Maldivi

Maldivi - Furaveri Island Resort & Spa, Beach Villa

Maldivi, v bližini zaliva Hanifaru (Unescov rezervat biosfere), kjer se običajno med majem in novembrom zadržujejo mante in kitovci, skozi vse leto pa je podvodno življeno zelo bogato; bogata all-inclusive...
Vrsta ponudbe: 
All inclusive
Prevoz: 
Letalo
Cena od: 
2.249 €
Na toplo iz Ljubljane
Aktualna potovanja

Rajske počitnice na Maldivih s spremstvom
Čas potovanja: 10 dni / 7 noči
Najmanjše število potnikov: 15

1. - 2. dan: LJUBLJANA ALI BLIŽNJE LETALIŠČE - MALDIVI | obroki na letalu
Zbirališče potnikov na letališču Jožeta Pučnika pri Ljubljani ali bližnjem letališču (prevoz do bližnjega letališča za doplačilo) ter polet preko vmesnega letališča na Maldive, otok Male. Po pristanku naslednjega dne v opoldanskih urah in opravljenih carinskih formalnosti prevzem prtljage in prevoz (kombinacija vodnega letala in hitrega čolna) do otoka Furaveri. Nastanitev in prosto. Nočitev.

3. - 8. dan: POČITNICE NA OTOKU | nočitev z zajtrkom
Dnevi namenjeni razvajanju na rajski plaži, počitnikovanju in/ali organiziranim ogledom ter raznim aktivnostim.

9. - 10. dan: MALDIVI-LJUBLJANA ALI BLIŽNJE LETALIŠČE | obroki na letalu
Zajtrk in prosto za zadnje užitke na rajskem otočju do odhoda na letališče. V opoldanskih urah prevoz na letališče Male in polet letala preko vmesnega letališča proti Ljubljani ali bližnjemu letališču. V primeru pristanka na bližnjem letališču prevoz do Ljubljane za doplačilo.

Furaveri Island Resort & Spa 5*

Lokacija: leži na eksotičnem atolu Raa v Severnem delu Maldivov na otočku Furaveri, kjer resort zajema celoten otoček. Od glavnega otoka Male je oddaljen približno 151km, 45 minut leta z vodnim letalom. Otok je velik dobrih 23 ha oz. približno 750m x 400m.Poraščen je z bujno vegetacijo in obdan s čudovitimi peščenimi plažami ter koralnimi grebeni.

Hotelska ponudba: 24 urna recepcija, 4 restavracije z možnostjo zasebnih večerij, kavarna in več barov, plavalni bazen z barom, otroški bazen, SPA in Wellness vas s fitnesom in tenis igriščem ter badminton igriščem, telovadnica in potapljaški center (PADI inštruktorji). Dodatne storitve zajemajo shrambo za prtljago, organizacijo izletov (jadranje s katamaranom, vožnja s kajakom, jadranje na deski, potapljanje, ...). Sprejemajo kreditne kartice American Express, VISA in MasterCard.

Restavracije in bar: hotel ima 4 restavracije. Glavna samopostrežna restavracija Jaafaeiy je oblikovana kot tradicionalna maldivska hiša na čolnu z odličnim razgledom. Vsak dan zagotavlja predstavitev kuhanja in različno tematsko mednarodno kulinariko. Mehiška restavracija Amigos@Farumathi stoji na robu grebena in streže bogat izbor mehiških dobrot in domačih koktejlov. Vrhunska restavracija Raiyvila se nahaja na plaži, kjer lahko poizkusite različne okuse azijske kulinarike. Udhares Bar je prostoren bar ob bazenu s predelom za sončenje, kjer ponujajo osvežilne pijače, kokosove in sadne sokove, širok izbor žganih pijač z vznemirljivimi tropskimi koktejli in mednarodnimi pivi ter a-la-carte jedilnikom. V Athiri restavraciji lahko uživate v doživetju Sai Hote v razkošju plaže, medtem ko si privoščite Dhivehi Hedhikaa (maldivske prigrizke) s pijačami, ob tem pa se lahko sprostite ob nežnem zvoku valov. Restavracije ponujajo tudi možnost zasebnih romantičnih večerij, večerij z jastogom ali večerij v zasebnosti lastne vile.

SPA & Wellness vasica: SPA in Wellness vasica je zgrajena po edinstvenem konceptu lokalne vasi in tradicionalne azijske celostne negovalne izkušnje. Zajema SPA z osmimi paviljoni (štirimi zunanjimi in štirimi klimatiziranimi paviljoni z zunanjo prho in kadjo), kozmetično sobo za pedikuro in manikiro, kozmetični in masažni salon, predel s hidroterapijo (parno sobo, savno ter vročimi in hladnimi bazeni), prostor za sprostitev, badminton igrišče in tenis igrišče na prostem, fitnes center LOOLHA'FIT ter ekološki vrt.

Storitev: nočitev z zajtrkom, za doplačilo: polpenzion ali all-inclusive po programu hotela.

Nastanitev: letovišče obsega 168 elegantnih vil v tipičnem maldivijskem stilu. Le te so moderne, svetle in odete v pastelne odtenke.

Beach villa (59 enot): elegantna pritlična vila (125m2) s pogledom na peščeno plažo in turkizno laguno ter zasebnim dvoriščem. Nudi zasebno teraso za sončenje s predelom za sedežno garnituro, jedilnico ter kopalnico na prostem. Opremljena je s klimatsko napravo, predelom za sedenje, TV-jem, telefonom, kavčem, hladilnikom z mini-barom, prostorom za pripravo kave/čaja, kopalnico z masažno kadjo ter pisalno mizo. Sprejme 2 odrasla + otroka + dojenčka ali 3 odrasle osebe + dojenčka. V sobi je ena zakonska postelja, dodatno je mogoče urediti samo eno ležišče.

Drugi tipi nastanitev:

Vrtna vila (25 enot): elegantna pritlična vrtna vila (110m2) s pogledom na tropski vrt se nahaja le nekaj korakov od plaže in nudi veliko zasebno teraso za sončenje z lastno zunanjo prho. Za večje udobje in razkošje je v kopalnici na voljo masažna kad. Opremljena je s klimatsko napravo, predelom za sedenje, TV-jem, telefonom, kavčem, hladilnikom z mini-barom, prostorom za pripravo kave/čaja, kopalnico z masažno kadjo ter pisalno mizo. Sprejme 2 odrasla + 2otroka ali 3 odrasle osebe. V sobi je ena zakonska postelja, dodatno je mogoče urediti samo eno ležišče.

Vila na vodi (25 enot): pritlična vila (98m2) stoji nad turkizno laguno in je povezana z otrokom prek lesenega pontonskega mostu, ki daje videz, kot da lebdi nad turkizno laguno. Ponuja teraso z ležalniki in zunanji jedilni predel. Opremljena je s klimatsko napravo, predelom za sedenje, TV-jem, telefonom, kavčem, hladilnikom z mini-barom, prostorom za pripravo kave/čaja, kopalnico s kadjo ali prho ter pisalno mizo. Sprejme 2 odrasla + otroka+ dojenčka ali 3 odrasle + dojenčka. V sobi je ena zakonska postelja, dodatno je mogoče urediti samo eno ležišče.

Vila na plaži z zasebnim bazenom (28 enot): elegantna pritlična vila (155m2) z zasebnim 6-metrskim bazenom s pogledom na peščeno plažo in turkizno laguno z zasebnim dvoriščem. Nudi zasebno teraso za sončenje s predelom za sedežno garnituro, jedilnico ter kopalnico na prostem. Opremljena je s klimatsko napravo, predelom za sedenje, TV-jem, telefonom, kavčem, hladilnikom z mini-barom, prostorom za pripravo kave/čaja, kopalnico z masažno kadjo ter pisalno mizo. Sprejme 2 odrasla + otroka + dojenčka ali 3 odrasle osebe + dojenčka. V sobi je ena zakonska postelja, dodatno je mogoče urediti samo eno ležišče.

Vila Dhoni z zasebnim bazenom (10 enot): prostorna pritlična vila (200m2) je oblikovana po navdihu tradicionalne maldivijske ribiške ladje »Dhoni« in se nahaja na robu bele peščene plaže ter nudi pogled na kristalno laguno. Nudi velik zasebni bazen, teraso z ležalniki, zunanjo posteljo ter zunanje dvorišče s kopalnico. Opremljena je s klimatsko napravo, predelom za sedenje, TV-jem, telefonom, kavčem, hladilnikom z mini-barom, prostorom za pripravo kave/čaja, kopalnico s kadjo ali prho ter pisalno mizo. Sprejme 2 odrasla + otroka + dojenčka ali 3 odrasle osebe + dojenčka. V sobi je ena zakonska postelja, dodatno je mogoče urediti samo eno ležišče.

Vila Ocean z zasebnim bazenom (9 enot): pritlična vila (160m2) je obdana z morjem, pogledom na ocean in nudi lastno teraso z bazenom in ležalniki, zunanjo posteljo ter kadjo. Opremljena je s klimatsko napravo, predelom za sedenje, TV-jem, telefonom, kavčem, hladilnikom z mini-barom, prostorom za pripravo kave/čaja, kopalnico s kadjo ali prho ter pisalno mizo. Sprejme 2 odrasla + otroka+ dojenčka ali 3 odrasle + dojenčka. V sobi je ena zakonska postelja, dodatno je mogoče urediti samo eno ležišče.

Vila Sunset Ocean z zasebnim bazenom (9 enot): pritlična vila (160m2) je obdana z morjem, pogledom na ocean in nudi lastno teraso z bazenom in ležalniki, zunanjo posteljo ter kadjo. Terasa vile in bazen sta usmerjena proti zahodu iz katere lahko uživate v sončnem zahodu. Opremljena je s klimatsko napravo, predelom za sedenje, TV-jem, telefonom, kavčem, hladilnikom z mini-barom, prostorom za pripravo kave/čaja, kopalnico s kadjo ali prho ter pisalno mizo. Sprejme 2 odrasla + otroka+ dojenčka ali 3 odrasle + dojenčka. V sobi je ena zakonska postelja, dodatno je mogoče urediti samo eno ležišče.

Rezidenca na grebenu z bazenom in dvema spalnicama (1 enota): elegantna pritlična rezidenca (500m2) z zasebnim bazenom, jacuzzijem ter osebnim pomočnikom. Nudi zasebno dvorišče ter teraso za sončenje s predelom za sedenje ter dve ločeni spalnici s kopalnicama z dnevno sobo s steklenim dnom iz katere lahko opazujete turkizno morje. Rezidenca je opremljena s klimatsko napravo, predelom za sedenje, dnevno sobo s steklenim dnom, TV-jem, telefonom, kavčem, hladilnikom z mini-barom, prostorom za pripravo kave/čaja, kopalnico z masažno kadjo ter pisalno mizo. Sprejme 4 odrasle + otroka + dojenčka. V vsaki spalnici je ena zakonska postelja, dodatno je mogoče urediti samo eno ležišče.

Rezidenca na plaži z bazenom in dvema spalnicama (2 enoti): elegantna pritlična rezidenca (325m2) z zasebnim bazenom, jacuzzijem, pogledom na morje ter osebnim pomočnikom. Nudi zasebno dvorišče ter teraso za sončenje s predelom za sedenje ter dve ločeni spalnici s kopalnicama z dnevno sobo. Rezidenca je opremljena s klimatsko napravo, predelom za sedenje, dnevno, TV-jem, telefonom, kavčem, hladilnikom z mini-barom, prostorom za pripravo kave/čaja, kopalnico z masažno kadjo ter pisalno mizo. Sprejme 4 odrasle + otroka + dojenčka. V vsaki spalnici je ena zakonska postelja, dodatno je mogoče urediti samo eno ležišče.

 

Aktivnosti: otroški mini klub, SPA in Wellness, badminton, tenis, namizni tenis, joga, pilates, kajak, snorklanje, potapljanje, ... Otok je zelo primeren za vse ljubitelje potapljanja in vodnih športov.

Datum odhoda: 
2021: 23.09., 27.10., 17.11., 03.12.
Lokacija odhoda: 
LOKACIJA ODHODA
Cene/Termini: 

Cena na osebo že od: 2249€

Pavšalne cene za otroke:

23.9. 2021:
 • prvi otrok mlajši od 11 let z dvema odraslima na dodatnem ležišču: 1279 €
 • drugi otrok mlajši do 11 let z dvema odraslima brez ležišča: 1279 €

27.10./17.11.2021:

 • prvi otrok mlajši od 11 let z dvema odraslima na dodatnem ležišču: 1359 €
 • drugi otrok mlajši do 11 let z dvema odraslima brez ležišča: 1359 €

Cene paketov so izračunane glede na trenutno razpoložljivost kapacitet v resortu. V kolikor bi vas zanimal drug tip nastanitve, nas prosim obvestite in pripravili vam bomo osebno ponudbo.

Covid-19 Test: pogoj za vstop na Maldive je negativen COVID-19 test, ki ne sme biti starejši od 96 ur od odvzema brisa

Število dni: 
10 dni
Cena vključuje: 
 • povratni letalski prevoz iz Ljubljane ali bližnjega letališča,
 • letališke in varnostne pristojbine ter dodatek za gorivo,
 • prevoz letališče Male - resort - letališče Male,
 • 7 nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi tipa Beach villa
 • organizacijo potovanja
 • slovensko govoreči lokalni predstavnik na destinaciji
Doplačila: 

Možna doplačila (ob prijavi):

23.9.2021:

 • enoposteljna soba: 700 €
 • doplačilo za polpenzion: 189 €
 • doplačilo za polpenzion otroci: 95 €
 • doplačilo za ALL-INCLUSIVE: 756 €
 • doplačilo ALL-INCLUSIVE otroci: 378 €

27.10 in 17. 11.2021:

 • enoposteljna soba: 749 €
 • doplačilo za polpenzion: 189 €
 • doplačilo za polpenzion otroci: 95 €
 • doplačilo za ALL-INCLUSIVE: 756 €
 • doplačilo ALL-INCLUSIVE otroci: 387 €

V ceno ni vključeno:

 • navedena doplačila
 • napitnine
 • osebni izdatki

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Maldivi - Furaveri Island Resort & Spa, Beach Villa

Sorodne destinacije

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon