4. dan: Zajtrk in prost dan v Londonu za individualne oglede oz. obisk katerega izmed številnih muzejev v lastni režiji (oz. s pomočjo našega vodnika), možnost nakupov, ipd. Organiziran kasnejši popoldanski transfer na letališče. Polet nizkocenovne družbe Ryanair iz letališča Stansted predvidoma ob 20.45 ter pristanek na letališču v Zagrebu ob 23.55 po lokalnem času. Po želji še transfer do Ljubljane, Celja in Maribora.

Datum odhoda: 
2.5.2024
Lokacija odhoda: 
Zagreb
Cene/Termini: 

CENA:     625 EUR pri najmanj 40 potnikih
                675 EUR pri najmanj 30 potnikih

CENA VKLJUČUJE: letalski polet na relaciji Zagreb–London–Zagreb z nizkocenovno družbo, vse letališke takse, 1 večji kos ročne prtljage do 10 kg (v dimenzijah 55 x 40 x 20 cm) + 1 kos manjše ročne prtljage, 3 x nočitev z zajtrkom v hotelu turistične kategorije v sobah 1/2 TWC, transfer do hotela in nazaj (vključen krožni ogled mesta), vozovnice za metro za drugi in tretji dan v Londonu, slovensko vodenje in organizacijo.

MOŽNA DOPLAČILA ob prijavi: 
- za sobo 1/1 v hotelu = 180 EUR/osebo, 
- za muzej voščenih lutk (Madame Tussaud's) =40 EUR/osebo (otroci do 16. leta = 33 EUR), 
- povratni prevoz iz Maribora, Sl. Bistrice, Celja ali Ljubljane do letališča Zagreb = 55 EUR.

MOŽNA DOPLAČILA na poti: 
- za vožnjo z ladjico po Temzi = cca. 16 GBP,
- vozovnice za metro za zadnji dan = 12 GBP,
- za vstopnine v različne muzeje. 

MOŽNI POPUSTI:  otrok do 12 let na dodatnem ležišču = 15 %.
 Troposteljne sobe proti potrditvi (omejeno število)!

POMEMBNO:  
- vstop v Veliko Britanijo je od 1. oktobra 2021 možen le s potnim listom. Ob prijavi je treba oddati kopijo potnega lista, katerega veljavnost mora biti še najmanj 6 mesecev od zaključka potovanja, 
- pridržujemo si pravico do prerazporeditve ogledov po dnevih, 
- cene letalskih vozovnic se bližje odhodu lahko tudi zvišajo, posledično se lahko spremeni cena programa. Za zagotovitev čim ugodnejših pogojev in ugodne cene potovanja toplo priporočamo čimprejšnjo prijavo.  

Ogled Londona bo potekal vodeno z našim vodnikom. Vključeni so vsi zunanji ogledi po programu ter notranji obisk muzeja Victoria & Albert in Britanskega muzeja, kjer ni vstopnine. Za organiziran obisk muzeja voščenih lutk in za izlet v Windsor se je treba odločiti že ob prijavi na potovanje. Izlet v London lahko izkoristite tudi za nakupe oz. oglede v lastni režiji.

Število dni: 
4

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

LONDON - 4 dni, 2. maj 2024

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon